Arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmı ürün nasıl bişey memnunmu kullananlar gitti gidiyorda var fakat avrupada 10 usd burda 50 ytl satılıyor biraz tuzlu hatta bayağı tuzlu :)
Bence sana en yakın olan ( varsa ) MediaMarktt'e git.Oralarda kılıflara dair bir çok ürün var.Ben iPod touch için aldım ( slikon bir kılıf ).Ama daha birçok opsiyon var yani tek bir şey üzerinde yoğunlaşmamanı tavsiye ederim
OLDERKING, orcunbani ve yorum yapan diğer değerli arkadaslar,
O ilanın sahibi benim,
Simdiye kadar sattıgım ürünlerden bir tane dahi şikayet almadım. Aksine, eger gg'deki profilime bakarsanız herkesin ürünü cok begendiğini ve tavsiye ettiğini görebilirsiniz.
Ancak eger kılıfın daha ince olmasını dilerseniz USA'dan iMAT II isminde yeni kılıflar getirdim. Polycarbonat tarzı bir kılıf, hakiki deri ve telefonun arkasına yapıstırıldıgı için hiç kalınlık yapmıyor. İstenildiği zaman da kesinlikle iz bırakmadan çıkartılabiliyor. Yaninda jelatin koruyucu hediyesiyle birlikte geliyor.
Farklı bir kılıf denemek isteyenler için bence ideal. Çünkü siyah, gümüş rengi ve turuncu olmak üzere üç ayrı renk seçeneği mevcut. Bence üç renk de cok hos duruyor ve telefona yeni bir görünüm kazandırıyor.
noxanax'ın dediği gibi genelde ikinci veya üçüncü kılıf deneyimi olan müşterilerim mevcut, aradıklarını bulamadıkları için yeni kılıf arayışına giriyorlar. Neyseki bu kılıf tam aradıkları gibi oluyor ve cok memnun kalıyorlar :)
iMat II hakiki deri polycarbonate tarzı bir kılıftır.
Siyah, gümüş rengi ve turuncu olmak üzere üç ayrı renk seçeneği mevcuttur.
Resimlerine bakarsanız renkler telefon ile birlikte cok uyumlu ve estetik duruyorlar.
iMat II Deri kılıfı polycarbonate'den ayıran ise telefonun arkasına yapıstırılmasıdır. Dolayısıyla hiç kalınlık yapmıyor. İstenildiği zaman da %100 cıkartılabilir ve kesinlikle iz bırakmaz..Yanında ekran koruyucu jelatin ile geliyor.
iMat II pek beğenmedim diğeri biraz pahalı alırsam veya getirtirsem ayrıntılı bir inceleme eklerim alacak arkadaşlarada yardımcı olur bu aralar tum kılıfları inceliyorum :)
Sayın "qwert007". Bende şuan kullanmış olduğum bodyguardz koruyucudan çok şikayetçiyim. Sizin satmış olduğunuz 2 kılıfta çok hoşuma gitmiş. Bu kılıflar ile ilgili birkaç sorum olacaktı. Yanıtlarsanız çok sevinirim:
1) Polycarbonate Kılıf: Kılıf iPhone'a takıldıktan sonra oynama yapıp çıkabiliyor mu? 2) Polycarbonate Kılıf: Renk olarak sadece siyah mı mevcut? 3) Polycarbonate Kılıf: Kılıf takıldıkatn sonra şarj ünitesine girebiliyor mu? 4) Polycarbonate Kılıf: GG'deki satışta ekran koruyucu ve CD veriyorsunuz. Peki bunları almak istemesek, satış fiyatını indirmeniz mümkün mü? 5) iMat II Kılıf: Bu kılıf arka yüzeye yapıştırılıyor. Peki özellikle köşelerde yapıştırıken sorun oluşuyor mu? (Bodyguardz'da çok sorun yaşanıyor.) 6) iMat II Kılıf: Kılıf yapıştıktan sonra şarj ünitesine girebiliyor mu? 7) iMat II Kılıf: Her iki kılıfta siz de olduğuna göre hangisini almak mantıklıdır?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 1 Haziran 2008; 23:21:47 >