Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler

Blitzkrieger -> Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (1 Haziran 2008; 17:16:49)

arkadaşlar feel hurricane 2 kasam var..yalnız gitgide gıcık etmeye başlayan gri renkte...kasayı komple siyah yapmak istiyorumda bunun için tam olarak ne yapmam gerekir..nasıl boya kullanmak gerekir bilgi verebilirmisiniz...ayrıca ufak tefek değişiklikler düşünüyorum kasa üzerinden önce şu boya işini bi halledeyim...

ermanunal01 -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (1 Haziran 2008; 17:40:42)

hocam en iyisi kasanı parçala ve oto boyacısına ver...sana 20 ytl'ye istediğin renkte boyasın

Blitzkrieger -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (3 Haziran 2008; 21:33:33)

hocam zımpara ile falan uğraşmam gerekmez deilmi o zaman ?

ermanunal01 -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (3 Haziran 2008; 21:41:08)

yok hocam direk astar+boya şeklinde bir uygulama yapılırsa hiç sorun olmaz

Blitzkrieger -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (3 Haziran 2008; 21:43:06)

sağolasın hocam ...yarın son finalimide vereyim..sanayi yolunu tutacam...[:)]

murat.cim -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (3 Haziran 2008; 21:48:23)

önce güzelce zımpara güzel bi kat astar ve siyah 30 liraya patlar sana hem zevkte alırsın yaptığından derim ve kendin yapıncada virüsü almış olursun virüs ne diye sorma mod virüsü[:(]

Blitzkrieger -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (3 Haziran 2008; 21:55:27)

quote:

Orjinalden alıntı: murat.cim

önce güzelce zımpara güzel bi kat astar ve siyah 30 liraya patlar sana hem zevkte alırsın yaptığından derim ve kendin yapıncada virüsü almış olursun virüs ne diye sorma mod virüsü[:(]

yok zaten böle modları görünce bi heves bastı ondan bi renk değişimine gideyim dedim...aklımda kapaklara yapılacak bi kaç desen falan var...bi kaç ufak plan varda..okul engelliyor...yarın son bulacak dertlerim ...[8D] o virüsten kaptım bile galiba....

peki hocam madem kendim boyayacam...nası bu sprey boyalardan mı kullanacaz ?

TAG Heuer -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (4 Haziran 2008; 1:10:37)

Benim mod a bakabilirsin ist te bostancıya yakınsan astarsız cok ozel bı boya var bende mat sıyah onlada boyatabilirsin, h600 umu boyadım feel 2 yıde o renge cevırebilirim cok asıl duruyo parlak ıstersende normal akralık boyattırcaksın.... imzada var link.

Blitzkrieger -> Cevap: Feel 2 kasanın rengini değiştirmek istiyorum...yardım (4 Haziran 2008; 12:27:33)

quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

Benim mod a bakabilirsin ist te bostancıya yakınsan astarsız cok ozel bı boya var bende mat sıyah onlada boyatabilirsin, h600 umu boyadım feel 2 yıde o renge cevırebilirim cok asıl duruyo parlak ıstersende normal akralık boyattırcaksın.... imzada var link.

hocam adanada oturuyorum..istanbul şansım yok. bu arada msn adresini ekledim bilgi almak içn....[:)]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1101074