Dört şey geri gelmez; söylenen söz, atılan ok, geçen zaman ve kaçırılan fırsat. İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiç bir şeye ulaşamaz. Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma.
Bakacağın tek yönünüm,doğru rotayı izler gözüm. Rüzgara emanet sözüm,hasretlerle yandım gönlüm. Yalnızlığım kalbime zulüm,korkutmakta her an ölüm. Ben bir pembe diziyim her günüm bir bölüm...
Soloda en üstteki maplatın hepsinde altın madalya aldım sonra en alttakine geçtim, ilk mapında yarım saat falan uğraştım altını almak için şimdi ikinci mapında altın almaya çalışıyorum çok zor :D hepsini bitirince inşallah online akıcam :))
Dört şey geri gelmez; söylenen söz, atılan ok, geçen zaman ve kaçırılan fırsat. İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiç bir şeye ulaşamaz. Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma.
bu arada anotherdie bi tavsiye neden rapidden rarlı indiriyorsun arkadaşların verdiği linklerden tek parça olanları dene benm oralardan indiriyorum hızıda gayet iyi rar da sorun olma ihtimali var ama tek parçada sorun olacağını sanmam.
bu linki deneyebilirsin bu arada internet download manager felan kullan sonra devam edebilmek için.