Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça

OLDERKING -> Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 9:29:44)

Arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmı ürün nasıl bişey memnunmu kullananlar gitti gidiyorda var fakat avrupada 10 usd burda 50 ytl satılıyor biraz tuzlu hatta bayağı tuzlu :)

http://urun.gittigidiyor.com/Apple-Iphone-Polycarbonate-Kilif-Jelatin-hediye_W0QQidZZ10051603

orcunbani -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 10:24:48)

valla kullanmadım bende ama almak ıstıyorum kullanan arkadaslar varsa yazsında kalıtelımı degılmı bakalım

Oğuzcana -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 11:33:45)

Bence sana en yakın olan ( varsa ) MediaMarktt'e git.Oralarda kılıflara dair bir çok ürün var.Ben iPod touch için aldım ( slikon bir kılıf ).Ama daha birçok opsiyon var yani tek bir şey üzerinde yoğunlaşmamanı tavsiye ederim [:'(]

gsyagtu -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 12:47:28)

ben 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. yumuşak bir dokusu var ve tam oturuyor. tek sakıncası zaten yeterince büyük olan iphone u biraz daha kalınlaştırması [&:]

Flexsible -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 16:29:11)

bende kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim zarif bir kılıf. diğer bütün kılıflar halt etmiş.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 20:15:01)

OLDERKING, orcunbani ve yorum yapan diğer değerli arkadaslar,

O ilanın sahibi benim,

Simdiye kadar sattıgım ürünlerden bir tane dahi şikayet almadım. Aksine, eger gg'deki profilime bakarsanız herkesin ürünü cok begendiğini ve tavsiye ettiğini görebilirsiniz.

Ancak eger kılıfın daha ince olmasını dilerseniz USA'dan iMAT II isminde yeni kılıflar getirdim. Polycarbonat tarzı bir kılıf, hakiki deri ve telefonun arkasına yapıstırıldıgı için hiç kalınlık yapmıyor. İstenildiği zaman da kesinlikle iz bırakmadan çıkartılabiliyor. Yaninda jelatin koruyucu hediyesiyle birlikte geliyor.

Farklı bir kılıf denemek isteyenler için bence ideal. Çünkü siyah, gümüş rengi ve turuncu olmak üzere üç ayrı renk seçeneği mevcut. Bence üç renk de cok hos duruyor ve telefona yeni bir görünüm kazandırıyor.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10186550

Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

msn adresim: merhabaturkiye@hotmail.com, buradaki donanımhaber üyelerine kılıfları 5 YTL indirimle verebilirim.

noxanax -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 20:32:08)

abd de 15 dolar. ben bi arkadaşa getirttirdim..

3. kılıfım.. ve inanılmaz şık.
hatta gösterdiğim arkadaşlar kılıflı halini daha bir beğeniyorlar telefonun =)

şiddetle tavsiye ederim

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 20:40:32)

noxanax'ın dediği gibi genelde ikinci veya üçüncü kılıf deneyimi olan müşterilerim mevcut, aradıklarını bulamadıkları için yeni kılıf arayışına giriyorlar. Neyseki bu kılıf tam aradıkları gibi oluyor ve cok memnun kalıyorlar :)

Evolution -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 20:52:52)

nası uygulanıyor bu matII ?

Evolution -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 20:59:49)

ben bugün istyles tan sipariş verdim 6,99 dolar sticker 3 dolarda kargosu toplam 10 dolar yani
çok güzel görünüyor

http://www.istyles.com/crime-scene-revisited-iphone-skin-p-6544.html

[image]http://img238.imageshack.us/img238/8890/aipcrimerevau1.jpg[/image]

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 21:06:24)

iMat II hakiki deri polycarbonate tarzı bir kılıftır.

Siyah, gümüş rengi ve turuncu olmak üzere üç ayrı renk seçeneği mevcuttur.

