Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
"QUİKNET" ANKARA ALTYAPI İLE İLGİLİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> "QUİKNET" ANKARA ALTYAPI İLE İLGİLİ Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : uygar__
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uygar__

1 Haziran 2008; 21:03:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar 1 haftadır araştırıyorum halada devam ediyorum turkcell grup şirketi tellcom quiknet ankara istanbul ve izmirde altyapı çalışmalarına başlamıştır. ben sadece ankarada son durum ne onu araştırıyorum ankarada zadece çankaya zirvekentde quiknet olarak hizmet veriyolarmiş, onuda çatıya baz istasyonu kurup site içi kazılarla aparman içi kablo döşemeleri ile dairelere ulaştırmışlar. Tesisatlar bina dışından fiberoptik kablolarla kutulara dağıyılıyo, kutulardanda direlere cat 6 kablolarla veriliyo sistem bu.
Ankarada eryaman ve çayyolunda çalışmalara hız verilmiş. batıkentde bazı bögelerde site bazında altyapı çalışması yapılmış ama tellkom şimdilik burayı askıya almış, eryaman 1 ve 2 ci etap atakent temmuz sonunda sonlandırılıp sinyal verilebilecekmiş. çayyolu oyak siteleri va komşu siteler temmuz ayı içinde yayın alabileceklermiş şu anda özetle edindiğim bilgiler bu . Bu bilgileri direk yetkili kişilerden aldım müşteri hizmetleri bu bilgileri bilmiyo. Soracaklarınız varsa araştırabilirim ve bilgi aldıkca buradan yayınlarım yada sizlerden bilgisi olan varsa lütfen yazsın. diğer iller için bilgi isteyen olursa onlar içinde arştırma yapabilirim iyi günler şimdilik

F@ruk

1 Haziran 2008; 21:19:51 

Bende sitesinden ön başvuruyu yaptım 2 ay önce ama hala bir gelişme yok. (Etlik)

metuserkan

2 Haziran 2008; 2:12:42 

Bende batıkent ergazi mahallesinde oturuyorum, aslında sorarsan sevinirim. Çünkü eğer gelmiycekse kablonete geçicem.

Norman Cook

2 Haziran 2008; 11:02:35 

Bir arkadaş başka bir başlıkta , Batıkent'te Sabancı Yüzme Havuzunun orada (Batıkent Postanesi , Emekevler Sitesi) bazı sitelere geldiğini söylemişti . Ama bende onun yalancısıyım . Uğur Mumcu'ya getirsinler . Bıktım bu ADSL'den . Kablonet'te yok burada , Quicknet gelsin , "geçmek" ne kelime , üstüne atlayacam

AMD X2 4000 , 512mb Sparkle 7900gs , 2x1gb Twinmos DDR2 800 , MSİ K9NGM3 , 320gb Samsung 16mb SATA2 , 120gb Seagate 8mb SATA2 , Liveview E771 , Asus TA252 , SBS220 , F tuşları ve sayı takımı erimiş klavye .
metuserkan

2 Haziran 2008; 12:19:43 

Norman Cook, sitesinden bakarsan doğru, Sabancı Yüzme Havuzunun o taraflara geldi. Ben yakın sayılırım oraya, ama gelirmi bilmiyorum.

90alper90

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 12:42:27 

Hocam bi zahmet Bursa'yı da sorabilir misin? Yıldırım bölgesi

Elektronik Sitesi

Mühendis Adayı(1-1)

uygar__

2 Haziran 2008; 15:37:09 

Arkadaşlar bugün görüştüm, ankara batınkentde yapılan saygınlar sitesinin bir bölümü, granit sitesi ve etrafındaki siteler ,ptt ye yakın olan o alan komple sadece altyapısı yapılmış şu an sinyal yok, uydudan link ile alıp yayın vereceklermiş ana hat karşıyakada ana vericiden 6 ay sonra gelecek, cadde kazıları için büyük şehirden onay alınamamış. Bu dediklerim quiknet için. Haziran ayının 18 zinde yeni genel müdürleri göreve başlayacak tam olarak demiyolar ama benim izlenimlerim ankara batıkent çayyolu, eryaman, ve bilkent bu yıl sonuna kadar tamamlanacak ve sinyalleri hemen verilecek. yavaşlamalarının nedeni telekümanisyon kurulu daha telefon ve görüntülü telefon için izin vermemiş sadece internet için izin cıkmış.

Şimdilik Ankara, İstanbul ve İzmirde Altyapı çalışması var. Adana, bursa, antalya, mersin, izmit gibi birkaç il daha var 10 15 güne belli olur

uygar__

2 Haziran 2008; 16:07:59 

Unttum bu arad ankara zirvekentde 2 aydır kullanıyolar adamlar 100 megabite yazılmış. 2 ay bedava deneme amçlı imiş sonra devam ettirme zorunluluğu yokmuş yazılanlar diyo 7 8 tane expoler sayfası açıyorum aynı anda 7 8 tane filmi 10 12 sdakikada indiriyorum diyo . devam edecekmisin diye sordum yoo dedi ne gerek var ben interneti zaten beleş kullanıyorum dedi bu da çıkınca aldım. biz internet diye ölüyoz burada adamlara kalıteli hizmet gidiyo dönüp bakmıyolar bile. hem 2 ay beleş hem ttnet abonesi isen boraya abone olacaksan senin tüm zararlarını karşılıyolar bedava modem veriyolar 2 yıl abone olacaksan sabit fiyat garantisi veriyolar , üstüne bide indirim yapasak diyolar o tutar kadar bedava uzatırız . modemide hediye ediyolar. ttnetde % 45 daha ucuza daha hızlı

metuserkan

2 Haziran 2008; 16:48:27 

quote:

