Arkadaşlar eskisini oynayan bilir çok zevkli bir oyun. Değişik ülkelerden oyuncularla yarışıyorsunuz, kendinizin ve ülkenizin puanını arttırıyorsunuz. Özellikle Yunan server'larında yarışıp 1. olup İstiklal Marşı'nı dinletmek kadar zevkli bi şey yok :) [eskisinde 1. ülkenin milli marşı çalıyordu bunda çalmıyor :( ]
Eskisinde DH server'ı da kurulmuştu oynuyorduk. Şimdi yine kurulur belki aramızda da yarışırız. Ya da topluca yabancı serverlarda yarışırız. Basit bir oyun ama çok zevkli.
Flashgetle indirebileceğimiz bi link var mı.Ara ara downloadu devam ettirip indirmeyi düşünüyorum da.Singleını oynadım 2-3 sene önce baya , güzel oyun online olursa sarar yani Bir de oyunu normal cdden kursak online oynayabilmek için ek bi patch vs. gerekli mi acaba?
Baya büyükmüş yaff 503.9 mb değil mi ? yanlış olmasın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 1 Haziran 2008; 13:51:42 >
Yaş : 17.5'dan 18 Meslek : Öğrenci ' çok kârlı Hobileri : Öss'ye çalışmak Fobileri : Bilgisayar , televizyon vb. elektronik aletler Psikolojik durumu : Felaket , çıldırmaya hazır , etrafını matrix tarzı olarak testlerle görüyor Beklentileri : Hayır Dualarınızı , iyi dileklerinizi eksik etmeyin Ne zaman gidip-dönecek : 17.08.2008 - Öss'den başarılı olur olmaz , yani dönemeyebilir
Server kurmak için port açmak gerekiyordu sanırım ben çok uğraşmıştım açamamıştım. Açıyordum da kimse bağlanamıyordu. Anlayan birisi açarsa güzel olur.