Resimlerine bakarsanız renkler telefon ile birlikte cok uyumlu ve estetik duruyorlar.

iMat II Deri kılıfı polycarbonate'den ayıran ise telefonun arkasına yapıstırılmasıdır. Dolayısıyla hiç kalınlık yapmıyor. İstenildiği zaman da %100 cıkartılabilir ve kesinlikle iz bırakmaz..Yanında ekran koruyucu jelatin ile geliyor.

OLDERKING -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 22:25:56)

iMat II pek beğenmedim diğeri biraz pahalı alırsam veya getirtirsem ayrıntılı bir inceleme eklerim alacak arkadaşlarada yardımcı olur bu aralar tum kılıfları inceliyorum :)

hdblack35 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 23:18:55)

Sayın "qwert007".
Bende şuan kullanmış olduğum bodyguardz koruyucudan çok şikayetçiyim.
Sizin satmış olduğunuz 2 kılıfta çok hoşuma gitmiş. Bu kılıflar ile ilgili birkaç sorum olacaktı. Yanıtlarsanız çok sevinirim:

1) Polycarbonate Kılıf: Kılıf iPhone'a takıldıktan sonra oynama yapıp çıkabiliyor mu?
2) Polycarbonate Kılıf: Renk olarak sadece siyah mı mevcut?
3) Polycarbonate Kılıf: Kılıf takıldıkatn sonra şarj ünitesine girebiliyor mu?
4) Polycarbonate Kılıf: GG'deki satışta ekran koruyucu ve CD veriyorsunuz. Peki bunları almak istemesek, satış fiyatını indirmeniz mümkün mü?
5) iMat II Kılıf: Bu kılıf arka yüzeye yapıştırılıyor. Peki özellikle köşelerde yapıştırıken sorun oluşuyor mu? (Bodyguardz'da çok sorun yaşanıyor.)
6) iMat II Kılıf: Kılıf yapıştıktan sonra şarj ünitesine girebiliyor mu?
7) iMat II Kılıf: Her iki kılıfta siz de olduğuna göre hangisini almak mantıklıdır?

Teşekkürler.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (1 Haziran 2008; 23:45:37)

hdblack35 bey başta olmak üzere ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.

Sırayla sorulara cevaplar vereyim.

1) Polycarbonate Kılıf: Kılıf iPhone'a takıldıktan sonra oynama yapıp çıkabiliyor mu?
Kılıf iPhone için özel üretildiği için kesinlikle oynama yapmıyor ve telefona tam oturuyor.

Renk olarak siyah,gri,mavi,kırmızı vs var. Ancak Sadece siyah ve gri renkler iPhone ile uyumlu ve hoş duruyor. Bu yüzden sadece bu iki renkten satıyoruz.

iPhone'u kılıfsız kullanırkenki bütün fonksiyonlar (şarz etme, sol taraftaki tuşlar vs) kılıf takıldıktan sonra da kullanılıyor. Kılıf tüm bunlar göz önüne alınarak dizayn edilmiş

4) Polycarbonate Kılıf: GG'deki satışta ekran koruyucu ve CD veriyorsunuz. Peki bunları almak istemesek, satış fiyatını indirmeniz mümkün mü?
Bir önceki mesajımda dediğim gibi buradaki üyelere 5 YTL indirim yaparak 45 YTL'ye satış yapabilirim.

5) iMat II Kılıf: Bu kılıf arka yüzeye yapıştırılıyor. Peki özellikle köşelerde yapıştırıken sorun oluşuyor mu? (Bodyguardz'da çok sorun yaşanıyor.)
Bu kılıf piyasaya yeni çıkmış bir ürün. Amerika'da arkadasım kendisi için kullandı ve cok begendi. Türkiye'de de muhtemelen ilk satışını biz yapıyoruz. Bahsettiğin tarz sorun yasanmadıgını belirtti çünkü iPhone köşelerini kavramaya uygun olarak kesim yapılmış.

Evet polycarbonate'da oldugu gibi şarz ünitesi ve diğer fonksiyon tuşları %100 oranda kullanılabiliyor.