Orjinalden alıntı: uygar__

Arkadaşlar bugün görüştüm, ankara batınkentde yapılan saygınlar sitesinin bir bölümü, granit sitesi ve etrafındaki siteler ,ptt ye yakın olan o alan komple sadece altyapısı yapılmış şu an sinyal yok, uydudan link ile alıp yayın vereceklermiş ana hat karşıyakada ana vericiden 6 ay sonra gelecek, cadde kazıları için büyük şehirden onay alınamamış. Bu dediklerim quiknet için. Haziran ayının 18 zinde yeni genel müdürleri göreve başlayacak tam olarak demiyolar ama benim izlenimlerim ankara batıkent çayyolu, eryaman, ve bilkent bu yıl sonuna kadar tamamlanacak ve sinyalleri hemen verilecek. yavaşlamalarının nedeni telekümanisyon kurulu daha telefon ve görüntülü telefon için izin vermemiş sadece internet için izin cıkmış.

Şimdilik Ankara, İstanbul ve İzmirde Altyapı çalışması var. Adana, bursa, antalya, mersin, izmit gibi birkaç il daha var 10 15 güne belli olur

Cevap için teşekkür ederim, bizim siteye gelmesi yıl sonunu bulur o zaman. Kablonet e geçeyin en iyisi :)

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Haziran 2008; 17:49:34 

quote:

Unttum bu arad ankara zirvekentde 2 aydır kullanıyolar adamlar 100 megabite yazılmış. 2 ay bedava deneme amçlı imiş sonra devam ettirme zorunluluğu yokmuş yazılanlar diyo 7 8 tane expoler sayfası açıyorum aynı anda 7 8 tane filmi 10 12 sdakikada indiriyorum diyo . devam edecekmisin diye sordum yoo dedi ne gerek var ben interneti zaten beleş kullanıyorum dedi bu da çıkınca aldım. biz internet diye ölüyoz burada adamlara kalıteli hizmet gidiyo dönüp bakmıyolar bile. hem 2 ay beleş hem ttnet abonesi isen boraya abone olacaksan senin tüm zararlarını karşılıyolar bedava modem veriyolar 2 yıl abone olacaksan sabit fiyat garantisi veriyolar , üstüne bide indirim yapasak diyolar o tutar kadar bedava uzatırız . modemide hediye ediyolar. ttnetde % 45 daha ucuza daha hızlı

eryamana ve elvankente eylül ekim gibi gelebilir dedi bana adam birebir oturup konuşmuştuk biz ve birde bana kampanya fiyatları 2 yıl geçerli olacak demişti , ama 1 yılmış ?

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
uygar__

2 Haziran 2008; 23:59:37 

Sanırım sen altyapı taşeronlarının pazarlamacıları ile görüştün onlar ne denirse onu söylüyolar aslında hepsinin kafası karışık çok çeşitli kampanyaları var ama daha altyapı tam olarak tamamlanmadığı için quiknet olarak tam bi kampanya ne olacağı bellli deil 100 MB/s 5 MB/s unlopat 2 yıl sınırsız 109 ytl ye üye olana hb laptop hediye ediyolarmış fiyat garantisi ve ücretsiz kurulum + modem 20 MB/s 5 MB/s unlopat 2 yıl sınırsız 89 ytl hb masaüstü bilgisayar bu fiyatlar üzarinden dahada indirim yapmayı düşünüyolar ama 1 ay içinde yol haritalarını çizerler sanırım . çarşamba günü eryaman 1 ve 2 de inceleme yapacaklar teaşdan kiralanan cadde tesisatlarına sinyali hemen verebiliyolarmış. Bende bi görüşecem

ArchEnemy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 0:08:55 

quote:

İzmite gelme ihtimali varsa süper olur.. Sen izmit hakında olan gelişmeleri takip eder ve birşeyler öğrenirsen haber bekliyorum..

_FaCeS_

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 13:21:35 

Ankara'da Çayyolu, Eryaman ve Yenimahalle 'de varmış sitelerinde yazdıklarına göre benim bölgemde var ama açıkcası korkuyorum tad alamazsam boştan yere masraf açılcak.

ilk kez

3 Haziran 2008; 14:05:57 

bursa/osmangazi

~ Sansar Salvo ~
uygar__

7 Haziran 2008; 10:49:31 

slm arkadaşlar telcom ağustos sonunda çayyolu ve eryamana sinyal vereceğini söylüyo ama altyapı çalışmaları çok yavaş gidiyo bu hızla dil ağustos sonu 2009 agustosa anca sinyal verebilirler gibime geliyo ankarada 2 firmada taşesonluk var site içleri için ama bi hareker yok şimdilik yaklaşık 2 aydır çalışmadıklarını söylüyo sanırım tellcomda yapılanma sorunu var ayın 18 zinde yeni genel müdür greve başlayacakmış sanırım onu bekliyolar. ama bu arada telekom bütün hızı ile fiberleri döşüyo . telllcom pesmi etti acaba sanırım dediler bizden bu kadar bana öyle geliyo