imageshack te upload ettiginde çıkan code lardan Direct link to image i kullanacaksın ordaki linki kopyalayıp burda [image][/image] arasına yapıştıracaksın bu kadar
güsel bisi olucak bu konunun takipçilerinden biri olucam çok güsel işçilik var sölemeden geçmiyim yalnız kasanın üstüne eklediğin o ek bölüm biraz yüksek mi olmuş yoksa bana mı öle geliyor 3d çizimlerde kasa daha zarif duruyor gibi nese yapım aşamaları ilerledikçe yaptığın işte kendini belli edicektir kolay gelsin dostum sana merakla bekliyorum kasanın diğer hallerini.
hayır, bakır biraz malıyetli oldugu için normal demir kıllandık aldıgım bakır rekorlar için diş sıyırınca bunu kullandık korozyon olayına gelince antifreez ve saf su kullanacagım şimdilik çeşme suyu sistemi zaten bu kasa içöine aktarmadım boyama işlemi var
aslında haklısın fakat çizerken altına gelecek olan radyator boyutunu hesaplamadım bide aldıgım kasa normalden geniş ve yıksek dırıyo bundan kaynaklanabilir yorumlarınız için teşekkurler
yan kapapak hazır pencere açıldı plexi glass yerleşti oradaki aksesuarı suntadan yaptım vida ile tutturuldu resmini en kısa zamanda yerleştirecem. birtek işlerm boyama kaldı plexi üzerine NIGHT yazmayı düşünüyorum şekilli bişi olsun istiyorum