7) iMat II Kılıf: Her iki kılıfta siz de olduğuna göre hangisini almak mantıklıdır?
Açıkçası bunun kararını benim degil sizin vermeniz gerekiyor. Polycarbonate kullandım ve cok begendim. Diğer ürünler ise yeni geldi. USA'da populer bir kılıfmış. Görünüş olarak iMat kılıfın 3 rengi de benim çok hoşuma gitti. Telefona ayrı bir estetik ve görünüm kazandırıyor. Bunu yaparken telefonu kalınlaştırmıyor ve aynı zamanda telefonu koruma işlevini görüyor.

Hepinize cok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

gsyagtu -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 1:47:57)

şarj ünitesine yani docka takamazsınız polycarbonate kılıf varken düzelteyim dedim!

Evolution -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 1:57:28)

evet docka takılamaz ama usb kablo bağlanabilir

kyle007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 2:09:29)

Incase Slider derim,ötesi yok koruma anlamında[sm=icon_smile.gif]

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 3:52:03)

Düzeltme için teşekkür ederim. Haklısınız, şarz etme ile kastettiğim usb kablosunun bağlanmasında herhangi bir sorun olmamasıdır.

Dock'u hiç kullanmadığım, direk usb'den bağladıgım için ondan bahsetmek aklıma gelmedi.

Tekrardan teşekkür ediyorum.

Selamlar.

hdblack35 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 8:41:56)

Adamlar arkadaki Apple logosunu tamamen kapatmış, yok etmiş. Bunun yerine kendi logosunu koymuş [:-].
Bedava verseler asla kullanmam...[>:]

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Incase Slider derim,ötesi yok koruma anlamında[sm=icon_smile.gif]

hdblack35 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 8:46:36)

Cevaplar için teşekkür ederim.
Peki 5 YTL indirim burada mı geçerli?
GG de şuan 49,90 YTL.
Yada buaradaki üyelere özel GG de satış mı açacaksınız?

Birde Polycarbonate Kılıf Amazon sitesinde %67 lik bir indirime girmiş ve fiyatı $13 olmuş. Yani 20 YTL civarı birşey oluyor.
Siz böyle bir indirim yapacakmısınız acaba?

İyi günler...

quote:

Orjinalden alıntı: qwert007

hdblack35 bey başta olmak üzere ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.

Sırayla sorulara cevaplar vereyim.

Kılıf iPhone için özel üretildiği için kesinlikle oynama yapmıyor ve telefona tam oturuyor.

Renk olarak siyah,gri,mavi,kırmızı vs var. Ancak Sadece siyah ve gri renkler iPhone ile uyumlu ve hoş duruyor. Bu yüzden sadece bu iki renkten satıyoruz.

iPhone'u kılıfsız kullanırkenki bütün fonksiyonlar (şarz etme, sol taraftaki tuşlar vs) kılıf takıldıktan sonra da kullanılıyor. Kılıf tüm bunlar göz önüne alınarak dizayn edilmiş

Bir önceki mesajımda dediğim gibi buradaki üyelere 5 YTL indirim yaparak 45 YTL'ye satış yapabilirim.

Bu kılıf piyasaya yeni çıkmış bir ürün. Amerika'da arkadasım kendisi için kullandı ve cok begendi. Türkiye'de de muhtemelen ilk satışını biz yapıyoruz. Bahsettiğin tarz sorun yasanmadıgını belirtti çünkü iPhone köşelerini kavramaya uygun olarak kesim yapılmış.

Evet polycarbonate'da oldugu gibi şarz ünitesi ve diğer fonksiyon tuşları %100 oranda kullanılabiliyor.

Açıkçası bunun kararını benim degil sizin vermeniz gerekiyor. Polycarbonate kullandım ve cok begendim. Diğer ürünler ise yeni geldi. USA'da populer bir kılıfmış. Görünüş olarak iMat kılıfın 3 rengi de benim çok hoşuma gitti. Telefona ayrı bir estetik ve görünüm kazandırıyor. Bunu yaparken telefonu kalınlaştırmıyor ve aynı zamanda telefonu koruma işlevini görüyor.

