Giriş | |
|
|
|
24 Temmuz 2008; 20:12:55
|
|
|
kaba kuvvetten sonra ince kuvvet uygulayamssınız hepiniz mapus damında olacaksınız
|
|
|
24 Temmuz 2008; 20:18:06
|
|
|
sayfa başıda olmuşum neden mesaj değiştirilmiyor başlkıga hükümet düştü yazacaktım
|
|
|
24 Temmuz 2008; 20:24:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: UgggU™ quote:
Orjinalden alıntı: AseLaL zorluk çıkartmayın yoksa kaba kuvvet kullanırız çokta tırstım
|
|
|
24 Temmuz 2008; 20:33:15
|
|
|
evet srkadaşlar toplayın şunları tursmamışlar
|
|
|
24 Temmuz 2008; 20:34:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: UgggU™ evet srkadaşlar toplayın şunları tursmamışlar
Çocuklar ölebilir yarın, Hem de ne sıtmadan, ne kuşpalazından, Düşerek de değil kuyulara filan; Çocuklar ölebilir yarın, Çocuklar sakallı askerler gibi ölebilir yarın, Çocuklar ölebilir yarın atom bulutlarının ışığında Arkalarında bir avuç kül bile değil,Arkalarında gölgelerinden başka bir şey bırakmadan. (Nazım Hikmet)
|
|
|
|
|
25 Temmuz 2008; 9:45:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: UgggU™ kaba kuvvetten sonra ince kuvvet uygulayamssınız hepiniz mapus damında olacaksınız bu incelik yeter sana
|
|
25 Temmuz 2008; 10:07:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara quote:
Orjinalden alıntı: UgggU� kaba kuvvetten sonra ince kuvvet uygulayamssınız hepiniz mapus damında olacaksınız bu incelik yeter sana Bakın, vuruşlar her seferinde nasıl aynı noktaya denk gelerek inceliğini koruyor. Böyle bir vuruş tekniği, kasları doğru kullanabilme yetkisi, düzgün bir vuruş oranı ve vuruştaki kararlılık ile mümkün olabilir. Vuruşlardan sonraki kızarıklık kırmızıdan pembeye doğru geçiş yaptığında, vuruşun bir kalp atışı edâsında, teklemeden tekrarlandığına da dikkatinizi çekerim.
|
|
25 Temmuz 2008; 18:34:17
|
|
|
bu gif herşeyi anlatıyor.ipte olan sizsiniz. kırbaçlayan ben
|
|
|
25 Temmuz 2008; 18:44:28
|
|
|
Læ İç işleri olarak dış seyehate çıktıydım Alın bunu 'Organize Suç Örgütü' ve 'Gayriresmi Askerî Kimlik Kullanımı' suçlarından yargılanacak Dağılın şimdi
|
|
|
25 Temmuz 2008; 19:05:08
|
|
|
|
|
|
25 Temmuz 2008; 19:16:57
|
|
|
benim güzel bi görevim vardı ama neydi
Çocuk olursun bir yandan severler.Bir yandan döverler.Okursun adam olursun,İş bulamadın mıda hiç dinlemez söverler. Ben, ben boks şampiyonu olamam ki dostum.Hayatı nakavt edeyim. Ben kültürümü hayata adadım.Hayatı tanımlayamıyorum Hayat nedir acaba _? Hergün paket paket içtiğimiz sigaralar mı. Akşamları eve gelen babamın Boş o bomboş bakışları mı Bilmiyorum !!!
|
|
|
|
|
25 Temmuz 2008; 20:37:41
|
|
|
Aaa evet şimdi hatırladım ben işimim başına gideyim güzel para geliyordu..
Çocuk olursun bir yandan severler.Bir yandan döverler.Okursun adam olursun,İş bulamadın mıda hiç dinlemez söverler. Ben, ben boks şampiyonu olamam ki dostum.Hayatı nakavt edeyim. Ben kültürümü hayata adadım.Hayatı tanımlayamıyorum Hayat nedir acaba _? Hergün paket paket içtiğimiz sigaralar mı. Akşamları eve gelen babamın Boş o bomboş bakışları mı Bilmiyorum !!!
|
|
|
|