Giriş | |
|
|
|
1 Haziran 2008; 20:02:03
|
|
|
slm arkadaşlar biraz problemlide olsa sonunda resimleri ekledim ve size calışmalarımı gostermek istiyorum.. ilk olarak yapmak istedigim kasanın 3d çizimi işte su sogutma sisteminin su haznesi indicator'ü ile birlikte ve bloklar kendi yapımım....test surecinde cekildi. blokların kanallarını cekecektim ama uzun zaman önce yapmıştım..! anakart uzerinde ilk denemeler cpu sıcaklıgı normale 28~32 derece tam yükte 35~43 derece.. burada bulunan tum arkadaşlara teşekkurler bu sogutma istemini yapmam için bana yardımcı olanlara goruşemesemde konusuna bakarak yaptım buda 2x16 karakter lcd bunun içinde ayrıca Zigbog'a teşekkur ederim ayrıntılı açıklayıcı anlatım için buda fan kontrol devresi ve monte edilecek plexi glass uzerine 5li. kasamın az çok bitmiş hali kasanın üst ve ön kısmı mobilyacıya yaptırdım altında su sogutmanın radyatoru var . ( tofaş kalörifer radyatoru ) kasamın ön kısmı daha boyama işlemi var inşallah o resimleride bitince fan kontrol sisteminin takılmış oldugu bölüm boyama işlemini efect boyalar ile yapmayı duşunuyorum çizimde oldugu renkler ile arkadaşlar şimdilik bukadar öneri,fikir ve yorumlarınızı bekliyorum yeni resimler eklenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT -- 20 Haziran 2008; 8:21:13 >
|
|
1 Haziran 2008; 20:16:09
|
|
|
malesef olmuyor imageshack den upload ettim linki kopyaladımolmadı bana anlatırmısın lutfen nasıl ekleyebilirim
|
|
1 Haziran 2008; 20:21:13
|
|
|
baştan upload edeceksibn sanırım en alttaki linki koy foruma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia23 -- 1 Haziran 2008; 20:20:23 >
|
|
|
|
|
1 Haziran 2008; 20:35:49
|
|
|
tekrar upload ettim 3 sıradaki link i koydum yine olmadı bu linki image kodunun arasına yazmıyacakmıyız olmadı bi turlu
|
|
1 Haziran 2008; 21:19:40
|
|
|
imageshack te upload ettiginde çıkan code lardan Direct link to image i kullanacaksın ordaki linki kopyalayıp burda [image][/image] arasına yapıştıracaksın bu kadar
|
|
|
1 Haziran 2008; 21:35:58
|
|
|
YAPTIM TEŞEKKURLER ŞİMDİ OLDU LİNKLER TAMAM YORUMLARINIZI VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT -- 1 Haziran 2008; 21:35:03 >
|
|
1 Haziran 2008; 23:05:02
|
|
|
|
çok güzel olacak devamını bekliyoruz
|
|
|
|
|
1 Haziran 2008; 23:24:07
|
|
|
işlemci bloğunun üst kısmı aluminyum ise; bkz: korozyon, korozif aşınma
|
|
|
1 Haziran 2008; 23:36:25
|
|
|
güzel ve fantastik bi çalışma tabiki bir an önce resimlerin devamını istiyoruz ve başarılarınızı kutluyoruz... Biraz resmi bi açıklama ama olsun..
|
|
2 Haziran 2008; 0:05:49
|
|
|
güsel bisi olucak bu konunun takipçilerinden biri olucam çok güsel işçilik var sölemeden geçmiyim yalnız kasanın üstüne eklediğin o ek bölüm biraz yüksek mi olmuş yoksa bana mı öle geliyor 3d çizimlerde kasa daha zarif duruyor gibi nese yapım aşamaları ilerledikçe yaptığın işte kendini belli edicektir kolay gelsin dostum sana merakla bekliyorum kasanın diğer hallerini.
|
|
|
2 Haziran 2008; 8:15:01
|
|
|
hayır, bakır biraz malıyetli oldugu için normal demir kıllandık aldıgım bakır rekorlar için diş sıyırınca bunu kullandık korozyon olayına gelince antifreez ve saf su kullanacagım şimdilik çeşme suyu sistemi zaten bu kasa içöine aktarmadım boyama işlemi var
|
|
2 Haziran 2008; 8:17:56
|
|
|
aslında haklısın fakat çizerken altına gelecek olan radyator boyutunu hesaplamadım bide aldıgım kasa normalden geniş ve yıksek dırıyo bundan kaynaklanabilir yorumlarınız için teşekkurler
|
|
2 Haziran 2008; 9:41:40
|
|
|
boya işinden ve yan kapak montajından sonra güzel olacaktır.
|
|
2 Haziran 2008; 13:02:00
|
| | | |