Hepinize cok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 10:05:08)

Ustadım sen de biliyorsun ki Amerika fiyatlarıyla buradaki fiyatları karşılaştırmak çok mantıklı değil.

Zira 399 ve 499 dolara yani 500-600 YTL'ye satılan iPhone burada 1100 YTL civarına satılıyor.

Dolayısıyla oradaki fiyat tek başına belirleyici olamayabiliyor. Zaten oradan Türkiye'ye bir tane göndermeye çalışsan 13 $ kılıf için 20 - 25 dolar kargo parası ödemek zorunda kalırsın, üstelik en az 10 gün kargonun gelmesini beklersin. Ayrıca gümrükteki görevlilerin keyfi davranışları yüzünden kargonun kaybolma ihtimali gibi bir riski de hepimiz biliyoruz.

Bunlara ek olarak, orada gördüğün 13 dolarlık kılıfın usa'daki arkadaşa kargolanması için 6-7 dolar ücret var. etti 20 dolar. Oradan Turkiye'ye getiren kişiye ekstradan para veriyorsun etti 25 dolar. Gg listeleme ve ücret kesimi parası 3+5 YTL = 8 ytl etti 39 YTL Ben ise diyorum ki size 5 YTL indirimle 45 YTL'ye satayım. Yani fiyat konusunda bir uçurum yok. Elbetteki USA'da olsaydık hersey daha iyi olurdu ancak durum böyle.

Ürünü almak isteyenler msn adresimi eklesinler, oradan konuşup hallederiz. merhabaturkiye@hotmail.com

Selamlar.

hdblack35 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 10:58:52)

Cevabınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

İyi günler...

quote:

Ustadım sen de biliyorsun ki Amerika fiyatlarıyla buradaki fiyatları karşılaştırmak çok mantıklı değil.

Zira 399 ve 499 dolara yani 500-600 YTL'ye satılan iPhone burada 1100 YTL civarına satılıyor.

Dolayısıyla oradaki fiyat tek başına belirleyici olamayabiliyor. Zaten oradan Türkiye'ye bir tane göndermeye çalışsan 13 $ kılıf için 20 - 25 dolar kargo parası ödemek zorunda kalırsın, üstelik en az 10 gün kargonun gelmesini beklersin. Ayrıca gümrükteki görevlilerin keyfi davranışları yüzünden kargonun kaybolma ihtimali gibi bir riski de hepimiz biliyoruz.

Bunlara ek olarak, orada gördüğün 13 dolarlık kılıfın usa'daki arkadaşa kargolanması için 6-7 dolar ücret var. etti 20 dolar. Oradan Turkiye'ye getiren kişiye ekstradan para veriyorsun etti 25 dolar. Gg listeleme ve ücret kesimi parası 3+5 YTL = 8 ytl etti 39 YTL Ben ise diyorum ki size 5 YTL indirimle 45 YTL'ye satayım. Yani fiyat konusunda bir uçurum yok. Elbetteki USA'da olsaydık hersey daha iyi olurdu ancak durum böyle.

Ürünü almak isteyenler msn adresimi eklesinler, oradan konuşup hallederiz. merhabaturkiye@hotmail.com

Selamlar.

kcin -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 14:39:38)

selamlar,
ürün fotoğraflarda güzel görünüyo ama istanbul'da görerek alabilme imkanımız var mı?

jackal73 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 14:45:50)

Bende iMat II yi merak ettim kendinden yapışkanlımı yoks özel bir solüsyonla mı yapıştırılıyor?

