Giriş | |
|
|
|
5 Ekim 2008; 2:46:10
|
|
|
Ben Popcornhour'un kendi sayfasından satın aldım. Popcorn Google Checkout sayfasına yönlendiriyor, kendisi para tahsil etmiyor. Zaten ilk sipariş verildiğinde parayı kredi kartından çekmiyorlar. Sevkiyattan yaklaşık 3-5 gün önce çekiyorlar. Yani o zaman kredi kartınızın bakiyesinin yeterli olması gerekiyor. Ben 11 Ağustos'ta sipariş verdim, 23 Eylül'de Ups kargoya verdiler, 25 Eylül saat 12:30'da bana ulaştı. Hiçbir sorun yaşamadım, herkese de tavsiye ederim. Her türlü forum da www.networkmediatank.com adresinde mevcut, zaten sipariş dutumunu da buradan görebiliyorsunuz, orada mesela 20 September Batch gibi yazılar var. 20 Eylül'de gönderilecekler yani. Ben Spiderman 3 720p versiyonunu seyrettim (yaklaşık 2saat15dakika) ve aşırı ısınma sorunu görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphan73 -- 5 Ekim 2008; 2:44:08 >
|
|
5 Ekim 2008; 10:42:45
|
|
|
arkadaşlar ben bu ürüne 18.09.2008 de sipariş verdim 03.10.2008 de UPS kargoyla elime ulaştı a-110 modelinde ısınma problemide yok.
|
|
5 Ekim 2008; 11:19:59
|
|
|
DTS ve AC3 ses formatlarını destekliyor mu cihaz acaba? Bende Z5500 var, dekoder direk çözer bunları ama atıyorum DTS desteği yoksa, DTS sesli mkv lerde ses vermeme gibi bi problem yaşatırmı
XBOX360 PRO PACK @ PAL -- SONY PS3 60GB @ U -- SONY Bravia KDL-32V2000 HD Ready Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr --- Tomacro limHD 310S ... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR... Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.4ghz (günlük) / Asus Maximus Formula SE X38 / 4gb G.Skill PC28000 @1005mhz / Sapphire HD4850 x2 CrossFire / Recom Gaming Engine 1050W / 250gb + 500gb +500gb 32mb Harddisk / Cooler Master RC-690 / Sunbeam Rheobus Extreme / Creative X-Fi Extreme Music / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution / HP W2207H / Airties Rt-205 Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
|
|
|
|
|
5 Ekim 2008; 14:25:00
|
|
|
Destekliyor, zaten optik digital ses çıkışı da var DTS için.
|
|
6 Ekim 2008; 9:30:14
|
|
|
A-110 sipariş verirsen bu linkden sipariş durumunu takip edebilirsin: http://www.networkedmediatank.com/forumdisplay.php?fid=67 sevgiler.... Umarım ileride burada NMT Popcornhour için özel destek forumu oluşur!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphan73 -- 6 Ekim 2008; 9:26:23 >
|
|
6 Ekim 2008; 14:05:21
|
|
|
İmkansız! Bakınız 29 Eylül Gönderimine girenler 13-23 Eylül arasında sipariş verenler! 15 Ekim de doludur ama bir sonrakine girebilirsiniz bence. Ama en azından hızlanmış! Ben 11 Ağustos'ta sipairiş vermiştim ve 25 Eylül'de geldi. "29th September 2008 Batch Pre-order taken from Sep 13, 2008 12:13:25 AM GMT+08:00 to Sep 23, 2008 11:56:01 PM GMT+08:00 will fall into this batch"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphan73 -- 6 Ekim 2008; 14:03:56 >
|
|
6 Ekim 2008; 15:05:44
|
|
|
Arkadaşlar torrent desteği ile ilgili biraz daha açılayıcı bilgi verecek arkadaş yok mu? blackmagicman torrent desteği çok iyi demiş fakat açıklayıcı bilgi vermemiş.Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba
|
|
|
|
|
6 Ekim 2008; 15:53:57
|
|
|
29 eylüde gönderilenler 13 23 eylül arasında sipariş alınmış yaklaşık 6 gün önce sipariş bitmiş bende en geç yarın 7 ekimde versem 15 ekime daha 8 gün var belki yetişir. ne dersiniz.
