evet arkadaşlar nerede ise bütün antivirüs programı üreticilerinin dikkatle izlediği ve güvenilirliği en yüksek test sitelerinden olan AV-Comparatives 2008 Mayıs sonuçları açıklandı..
Not: Siteye girdikten sonra solda comparatives i tıklayın.. karşınıza gelen sayfanın altında may 2008 yazan yerin karşısında Online results u tıklayın.. Sitelere direk link vermiyorlar. Bilmeyen arkadaşlar için yazdım..
Off off.Avira sonunda aktif korumada da 1. liği ele geçirdi.İşte ben buna içerim.Geliştiler geliştiler.Sonunda yanlış alarmlar da düzeldi ve hak ettikleri seviyeye geldiler.Bazıları gibi geriye gitmediler.Gerçi şu an deneme amaçlı AVG Antivirus kurdum.Avira şu an on-demand olarak duruyor.AVG 8 de ses getirecek.3 ay sonra onun sonuçlarını da görmeye başlarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 1 Haziran 2008; 20:38:29 >
Off off.Avira sonunda aktif korumada da 1. liği ele geçirdi.İşte ben buna içerim.Geliştiler geliştiler.Sonunda yanlış alarmlar da düzeldi ve hak ettikleri seviyeye geldiler.Bazıları gibi geriye gitmediler.Gerçi şu an deneme amaçlı AVG Antivirus kurdum.Avira şu an on-demand olarak duruyor.AVG 8 de ses getirecek.3 ay sonra onun sonuçlarını da görmeye başlarız.
Aviraa.. BrooklynZU, sayesinde Avira kurdum ve çok iyi olacağını söylemişti oldu.. Şimdi AVG diyor, o diyorsa olur... Teşekkürler paylaşım için..
Kaspersky keyleri kara listeye almaya başladığından beri avira kullanıyorum.Pek sesi solğu çıkmıyor ama en azından kaspersky gibi program açarken bile uyarı vermiyor
@JANT! AVG nin son versiyonu da en az Avira Premium kadar ses getirecek.Hatta ücretsizler arasında da Avira ile kapışabilir.Ama ikisininde ücretsizinde birşey eksik Avira nın ücretsizinde Spyware koruması yok AVG nin ücretsizinde de Rootkit koruması yok ancak rootkit koruması ayrı olarak indirilebiliyor.
Ücretliler arasında da artık AVG ve Avira nın kapışmasını çok sık görebiliriz.Zaman gösterecek herşeyi ama şu kesin.AVG bu sene konuşulacak.AVG nin ücretli ve ücretsiz versiyonunda( ki ücretsizde bile ünlü spyware korumasının olması çok iyi bir avantaj Avira ya karşı) spyware koruması AVG ye "+" olarak geri dönecektir.Ancak Avira nın da virüs ve trojan koruması ayrıca heuristic korumasının AVG den iyi olması da ona "+" olarak geri dönecektir.Yani ikisi arasında güzel rekabet olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 1 Haziran 2008; 23:29:11 >
Zaten insan kendini bildikten sonra ne kullandığının çok önemi yok.Pc yi siz koruyacaksınız.Programlar size destek çıkacak.Yoksa bilinçsiz iseniz programlardan çok ta birşey beklememek gerekir.Bişey bulaşınca ağlamasın kimse boşuna.İş sizde bitiyor.