Evolution -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 15:35:27)

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

ben bugün istyles tan sipariş verdim 6,99 dolar sticker 3 dolarda kargosu toplam 10 dolar yani
çok güzel görünüyor

ürünüm bugün postaya verilmiş gerçekten hızlılar[sm=icon_smile.gif]

OLDERKING -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 20:58:17)

qwert007 arkadaşım grisinide yayınlarmısın gg de ben görmedim ayrıca azda olsa dh üyelerine indirim yapman güzel ben almak istiyorum ama bi cesaret edemedim biraz pahalı gibi bide beğenmezsek yazık paraya ama alırsam burada ayrıntılı yayınlayacam veya olan bir kişi bize yardımcı olsa super olur.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (2 Haziran 2008; 23:31:27)

kcin ve jackal, mesajlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Ben Ankara'dayım, burada olsaydınız memnuniyetle sizinle görüşüp ürünü gösterirdim.

iMat II'yi yapıştırmak için ekstradan herhangi bir solusyona ihtiyaç yok. Kendi yapıskanıyla yapısıyor. Özellikle köşeleri iPhone 'a uygun kesim yapıldıgı için yapıştırırken herhangi bir zorluk çekilmiyor.

Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

wind06 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 10:21:34)

ben buna benzer silikon kılıfı 10 ytlye aldım doğubanktan, deri görünümlü olanıda 10 ytl idi. ilgilenen olursa baksın oraya. belki yazıcıoğlu'nda da vardır.
ben bi deri kılıf, bi de bu silikon kılıftan aldım. deriyi kullanamadım, çünkü telefonu çıkarmak işkence idi, hele de telefon çaldığında. bu kılıf telefonu büyütsede biraz bence gayet kullanışlı ama öyle 50 ytl felan çok gereksiz paralar, 10 ytllik olanda işinizi fazlasıyla görür.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 10:40:04)

wind06, mesajın, ilgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederiz.

Fakat bu tavsiyen, 399$ - 499$ cok gereksiz paralar dogubankta iphone görünümünde çin malı telefonlar satlıyor, işinizi fazlasıyla görür demek gibi olmus :)

Selamlar.

painkiller004 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 10:40:51)

O 10 dolara satılan takliti olabilir, orjınalinin arkasında cozip yazıyor ve oldukca kaliteli bir ürün, tam oturuyor ve iyi bir koruma sağlıyor

wind06 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 10:57:50)

quote:

wind06, mesajın, ilgin ve tavsiyen için çok teşekkür ederiz.

Fakat bu tavsiyen, 399$ - 499$ cok gereksiz paralar dogubankta iphone görünümünde çin malı telefonlar satlıyor, işinizi fazlasıyla görür demek gibi olmus :)

Selamlar.

altı üstü kılıf, elektronik bişey değil hele de iphone'un kendisi hiç değil,yanlış kıyaslama yapmayalım lütfen. hem diyorum gayet kaliteli ve kullanışlı bu 10 ytllik olanlar. dandik bişey değil gerçektende. sıkılırsan 10 ytl işte, kolayca başka rengini, çeşidini alırsın ama 50 ytl vermek çok gereksiz bence.

edit:imla

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 11:25:00)

Polemiğe girmek istemiyorum, ayrıca tavsiyelerin için teşekkür ederim wind06. Düşüncelerine saygı gösteriyorum.

Ancak hatırlatmak isterim ki çinden gelen çocuk oyuncakları da cok ucuz diye tüm piyasalara girdi ancak daha sonra içerdiği kanserojen boyalar yüzünden yasaklandı ve geri çekilmek zorunda kaldı. Ancak satılan milyonlarca oyuncagın nerede oldugu cok belli, bizim evlerimizde.

Polycarbonate maddesi rastgele seçilmiş bir madde değil, orjinal kutusundaki özelliklerine bakarsan "UNHARFMFUL FOR PEOPLE" yazıyor.

Yani altı üstü 10 Ytl begenmedin çöpe at diyorsun ancak sağlık etkenini de hesaba katmak gerekiyor.

Bunu sadece bilgilendirme amacıyla yazıyorum, yoksa amacım polemige girmek değil.

Begenen orjinal alır begenen ise dogubanktan 10 YTL'lik kılıf alır. Herkesin kendi özgür seçimi..

İyi calismalar diliyorum.

de_Brogli -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 11:45:53)

ya benim bi sorum olucaktı
bu imat 2 turuncu kılıf sadece telefonunun arkasını korumak için ekran için ise ayrıca bi jelatin yine alıcaz öyle mi.. eğer sizden alırsak bu da fiyata dahil dimi?

