Her zaman sizlerin telefonu mu kitlenecek,arıza verecek? Bugün de benim Telefonum kitlendi ve Elma ekranda kaldı bi türlü gitmek bilmedi :) Ringtones isimli programı yüklüyordum ki "ama doğrusu kaşındım,çünkü zil sesleri vs senin neyine? Hem kullanmıyorsun, hem de zil sesleriyle uğraşıyorsun? hakettim valla :)" Telefon birden kendine reset attı ve 55 gündür resmini unuttuğum şu meşhur Elma çıktı :) 5 dk'da Restore.5 dk'da unlock. 20 dk'da programları yükleyerek,yarım saatte eski durumuna getirdim.40 tane mxtube'den indirdiğim clip ve 250 tane de mp3 var. Klasörlere giden kısa yolları kullanarak,sürükle bırak metoduyla bu kadar büyük dosyaları kısa zamanda hallettim. Siz siz olun,benim gibi yapıp ta,maceraya atılmayın.Benim kulağıma küpe olsun,size de tavsiye :) Allah'tan yanımda ikinci telefonum vardı.Ya olmasaydı? Onun içindir ki siz siz olun,gün içinde evde değilseniz sakın böyle bir hata yapıp ta maceraya atılmayın :)
ya çok bişe değil restore yapmak. ben heyecanı severim. her şeyi kurcalarım:D sorun olursa bas restoreyi:D
Evet. Hem de restore yapa yapa tecrübe kazanıyoruz. Neyi nasıl yapmamız/yapmamamız gerektiğini öğreniyoruz... :) Bir de tüm müzik ve video dosyalarını da derli toplu bir şekilde tutunca, restore'dan sonra iTunes ile "Restore from Backup" yapınca çok rahat her şey eski haline geliyor, restore'dan sonra telefonda dahi olmayan wallpaper bile geri geliyor. Kişisel ayarlar, Safari History, Yer imleri geri geliyor. Tabi programlar geri gelmiyor :-/ O biraz can sıkıcı oluyor. Onun için de kişisel source'unuzda kullandığınız programların listesinin olması işinizi bir hayli kolaylaştırıyor. Bir de Mxtube belleğini yedeklememişseniz can yakabiliyor, misal benim 500 MB'lık MxTube videolarım gitmişti. :P
Aynen jamboree arkadaşımın dediği gibi, hazırlıksız olunca hiç te iyi olmuyor. ya ikinci telefon olmasaydı o zaman,yandı keten helvası mı derler ya,öyle bi şey Hiç sevmediğim ve yapmak istemediğim bir şey maceraya atılmak ama olacağı varmış
yaklaşık 4 aydan sonra bnde 2 gece önce restore yapmak zorunda kaldım. allahtan yedeğini almıştım telefonun rss i kurdum fring i kurarken o meşhur dönen şekil çıktı. bekle allah bekle düzelmedi. ver yansın restore. uzun süredir forumu takip edenler bilirler fakat yeni arkadaşlara tavsiye. telefonunuz mis gibi çalışırken yedeğini alın başınız ağrımasın sonra. saygılar
Backup alma yöntemleri var.Onlarla hangi yedeği almak istersen onu alıyor ve gerektiğinde Restore yapınca bu yedekleri hangi klasörün altındaysa oraya sürükle bırak metoduyla yapıyorsun.İmzamdaki linkte bunların cevabı var.
benim başıma gelse Allah korusun ne restore nedir nasıl yapılır biliyorum ne backup zaten mxtube den daha video indirmek bir yana görmek nasip olmadı
herhalde birine ciddi olarak bi para bayılırım :(
Senin için de yukardaki yazdıklarım geçerlidir.Birazcık göz gezdirsen o sayfaya,yapamayacağın bir şey olacağını sanmıyorum.Olaki birini veya ikisini yapamadın,işte o zaman neyi yapamadığını sorarsan herkes yardımcı olur :) Yapamam edemem demek en kolay kaçamak cevap :) Hele bir yapmaya başla bak ardından çorap söküğü gibi gelecektir.