en az elektrik tüketen hangisi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri

blueshine -> en az elektrik tüketen hangisi (1 Haziran 2008; 9:36:04)

merhaba arkadaşlar toshibanın daisekai serisi dışında kıyaslanacak olanlar
1- mitsubishi inverter
2- toshiba inverter
3-zibro inverter

bu üçü arasında en performanslı ve en az yakıt tüketen teknik verilerle gidip alacağım yeter artık sıkıldım incelemekten

D e n i z -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (1 Haziran 2008; 12:56:30)

marka olarak demeyelimde markalar içinden yapılan seçimle diyelim,

mesela;daıkın ururu sarara modeli,zibronun yüksek performans modeleri,toshibanın süper daiseka modeli,mitsubishi electric MSZ-FD Kirigamine Duvar Tipi Split Klima Serisi bunlar süper klimalardır,fazlada ayrıntı önemli degildir sadece neyi nereye takacagınız önemlidir hatalı btu seçimi hatalı montaj size bunları bir kalemde kaybetme riskide verir

koko69 -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (1 Haziran 2008; 18:44:34)

quote:

Orjinalden alıntı: D e n i z

marka olarak demeyelimde markalar içinden yapılan seçimle diyelim,

mesela;daıkın ururu sarara modeli,zibronun yüksek performans modeleri,toshibanın süper daiseka modeli,mitsubishi electric MSZ-FD Kirigamine Duvar Tipi Split Klima Serisi bunlar süper klimalardır,fazlada ayrıntı önemli degildir sadece neyi nereye takacagınız önemlidir hatalı btu seçimi hatalı montaj size bunları bir kalemde kaybetme riskide verir

Kesinlikle haklısınız.

pot3nza -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (3 Haziran 2008; 9:55:42)

MSZ-FD25VA hocam bunun başlığında inverter yazmıyor kendi sitesinde,neden acaba?

THUNDER BOLD -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (5 Haziran 2008; 15:14:35)

ÇÜNKÜ MSZ-FD SERİSİ INVERTER DEGİL O INVERTERDEN DAHA ÜSTÜN BİŞEY ÇOK FARKLI Bİ KLİMA I SEE SENSOR,KATALİZÖR SAYESİNDE OKSİJEN ÜRETME,PLAZMA DUO FİLTRELEME ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE CİHAZ TÜRÜNÜN SON ÖRNEGİ MÜKEMMEL ÜSTÜ BİR CİHAZDI SES SEVİYESİ BİLDİGİM KADARIYLA 20 DB ÇOK SESSİZ VE KAPASİTESİNİ İHTİYAÇ ANINDA 20.500 BTU/H KADAR ÇIKARTABİLEN GÜZEL BİR CİHAZDIR.ELEKTRİGİDE KOKLAR MİN.KAPASİTEDE 250 WATT GİBİ AZ Bİ ENERJİ HARCAR.

mbirol -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (6 Haziran 2008; 13:18:16)

''MİN.KAPASİTEDE 250 WATT GİBİ AZ Bİ ENERJİ HARCAR.''

Zibro S 2053 cihaz en düşükte 150 watt harcıyor,ama sadece bu nedenle en iyisi denemez.Mit.Elec.18 lik inverter Isıtmada COP degeri nedir.Zibro S 2053 COP 3,88

Birde şuna dikkat edin 18lik makina ,dış ünite sesi sadece 49 db.
Zibro S2035 dış ünite sesi ise sadece 42 db.

mbirol -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (6 Haziran 2008; 14:46:38)

MSZ-FD25VA dış ünite ses 46 db.
MSZ-FD35VA dış ünite ses 50 db.

blueshine -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (11 Haziran 2008; 18:57:14)

arkadaşlar aynı odaya 1 er gün arayla bir gün daikin ururu 9000 ertesi gün mitsubishi krimerine 3.günde toshiba daiselei skvp serisi taksak hangi gün en az elektrik yakarız sorun açık ve net

koko69 -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (12 Haziran 2008; 0:03:55)

quote:

Orjinalden alıntı: blueshine

arkadaşlar aynı odaya 1 er gün arayla bir gün daikin ururu 9000 ertesi gün mitsubishi krimerine 3.günde toshiba daiselei skvp serisi taksak hangi gün en az elektrik yakarız sorun açık ve net

Böyle soru mu olur ? Hava şartları farklılık gösterdiği günler tüketim de değişir. Dolasıyla bu az elektrik tüketimine fazla kafayı taktıysanız her üç ürünün de kataloglarını alırsınız. Orda hepsinin tüketim değerleri yazılıdır.

Benim size söyleyeceğim ise bu üç üründe en az tüketim değerlerine sahip ve de kaliteli ürünlerdir. Ama toshun super dasekai reklamında 100 watt gibi bir rakam geçiyordu. Belki de en cimrisi odur.[:D]

komazec -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (12 Haziran 2008; 2:02:28)

Bende bunu merak ediyordum konuyu acan ve bilgi veren arkadaslara tesekkurler

garagulli -> Cevap: en az elektrik tüketen hangisi (12 Haziran 2008; 12:54:29)

hangisinin montajı en geç biterse en az o yakar[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1560059