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 11:50:33)

de_Brogli Bey, evet söylediğiniz gibi telefonun arka kısmını koruyor. Kutusunda bir tane jelatin ile geliyor.

Bunun dışında bir jelatin de ben hediye ediyorum. Yani toplamda iki jelatin olmus olacak. Bunlar fiyata dahil.

Zaten donanımhaber üyelerine 5 YTL indirimle verdiğimi belirtmiştim.

Daha fazla bilgi için msn adresimi ekleyebilirsiniz. merhabaturkiye@hotmail.com

Hepinize iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.

de_Brogli -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 11:52:38)

quote:

quote:

çok güzel görünüyor

ya anlamadığım nokta bu skinin hepsi yapışkan olarak mı hertarafına mı yapışıyor.. ön ve arka olmak üzere

de_Brogli -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 12:31:27)

quote:

de_Brogli Bey, evet söylediğiniz gibi telefonun arka kısmını koruyor. Kutusunda bir tane jelatin ile geliyor.

Bunun dışında bir jelatin de ben hediye ediyorum. Yani toplamda iki jelatin olmus olacak. Bunlar fiyata dahil.

Zaten donanımhaber üyelerine 5 YTL indirimle verdiğimi belirtmiştim.

Daha fazla bilgi için msn adresimi ekleyebilirsiniz. merhabaturkiye@hotmail.com

Hepinize iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.

ilginize teşekür ederim..

wind06 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 13:22:31)

quote:

Polemiğe girmek istemiyorum, ayrıca tavsiyelerin için teşekkür ederim wind06. Düşüncelerine saygı gösteriyorum.

Ancak hatırlatmak isterim ki çinden gelen çocuk oyuncakları da cok ucuz diye tüm piyasalara girdi ancak daha sonra içerdiği kanserojen boyalar yüzünden yasaklandı ve geri çekilmek zorunda kaldı. Ancak satılan milyonlarca oyuncagın nerede oldugu cok belli, bizim evlerimizde.

Polycarbonate maddesi rastgele seçilmiş bir madde değil, orjinal kutusundaki özelliklerine bakarsan "UNHARFMFUL FOR PEOPLE" yazıyor.

Yani altı üstü 10 Ytl begenmedin çöpe at diyorsun ancak sağlık etkenini de hesaba katmak gerekiyor.

Bunu sadece bilgilendirme amacıyla yazıyorum, yoksa amacım polemige girmek değil.

Begenen orjinal alır begenen ise dogubanktan 10 YTL'lik kılıf alır. Herkesin kendi özgür seçimi..

İyi calismalar diliyorum.

çok iddialı olmak istemiyorum ama orjinal dediğinle, ucuzu arasında çok ciddi bir malzeme, boya kalitesi felan olduğunu düşünmüyorum. orjinal dediğin kılıfta çin'de belki aynı fabrikada yapılıyo, sadece noname(isimsiz) değil. aynı şekilde çocuklar için zararlı denen oyuncaklarda gayet pahalı satılan, toys r us gibi mağazalar zincirinde satılan oyuncaklardı ve onlarda da insan sağlığına zararlı madde içermez türünden uyarılar vardı. yani öyle ucuzu sağlıksız, pahalısı sağlıklı, ucuzu çin'de pahalısı mars'ta üretiliyor durumları yok.

wind06 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 13:28:17)

quote:

Orjinalden alıntı: de_Brogli

quote:

quote:

çok güzel görünüyor

ya anlamadığım nokta bu skinin hepsi yapışkan olarak mı hertarafına mı yapışıyor.. ön ve arka olmak üzere

bu stikerlarında eksi tarafını sölimde sonra neden kimse uyarmadı denmesin[:'(]
arka tarafı komple yapışmıyo, sadece belli bir yüzeye yapışıyo, yani uç oval kenar kıvrımları boşta kalıyo. fotolara dikkatli bakınca demek istediğim analaşılacaktır. hoş bu durum fotolarda çok sırıtmasada, ele alınca çok sırıtıyo.

karabatak58 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (3 Haziran 2008; 14:30:41)

qwert007 den yaklaşık bir hafta önce polycarbonet klıf aldım. pahalı bir kılıf ama mükemmel bir kılıf. ben oldukça memnunum ve iyi ki almışım diyorum. Ben alırken imate II yoktu ama o zaman satışta o olsa onu alırdım herhalde. Ama hali hazırdaki kılıfımdan da çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum.

