3 pin soket fanlarla ilgili bir soru?bi soru daha eklndi? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma

kahraman_turk12 -> 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru?bi soru daha eklndi? (1 Haziran 2008; 12:53:29)

Arkadaşlar benim bi plexiden kasa projem var bu proje dahilinde 4 fan destekleyen bi fan kontrol cihazı yaptım fan çıkışları iki kablo + ve - den ibaret alacağım fanlar ise 3pinli ACRYAN Blackfire4x CrossUV Led Fan 120MM – (UVYeşil-Mavi) fanlar bu 3pin muhabbeti ne ayak benim kafam basmadı bunları iki kablodan bağlayabilirim değil mi?

SeVeRaL -> Cevap: 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru? (1 Haziran 2008; 13:22:41)

Bağlayabilirsin. 3 Pin fanlarda sarı renkli olan 3. kablo fanın devrini anakarta -veya bilimum bağlı olduğu cihaza- bildirmesi içindir. Senin işin kırmızı ve siyah kablolarla olduğundan sorun yaşamazsın.

kahraman_turk12 -> Cevap: 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru? (1 Haziran 2008; 14:00:21)

kırmızı ve siyah mı sarı ve siyah mı çünkü powersuplyden 12 voltu sarı-siyah veriyo.

kahraman_turk12 -> Cevap: 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru? (1 Haziran 2008; 16:35:46)

tamam 3 pin 4 pin kablo çeviricilere baktım siyah kırmızıymış sağolasın dostum bir sorum daha var arkadaşlar tek 4 pin 12 volt power çıkışına 4 fan bağlamamın bi sakıncası olur mu fan kontrolün baskı devresini ona göre çizicem bi yardımcı olur musunuz?

wolfturk -> Cevap: 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru? (1 Haziran 2008; 19:53:07)

Hiçbir sakıncası olmaz rahat rahat takabilirsin[sm=ok.gif]

kahraman_turk12 -> Cevap: 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru? (1 Haziran 2008; 20:38:46)

quote:

Orjinalden alıntı: wolfturk

Hiçbir sakıncası olmaz rahat rahat takabilirsin[sm=ok.gif]

eyvallah hocam ben sorularımın cevabını buldum herkese iyi forumlar.

krm-iks -> Cevap: 3 pin soket fanlarla ilgili bir soru? (2 Haziran 2008; 1:01:50)

@kahraman_turk12

bir fan en babası 3 watt güç harcar bu durumda istersen 10 tane bağla sorun olmaz (fan kontrol devresindki transistörün gücünü göz ardı edersek)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
9.423828E-02