Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CM AMMO 533 MOD HORTLADI =)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> CM AMMO 533 MOD HORTLADI =) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ermanunal01

1 Haziran 2008; 17:47:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler 1 Adet Nanoxia Fan alıp arka kısma takmayı düşünüyom...Tabanı ise siyah plexi ile kapatıp gizli bir şekilde led neon yerleştiricem...Sizdende fikirlerinizi bekliyorum

bugger_dh_hwa@hotmail.com

Herhangi birinin benden nefret edebilmesinin tek nedeni,benim gibi olmak istemesidir.Bazıları benden daima nefret edecektir.
ManiacMurder

1 Haziran 2008; 17:50:18 

Erman neydi ne oldu ya süper kardeşim plexiyide halletsen süper olcak

ermanunal01

1 Haziran 2008; 17:51:56 

ya valla bende böyle olacağını hiç tahmin bile etmemiştim...

Herhangi birinin benden nefret edebilmesinin tek nedeni,benim gibi olmak istemesidir.Bazıları benden daima nefret edecektir.
nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 17:55:51 

çok iyi olmus da sapı çok ofsayt olm olm o ne öle benim çanta gibi olmus

edit : yanlıs yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicaleus -- 2 Haziran 2008; 2:56:05 >

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

feromen

1 Haziran 2008; 18:05:49 

kardeşim güzel çalışma yapıyosun bende feel kasa var siyah fan kısmı gri ne içerisini nerenge boyasa diye düşünüyorum boyalar hakkındada bilgim yok ama bursa bi kaç arkaşaş biraz bahsetmiş nası boyanır konusun da ve boyalar hakkında yaza düşünüyorum öss bi haledelim kesin yapacam ya frisby power var 400 waat onun alt tarafında büyük bi fan var için açıp renkli ve sessiz bi fan takmayı düşünüryorum şuan resmini koyamadım ama şu düşündüğüm tasarladım maknayı gösterecem herkeze şuan oo bağsettiğim powe siyah boyamayı dışını düşünüyorum ama içerisini renk olrak daha kafanda tasarlayamadık kasanın ön dan kısmını dışındakii yeri tekrar giriye boyamayı düşünüyorum kendi regine yani çizikleri var hafif dedğim gibi bana biraz hangi boyar almam konusunda yardımçı olursanız sevnirim kendim ankarada oturmaktayım parlak bi boya arıyorum sürüdüğümde kurudukttan sonra parlak olacak aynı yeni alırsın bişeyi dışı parlak gözükür o çeşit bi boya arıyorum oto boyacılarda varmış ama ismini daha heniz bi araştırma yapmadım anlatılacak çokk şey var illk sizinle paylaşmak istedim

onur
ermanunal01

1 Haziran 2008; 18:21:03 

Hocam en iyisi boyattıracağın parçaları al yanına,git bir oto boyacısına sana 20-25 YTL'ye boyar tüm parçalarını.Mesala Piano Siyah boyuyabilirsin..

Eğer dahada bilgi istersen bugger_dh_hwa@hotmail.com adresini ekleyebilirsin

cengiz_vga

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 18:26:17 

ermn sakın kasanın orj halıne dokunma.plexi ve fan tak gıtsın.gerısı zaten kasa kendılıgınden modlu.bozarsın şeklini yoksa.böle kalsın bence.sana tavsiyem yapcağın flexiyide öndeki mavims renkten alırsan çok daha ii olur.ve alta tekerlek koy.bugun koçtaşta gördüm manyak tkerlerkler vardı.çok hoşuma gıtti.ama tanesi 20ytl idi.4adeti 80ytl ediyor.ve şeffaf ve sıyahımsı bişey ve çok tatlı.almanı tavsiye ederim.tekerler kasaya çok güzel oluyor.ayrı bir hava katıyor.ve yan kapağa kesitiğin kapağa bir yldırım işareti koyarsan güzel olur diy tahmin ediyorum.hadi kolay gelsin bakalım

BySerkan

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 18:30:50 

cillop gibi olmuş valla, stackerden sonra favori kasam budur;
ilanında bu resmi görmüştüm çok hoştu

Ekteki dosya (1)

Peugeot'tur adımız... GTI'dır tarzımız...
6 ileridir farkımız...
Vtec'leri kaale bile almayız...
Type-R lara hep çomağız...
M technicdir muhattabımız..
Kısa mesafede arkanızdayız...
6'ya taktıkmı alayını tokatlarız
ermanunal01

1 Haziran 2008; 18:38:21 

Fotodaki kasada çok güzel ama orayı kesmesi hiç hoşuma gitmedi

Cengiz abi öyle sticker falan filan olmucak....Ağırbaba kasası olacak bu kasa
Benim şuanda düşündüklerim;
Alt kısma siyah plexi-Gizli Led Neon alttan
Arka kısma 12 CM UV Nanoxia Fan
Üst kısma iç taraftan Arctic Cooling Egsoz Fan
Ön kısma 12 CM Mavi LEDli fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 1 Haziran 2008; 18:40:39 >

XuRCuVaS

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 18:42:12 

Anaaa Hortlak Gördümm

Erman Süper Gidiosun Dewam Dewam!..

ermanunal01

1 Haziran 2008; 18:44:04 

Sağolasın Murat Kardeşim

emmoo14

1 Haziran 2008; 18:46:40 

Erman yine her zamanki gibi profesyonelliğini konuşturmuş ellerine sağlık adamım çok güzel bir çalışma olmuş ama dewwam daha bitmemiş

Emmoo14
ermanunal01

1 Haziran 2008; 18:47:34 

Sanada çok teşekkürler kardeşim...İlgin için çok sağol

ASİL01

1 Haziran 2008; 18:50:44