Giriş | |
|
|
|
2 Haziran 2008; 23:26:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Private quote:
Orjinalden alıntı: musty® quote:
Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN quote:
Orjinalden alıntı: Private iü avcılar kampüsünde okuyorum ama oturmuyorum sayılır mı toplansak geleilirmisin peki Private bölüm ne?? işletmedeyim.... kimyadayım toplansak gelirim belki gününe ve saatine bağlı :D okk finaller başlamadan toplanak ama
|
|
2 Haziran 2008; 23:28:11
|
|
|
valla ben derslerden kalacağım için final problemim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 2 Haziran 2008; 23:26:51 >
|
|
2 Haziran 2008; 23:29:07
|
|
|
aynen ama bi umut işte bütlere kalmayalım aman
|
|
2 Haziran 2008; 23:29:20
|
|
|
Hobaa muhabete gel..Ben de denizköşklerdeyim..
|
|
2 Haziran 2008; 23:30:34
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Private quote:
Orjinalden alıntı: musty® quote:
Orjinalden alıntı: Private iü avcılar kampüsünde okuyorum ama oturmuyorum sayılır mı toplansak geleilirmisin peki Private bölüm ne?? işletmedeyim.... kimyadayım toplansak gelirim belki gününe ve saatine bağlı :D çok yakın bir tarih olmıyıcak o kesin çünkü bukadar üyesi olan DH nın 8 tane avcılar üyesi olması saçma daha var ama gelmediler şöyle bir 20 kişi civarı olsak toplanmamız anlam kazansa....
|
|
|
2 Haziran 2008; 23:33:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deadpixel Hobaa muhabete gel..Ben de denizköşklerdeyim.. yaş kaç ? denizköşkerde nerde oturuyosun ? bu arada senide ekledim... 9 Olduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaYLoNDoN -- 2 Haziran 2008; 23:32:08 >
|
|
|
2 Haziran 2008; 23:34:33
|
|
|
LaYLoNDoN aynen katılıyorumm kalmasın avcılar yolcusu.....bende kaçtım beyler size bol bol muhabbetler...
|
|
2 Haziran 2008; 23:34:55
|
|
|
Metrobüs tarafında,Reşitpaşanın baş kısmı,Halkbank var hatta, yaş 22..15 yıldır avcılardayım..
|
|
2 Haziran 2008; 23:37:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deadpixel Metrobüs tarafında,Reşitpaşanın baş kısmı,Halkbank var hatta, yaş 22..15 yıldır avcılardayım.. anladım biliyorum orayı ... ben biraz tersteyim yanlız aşağıda kalıyorum .... ÇARŞI FIRIN VAR ... HEMEN İLERİ YOLUN ORDA ATATÜRK İ.Ö.O. FALAN VAR BENDE ORDAYIM....
|
|
|
2 Haziran 2008; 23:39:40
|
|
|
en az 15 kişi uygun olur bence onun dışında toplansak belli belirsiz bişe olur anca o yüzden birazdaha üyeleri bekleriz...
|
|
|
2 Haziran 2008; 23:39:46
|
|
|
Çavuşoğlunun oralardasın yani yada Dost İnternetin oralarda:: :D eski mahallemdir de :D
|
|
2 Haziran 2008; 23:42:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: deadpixel Metrobüs tarafında,Reşitpaşanın baş kısmı,Halkbank var hatta, yaş 22..15 yıldır avcılardayım.. anladım biliyorum orayı ... ben biraz tersteyim yanlız aşağıda kalıyorum .... ÇARŞI FIRIN VAR ... HEMEN İLERİ YOLUN ORDA ATATÜRK İ.Ö.O. FALAN VAR BENDE ORDAYIM.... atatürk ilköğretim okulunun oradamı oturuyorsun sen bana bir yerden yakın geliyor ama dur bakalım dur bizim bir arkadaşa sorarım belki bulmuş gibi çıkacak oralar biliyorum biryerdende yerini hatırlamıyorum.
|
|