Giriş | |
|
|
|
7 Haziran 2008; 15:50:28
|
|
|
Germany - IC= NADEO FUN old&new Ben burdayım kimsecikler yok isteyen gelsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSKenTLee -- 7 Haziran 2008; 15:49:45 >
|
|
7 Haziran 2008; 18:37:55
|
|
|
15 dk kaldı bitmesine nasıl üye olunuyo arkdaslar
|
|
7 Haziran 2008; 18:59:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kaybetmez 15 dk kaldı bitmesine nasıl üye olunuyo arkdaslar Oyun inince yükle ve aç..Görürsün oradan üyeliği..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çeLLo! -- 7 Haziran 2008; 18:57:20 >
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
|
|
|
|
|
7 Haziran 2008; 19:57:25
|
|
|
|
almanya whatever diye bi server var 4n1l ekleyin beni girin benden eski mapler varmiş hep bilenler rahat sıralamaya girer ben ilk 3 granti :D
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 0:18:37
|
|
|
|
Almanya whatever gelin
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 0:33:48
|
|
|
vaaay izmitli kardeşim Bende bugün köseköydeydim.Dayımın evini köseköyde istasyondan uzunçiflik belediyesinin oraay taşıdık. Şimdi evimdeyim. Geliyorum servera
|
|
|
8 Haziran 2008; 0:50:07
|
|
|
Hangi serverdayız beyler?Ben bi portekiz yapalım derim..
|
|
8 Haziran 2008; 15:44:13
|
|
|
arkadaslar oynayan varsa bir servere girelim
|
|
8 Haziran 2008; 16:35:18
|
|
|
|
Almanya whatever gelin
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 17:58:52
|
|
|
Ya ben yükledim fakat oyun takılıyor.. Şöyle anlatıyım..Bi servera bağlanıyorum güzelce giriyor..Sonra yarış bitince menü geliyor ondan sonra tekrar başlarken o loading kısmı dolduktan sonra ekran simsiyah oluyor ve sadece mouse simgesi duruyor..Çıkmaıyorumda takılıyor görev yöneticisi bile açılmıyor..Res çekiyorum anca öyle açılıyor..Bi çözemedim yaff..Yardımlarınızı esirgemeyin..
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 18:01:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: çeLLo! Ya ben yükledim fakat oyun takılıyor.. Şöyle anlatıyım..Bi servera bağlanıyorum güzelce giriyor..Sonra yarış bitince menü geliyor ondan sonra tekrar başlarken o loading kısmı dolduktan sonra ekran simsiyah oluyor ve sadece mouse simgesi duruyor..Çıkmaıyorumda takılıyor görev yöneticisi bile açılmıyor..Res çekiyorum anca öyle açılıyor..Bi çözemedim yaff..Yardımlarınızı esirgemeyin.. Sistem özelliklerin yetmiyordur belki ? Gerçi fazla bişi istemiyor oyun ama.İlk sayfada yazan sistem gereksinimi sende yoksa ondan kaynaklanıyor olabilir.Ekran kartın ney ?
|
|
8 Haziran 2008; 18:38:21
|
|
|
ben yeni yukluyorum yaksalik 2 saate biter
|
|
|
8 Haziran 2008; 19:26:17
|
|
|
Varmı sımdı oynayan varsa Server adını yazarsa sevınırım..
|
|
8 Haziran 2008; 20:23:46
|
| | | |