Giriş | |
|
|
|
6 Haziran 2008; 12:20:20
|
|
|
Ben gündüzleri pek takılamıycam akşam 20de görüşmek üzere
|
|
6 Haziran 2008; 17:29:42
|
|
|
Keşfettiğim 4 tane yeni server var. 1) Uzun, zor, virajlı, topraklı pist. 2) Kısa süreler, eğlenceli ekşınlar ( ) v.s 3) Bütün haritayı gazı kesmeden geçmelisiniz yoksa, rampalardan falan atlayamazsınız. Oyun türü; Full Speed 4) Uzun ve her türlü materyalin mevcut olduğu haritalar. Evet beyler, seçin beyenin. Ben kısa ve eğlenceli haritaları seçiyorum.
Dört şey geri gelmez; söylenen söz, atılan ok, geçen zaman ve kaçırılan fırsat. İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiç bir şeye ulaşamaz. Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma. DH Bur∫a ▫ L O S T ▫ Prison Break ▫ Sakuragi Hanamichi ▫ Türkçemizi Düzgün Kullanalım ▫ Internet Download Manager [IDM] Cassio Lincoln
|
|
|
|
|
6 Haziran 2008; 17:31:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gny* Keşfettiğim 4 tane yeni server var. 1) Uzun, zor, virajlı, topraklı pist. 2) Kısa süreler, eğlenceli ekşınlar ( ) v.s 3) Bütün haritayı gazı kesmeden geçmelisiniz yoksa, rampalardan falan atlayamazsınız. Oyun türü; Full Speed 4) Uzun ve her türlü materyalin mevcut olduğu haritalar. Evet beyler, seçin beyenin. Ben kısa ve eğlenceli haritaları seçiyorum. Full Speed zevkli oluyor.Ben Full Speed diyorum
|
|
6 Haziran 2008; 17:32:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gny* Keşfettiğim 4 tane yeni server var. 1) Uzun, zor, virajlı, topraklı pist. 2) Kısa süreler, eğlenceli ekşınlar ( ) v.s 3) Bütün haritayı gazı kesmeden geçmelisiniz yoksa, rampalardan falan atlayamazsınız. Oyun türü; Full Speed 4) Uzun ve her türlü materyalin mevcut olduğu haritalar. Evet beyler, seçin beyenin. Ben kısa ve eğlenceli haritaları seçiyorum.
|
|
6 Haziran 2008; 17:41:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gny* Keşfettiğim 4 tane yeni server var. 1) Uzun, zor, virajlı, topraklı pist. 2) Kısa süreler, eğlenceli ekşınlar ( ) v.s 3) Bütün haritayı gazı kesmeden geçmelisiniz yoksa, rampalardan falan atlayamazsınız. Oyun türü; Full Speed 4) Uzun ve her türlü materyalin mevcut olduğu haritalar. Evet beyler, seçin beyenin. Ben kısa ve eğlenceli haritaları seçiyorum. Bence kısa ve öz olsun :D bu arada oyunda olan var mı hangi server dasınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 6 Haziran 2008; 17:40:04 >
Rengarenk tonlarda perdelerle örttüm geceyi artık gece de rengarenk... Sizler karanlık diye korkuyordunuz ya geceden... Sessiz ızdıraplarınızı,yorgan altı hıçkırıklarınızı,korkularınızı... En önemliside yalnızlığınızı kiminle paylaştığınızı düşünüyorsunuz geceden başka? Gecenin koynunda huzur dolu uykuya dalışlarınızı , Yalnızlıktan kaçıp geceye sığındığınız saatlerin sahibini nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?
|
|
|
|
|
6 Haziran 2008; 17:49:35
|
|
|
Gny hocam 2yi söyle sen sıkılırsan 3 e geçeriz
|
|
|
6 Haziran 2008; 17:51:36
|
|
|
1. dışında hepsini oynarım
|
|
|
6 Haziran 2008; 18:21:53
|
|
|
Hocam ben giriyorum ya takıylm öylesine
|
|
|
6 Haziran 2008; 18:38:08
|
|
|
|
karışık yokmu ondan yükle sen bize
|
|
|
|
|
6 Haziran 2008; 18:38:35
|
|
|
20.00'ye hazır olun beyler
|
|
6 Haziran 2008; 18:43:00
|
|
|
bugün 15:00 sularında maniac Dh diye bi arkadaşlar fransız serverlarında round modunda oynadık.Ben çok zevk aldım oyundan.Gerçi hep onlar birinci olsada ama pistler inanılmaz zor
|
|
|
6 Haziran 2008; 18:44:45
|
|
|
Benim favorim full speed ama sizede uyarım 1 saat sonra görüşürüz
|
|
6 Haziran 2008; 18:49:57
|
|
|
19.30 sularında büyük mesaj yazarak serverı belirleyelim.Saat 20.00 a doğru dalalım servera Forumcak kalabalık olalım ama
|
|
6 Haziran 2008; 18:53:25
|
| | | |