Beyler 1 Adet Nanoxia Fan alıp arka kısma takmayı düşünüyom...Tabanı ise siyah plexi ile kapatıp gizli bir şekilde led neon yerleştiricem...Sizdende fikirlerinizi bekliyorum
kardeşim güzel çalışma yapıyosun bende feel kasa var siyah fan kısmı gri ne içerisini nerenge boyasa diye düşünüyorum boyalar hakkındada bilgim yok ama bursa bi kaç arkaşaş biraz bahsetmiş nası boyanır konusun da ve boyalar hakkında yaza düşünüyorum öss bi haledelim kesin yapacam ya frisby power var 400 waat onun alt tarafında büyük bi fan var için açıp renkli ve sessiz bi fan takmayı düşünüryorum şuan resmini koyamadım ama şu düşündüğüm tasarladım maknayı gösterecem herkeze şuan oo bağsettiğim powe siyah boyamayı dışını düşünüyorum ama içerisini renk olrak daha kafanda tasarlayamadık kasanın ön dan kısmını dışındakii yeri tekrar giriye boyamayı düşünüyorum kendi regine yani çizikleri var hafif dedğim gibi bana biraz hangi boyar almam konusunda yardımçı olursanız sevnirim kendim ankarada oturmaktayım parlak bi boya arıyorum sürüdüğümde kurudukttan sonra parlak olacak aynı yeni alırsın bişeyi dışı parlak gözükür o çeşit bi boya arıyorum oto boyacılarda varmış ama ismini daha heniz bi araştırma yapmadım anlatılacak çokk şey var illk sizinle paylaşmak istedim
ermn sakın kasanın orj halıne dokunma.plexi ve fan tak gıtsın.gerısı zaten kasa kendılıgınden modlu.bozarsın şeklini yoksa.böle kalsın bence.sana tavsiyem yapcağın flexiyide öndeki mavims renkten alırsan çok daha ii olur.ve alta tekerlek koy.bugun koçtaşta gördüm manyak tkerlerkler vardı.çok hoşuma gıtti.ama tanesi 20ytl idi.4adeti 80ytl ediyor.ve şeffaf ve sıyahımsı bişey ve çok tatlı.almanı tavsiye ederim.tekerler kasaya çok güzel oluyor.ayrı bir hava katıyor.ve yan kapağa kesitiğin kapağa bir yldırım işareti koyarsan güzel olur diy tahmin ediyorum.hadi kolay gelsin bakalım
Fotodaki kasada çok güzel ama orayı kesmesi hiç hoşuma gitmedi
Cengiz abi öyle sticker falan filan olmucak....Ağırbaba kasası olacak bu kasa Benim şuanda düşündüklerim; Alt kısma siyah plexi-Gizli Led Neon alttan Arka kısma 12 CM UV Nanoxia Fan Üst kısma iç taraftan Arctic Cooling Egsoz Fan Ön kısma 12 CM Mavi LEDli fan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 1 Haziran 2008; 18:40:39 >