Şimdi Ara

Lcd Studio için hazırladıgım sistem Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlamıs oldugum sistem bilgileri projesini paylasımınıza sunuyorum. Bu sekil çalışmaları hazır grafikleri olan arkadaşlardan katılım bekliyorum.
    Prgram degerlerinin çalışabilmesi için Mbm 5 Programının bilgisayarınızda kurulu olması gerek. Hdd sıcaklık degerleri içinse mbm te ide sıcaklık takip sisteminin açılması gerekmektedir.

Mbm 5 Dowload link :http://www.demolari.org/lcd/mbm5370.exe
    Mbm 5 Türkçe Dil Paketi :http://www.demolari.org/lcd/MBM5370Language.exe

Sistem takip Projesi :http://www.demolari.org/lcd/projelerim.zip

Projenin Görüntüsü :

Projenin açıklaması :

Projeyi çalıştırabilmek için indirdiginiz projelerim dosyasını zipten çıkarıp lcdstudio programının kurulum klasorunun genelıne atıyorsunuz.Lcd studio Programını çalıştırım File menusunden Loadı tıklayıp C:\Program Files\LcdStudio\projelerim\sistem klasorunde bulunan sistem.xds yukluyorsunuz.
    Bilgisayarınız açıldıgında lcdstudio programının yaptıgınız projeyi direk kendiliginden çalıştırması için Tools ta options u seçip startup sekmesinde gerekli ayarları yapıyorsunuz.

Umarım Veridigim bilgiler işinize yarar kalın saglıcakla

• Bu proje 128*64 piksellik Samsung KS0108 kontrolerli Grafik LCD ler içindir
  • ya bence güzel bi konu forumda lcdstudio ile çok az bilgi var biraz gayrettt
  • Tebrikler gayet güzel olmuş bence, sınırlı olan alanı en iyi şekilde kullanmışsın; hakeza fontları küçültmek okunmalarını zorlaştırıyor.
  • güzell
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Tebrikler gayet güzel olmuş bence, sınırlı olan alanı en iyi şekilde kullanmışsın; hakeza fontları küçültmek okunmalarını zorlaştırıyor.

Fontlar konusunda haklısın Küçük yapma bunun sebebine gelince benim Lcd panel kasada değil masaüstü seklinde hazırlandıgı için monitörün yanında duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeXGeN -- 3 Haziran 2008; 4:04:41 >

• gayet güzel olmuş benim bir 128x64 grafik lcd denemem var ama sonu hüsran lcd ekran çalışırken yarısı kayıyor anlamadım gitti. Sonunda bıraktım. Sinir oldum. Sizinki gayet güzel olmuş ayrıca ekranın çözünürlüğüde çok iyi. bendeki 128x64 ten daha fazla ayrıntı gösteriyor.
  • çok prof bi çalışma olmuş tebrikler.devre şeması malzeme listesi filan varsa koyda bizde yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weirdo -- 4 Haziran 2008; 22:15:28 >
  • bende bu lcd lerden bitane almak istiyorum ankarada nerden temin edebilirim
  • güzel çalışma olmuş.. lcd mümkün olduğunca profesyonel şekilde kullanılmış..boş yer yok:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.