katılıyorum , f/p oranı daha iyi powerlar var piyasada. colermaster - lcpower (özellikle taurus serisi) veya son zamanlarda epey fyat indirimleri olan tagan veya silverstone u şiddetle öneririm.
560 watt tauruslar o fiyata alabileceğiniz en kaliteli psulardan ama bulmak neredeyse imkansız :( 600 ü sanırım yok yada ithalatçı firma getirmemiştir belki bilmiyorum ama ben 1000 watt lık modelini kullanıyorum. tek kelimeyle dehşet . onun dışında 700 ve 850 wattlık modelleri vardı onları bir araştırın isterseniz.
560 watt tauruslar o fiyata alabileceğiniz en kaliteli psulardan ama bulmak neredeyse imkansız :( 600 ü sanırım yok yada ithalatçı firma getirmemiştir belki bilmiyorum ama ben 1000 watt lık modelini kullanıyorum. tek kelimeyle dehşet . onun dışında 700 ve 850 wattlık modelleri vardı onları bir araştırın isterseniz.
700 veya 850 lik modelleri beni aşar muhtemelen. Artık OCZ 600 alıcaz .
nasıl ses konusunda sıkıntı yaşarsınız ya! bende vga fanı bile yok hiç sessi duyulmuyor. yakında cpu fanınıda iptal etmeyi düşünüyorum. tam sessiz game pc olacak :)
AMD X2 5200 Windsor // Thermaltake Bigtype VP// Gigabyte M69GM-S2H F5 // 2 X 1 Gb 800 MHz DDR2 Kingston // Sapphire Ati HD 3870 Ultimate 512MB DDR4 776 - 2252 (850/2460) // Samsung 320 GB SATA2 // High Power 500W PSU // Logitech MX 3200 // Samsung 2232BW // Asus DRW-1814BLT 18X Lightscribe SATA // Asus TA9A1 // Nanoxia 12 Cm Kasa Fan // Logitech X230 2+1 // Philips SNA 6500 Wireless // Philips Powerline LAN // 3DMARK 9242
Bende buna sasırıyorum zaten bir kullanıcı ile diğer kullanıcıların verdiği bilgilr tutmuyor.Üstelik bende 560w lık powerplus serisi var ve fan 100 rpm e geldimi zırıldamalar kulağına kadar geliyor.130 dolara psu alcam bide böyle sesli çalışcak ha yok böyl bir olay
modeller arası fark var desek daha pahalı psu ya daha kaliteli fan takmazlarmı yok değilse neden bir stabilite yok yorumlarda yoks aherkesin sessiz dediği benim için seslimi acaba. Ama bendeki psu yu yük altında çalışırken duyup sessiz diyen kişinin ses eşiği çok çok yüksektir...
quote:
Orjinalden alıntı: XivA
nasıl ses konusunda sıkıntı yaşarsınız ya! bende vga fanı bile yok hiç sessi duyulmuyor. yakında cpu fanınıda iptal etmeyi düşünüyorum. tam sessiz game pc olacak :)