Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hp ipaq 614 ile 614 c arasındaki farklar?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> hp ipaq 614 ile 614 c arasındaki farklar? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kged

1 Haziran 2008; 11:47:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar hepnize kolay gelsin. hp ipaq 614 almayı düşünüyorum. 614 c ile arasındaki farkları size sormak istedim. 3g olduğundan bahsediliyor. ama ön yüzünde kamera yok. sanırım bunlar 614c nin özellikleri.

ipaq 614 için 649$+kdv denmiş. 614c nin fiyatını ve türkiyede bulabileceğim yeri bilen varmı ?

son sorumda herkesde bir asus p535 sevdasıdır gidiyor. sizce hangisiniş almalıyım.

mahoni_20

1 Haziran 2008; 19:21:21 

merhaba kardeşim 614c kullanıcısıyım öneririm bir ara p535 almayı düşündüm ama benden önce alan arkadaşlarımınkini kullandım klavye olmaması benim için sorun oldu tam ne alıyım derken 614c tavsiyesi üzerine aldım. 614c ön yüzünde kamera yok bilgin olsun 3mp kamera var ama cihaz bir fotograf makinası olmadığı için çok performanslı bir kamera değil. ben memnunum ama cihazı görüp dokunarak hatta mümkünse inceleyerek test ederek almanı öneririm daha sonra pahalı bir pişmanlık yaşamamış olursun. bu arada fiyatına göre çok iyi performansı olduğunuda söyleyebilirm. kötü yönü ise pil. wifi açıksa kısa sürede pilin bitiyor. dikkat etmen gereken konulardan birisi. daha detaylı bilgiyi incelemelerinden videolarından edinebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_20 -- 1 Haziran 2008; 19:21:48 >

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
kged

4 Haziran 2008; 2:09:44 

cevabın için teşekkürler. o kadar çok post varki okumaktan canım çıktı. ilk kez pda alacağım. şu ana kadar gördüğüm içinde en iyisi bu. sorun olarak pil ve ses üzerinde durmuşlar. nokia 6600 kullanıcısı olarak bunların bende bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. .net üzerinde yazılımlar geliştiriyorum. o yüzden pda alma kararı verdim.

not: bu postu yazarken asus p750 yi gördüm. 2 cihazıda kullanan varsa yorum yapabilirmi acaba?

Bishibosh

4 Haziran 2008; 11:37:35 

İki cihaz da işlemci olarak aynı hızda, ancak HP iPAQ 614c'de 128 MB RAM bulunurken ASUS P535 ve piyasaya son çıkan model P750'de 64 MB RAM bulunuyor. Bunun yanında tuş takımı istenen bir cihaz aranıyorsa ASUS P535 dışında diğer iki model tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bishibosh -- 4 Haziran 2008; 11:44:01 >

Intel Core 2 Duo 6600+---GIGAGBYTE EP35C-DS3R---WD 320 GB 16MB SATAII---2 GB OCZ DDR II 800---MSI NX8800 GTS OC Edition 320MB---19"SAMSUNG 940 BW LCD WS

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> hp ipaq 614 ile 614 c arasındaki farklar? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.
FaceBreaker (Playstation 3, Xbox 360)
En sert yumruğunuzu vurmaya hazır olun. Acımadan yumruklarınızı savurabileceğiniz FaceBreaker karşınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar