Bakanlığıma tabi olan hayvanlar özel mesaj yolu ile benimle irtibat kursun! Çarşamba ve Cumartesi halk günüdür, tedavi bedava...
Sana, yaralarımdan çiçekler, İlk yardım geceler biraz da, Ve yangında kurtarılması imkansız acılar bırakıyorum... Seni özümün gizinde saklıyorum... Bütün aşklarımın izlerini sayıklayarak ve aldatarak tüm sevdiklerimi, Sana, cinayetimin ipuçlarını bırakıyorum... Vasiyeti olmayan ölüler ülkesinden...
Acı ektim yerine Sevda yeşerecek Başka bahara...Ne yolu var ne izi tanıdık değil yüzü..Dileğim Allah’tan Aşk sözün özü...Sevdiğim yok eşim yok ağardı bir gün daha..Ey benim şans yıldızım Gülümse bana :)
Dh meclisi kurultayı Ayak işlerinede ben mi bakıyorum yani
yahu seni tanıyan yokki :)) biraz bi zaman geçir sanada bir iş buluruz :)
bu arada bana neden bi görev düşmadi anlamadım
Acı ektim yerine Sevda yeşerecek Başka bahara...Ne yolu var ne izi tanıdık değil yüzü..Dileğim Allah’tan Aşk sözün özü...Sevdiğim yok eşim yok ağardı bir gün daha..Ey benim şans yıldızım Gülümse bana :)
tarım senin kadar çalışma azmiyle tutuşan bi iski bi de sen varsın
sessiz olup aradan kaçim bn
Dem olup gam tutup geldim ben bu yaşa... İsyanım var bilirim feleğin tekerinden geçtim aynı güce aynı yürek yetmiyor öğrendim!! Hadi denizim..Uslan denizim.. Kurtar beni;kutsar gibi!! Niyetimden vazgeçer gibi;kelebek ömrüne yas tutar gibi;gözlerinde sen arar gibi... Kurtar beni..
tarım senin kadar çalışma azmiyle tutuşan bi iski bi de sen varsın
sessiz olup aradan kaçim bn
yahu beni onla kıyaslamayın yaaa
aslı kaçma kavga etcem senle
Akaras senin işler bu ara durdu herhalde, ne oldu iflas mı ettin yoksa paranın gözüne mi vurdun?
Sana, yaralarımdan çiçekler, İlk yardım geceler biraz da, Ve yangında kurtarılması imkansız acılar bırakıyorum... Seni özümün gizinde saklıyorum... Bütün aşklarımın izlerini sayıklayarak ve aldatarak tüm sevdiklerimi, Sana, cinayetimin ipuçlarını bırakıyorum... Vasiyeti olmayan ölüler ülkesinden...
bana yanlıs bakanlık verildi.. el sanatları bana verilmeli 2 bakanlık birden yürütürüm ikisi bende olsun kadın + el sanatları
Ölüm yokluk değildir. Daha güzel bir alemin kapısıdır. Nasıl ki, toprak altına giren bir çekirdek, görünüşte ölüyor, çürüyor ve yok oluyor. Fakat gerçekte daha güzel bir hayata geçiş yapıyor. Çekirdek hayatından ağaçlık hayatına geçiyor.