|
|
|
6 Ekim 2008; 17:30:31
|
|
|
alphan73, biraz geç olmakla birlikte aşağıdaki link PoPCorn, ISTAR ve HDX v.b gibi oynatıcılarda işinize yarayacaktır. Özet olarak hard diski NMT'nin içine takın ve fabrika ayarı format olan linux x2 veya x3 formatlayın sonra çıkarıp PC'ye bağlayın diyor. Ben x3 ile formatladım. Sonra bir "IDE to USB" arayüzü ile notebook'a bağladım ve söylendiği gibi en büyük partitioni silip ve NTFS formatında yeniden oluşturdum. Şu anda diğer harici hard disklerime kaydettiğim dosyaları yukarıda bahsettiğim "IDE to USB" arayüzünü kullanarak bu hard diske doğrudan kopyalayıp sonra NMT'ye takıp izleyebiliyorum. Diğer seçenek olarak hard disk kullanmadan USB üzerinden harici diski bağlayarak da sorunsuz izleyebiliyorum. Selamlar, Super TIP for NMT users! NTFS!! http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16450 Remember a while back where we tested all kinds of drivers that would allow you to read the NMT drive on PC and transfer content to it... You don't need that... Instead, we today tested a drive formatted fully in NTFS and everything turned out to be working fine. The led us to try installing the disk in a normal fashion having NMT apps installed, then move back the hard drive to the PC and reformat the third partition in NTFS for making it accessible in Windows for read and write access and it worked just fine... So... For those players missing USB Slave like PoPCorn, ISTAR and HDX... Prep the drive as you would normally do... Then follow these few steps... - Take out the hard drive and connect it to PC... - In your Disk Manager remove the third partition (biggest one) - Now create a new partition again and format it in NTFS... Once done, fill it as you like, and place it back inside the NMt player.... quote:
Orjinalden alıntı: alphan73 Arkadaşlar, Ben Popcorn Hour A-110'u yeni aldım ve için 500GB Sata hard disk koydum ama formatla gibi işleri beceremedim. NTFS sisteminde formatladım ama NMT linux kullanıyormuş. Makinanın içinden formatlamayı denedim, internetten gerekli dosyaları USB Memory stick'e yükedim ve ext3 şeklinde formatlamaya çalıştım ama hata verdi ve dondu. Elektrik fişini çektim ve geri taktım, bu sefer HD'yi görmeye başladı ben de Slave USB kablosuyla PC'ye bağladım. Ext2 Volume Manager programı ile içine baktım ve 3 adet drive gözüktü en büyük olana "E" drive adını mount ettim. Bilgisayarımdan E drivına girmeye çalıştım ama formatlamak gerekli uyarısı geldi. ben de NTFS şeklinde formatladım. Sonra içine film kopyaladım. TV'ye tekrar bağlayınca bu sefer 2 adet hard disk gözüktü. Film kopyaladığım hard diskten filmi gösterdi ama eminim yaptığım iş yanlış. Yardım edebilecek kimse var mı???
|
|
8 Ekim 2008; 15:12:49
|
|
|
Arkadaşlar selam, bayramdan 3 gün önce getirtiğim Popcorn Hour A-110 cihazını satıyorum. Fiyat: 365 USD. Bilginize..
|
|
|
8 Ekim 2008; 15:52:55
|
|
|
Arkadaşım acelen yoksa 2 ay sıra bekle, gümrüğe takılma riskini de göze al, (talılırsa 350-400 YTL Ordino + vergi + ardiye.v.s) Ayrıca fiyatta da küçük bir düzeltme yapalım 215 + 49= 264 USD. 2.el konusunda da henüz paket sıfır. Yani üzerine çıkıp tepnilmedi...Hadi iyi günler.. quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker 215$+45$ kargoyla sitesinden al 260$ a, 365$ a sat burda hemde 2.el olarak, güzelmiş gerçekten, alan arkadaşların aklına şaşayım.
|
|