Kulspruta -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (4 Haziran 2008; 20:29:12)

@qwert007

Hocam pm atmış bulunmaktayım...

Cevaplarsanız sevinirim.

rapsound -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (4 Haziran 2008; 22:06:19)

arkadaslar imate II yi kesinlikle tavsiye ederim invisible almayı dusunuordum fakat bu imate tamamen arka kasayı cizilmelere karsı onluyor merak eden arkadaslar icin aynı cıkartma gibi arka yuzeyindeki kagıdını sıyırıyorsunuz düzgünce yapıstırıyorsunuz dikkatli yapıstırın invisible gibi bikac sansınız olmuyor yani bi kere duzeltmek icin cıkarılır ama tekrar tekrar denerseniz yapıskan yalama oluyor iyi tututrduktan sora ideal bi koruma

Alcatraz06 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (4 Haziran 2008; 23:57:01)

Ankara adresinizi alabilirmiyim kılıfları görmek istiyorum
tşk.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (5 Haziran 2008; 8:46:06)

Rapsound bey,

Yorumunuz ve kılıf hakkındaki izlenimlerinizi aktardıgınız için teşekkür ederim.

Alcatraz bey, öze mesaj gönderiyorum.

Not: Ürünün ismi imat II olduguna göre bunun ilk versiyonu da olması gerekiyor :) İlk üretilen imat'te sadece arka kısım korunuyor dolayısıyla kenarlar korunmuyordu. Bu eksikliği gidermek için ikinci veriyorun yani suan bahsettiğimiz iMat II üretildi. Bu kılıf sayesinde hem telefonun arkası hem de kenarları korunmus oluyor. Polycarbonate kılıfın yaptıgının aynısı ancak bu sefer üç ayrı renk seçeneği var, renkler daha canlı ve estetik duruyor. Üstelik kılıf hakiki deri ve yapıstırmalı oldugu için telefonu cok az oranda kalınlastırıyor. Hatta kalınlastırmıyor da denilebilir.

Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.

Alcatraz06 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (6 Haziran 2008; 20:16:14)

Özel mesaj gelmemis
bende yollayamıyorum

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (6 Haziran 2008; 23:01:50)

http://www.hizliresim.com/2008/6/6/5761.jpg

Arkadaslar sizce bu 4 tane desen nasıl?

Desenler hosunuza gitti mi? Sizce hangi desen daha iyi? Tepkilerinizi öğrenebilir miyim?

Ona göre getireceğim.

Teşekkür ederim

Evolution -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (6 Haziran 2008; 23:19:51)

Bende qwert007 arkadaştan bi kaç gün önce polycarbonate kılıf aldım gerçekten çok güzel bir ürün diğer silikon kılıflar gibi kalınlaştırmıyor cihazı ve en önemli kısımları kapatıyor.Daha öncede çeşitli kılıflar kullandım ama polycarbonate bence en iyisi.Ayrıca yolladığı hediyelerde cabası.Tekrardan teşekkür ediyorum kendisine.

MuttFTS. -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (6 Haziran 2008; 23:25:45)

Ben de iMat2 aldım dün qwert007'den.. Hemşeri çıktık [:D] Satıcı konusunda aklınızda birşey kalmasın [:'(]

Bugün kargo geldi ama ben yoğunluğumdan gidip alamadığım için daha yorum yapamicam.. Yarın alır takarım, yorumlarımı eklerim buraya [:'(]

OLDERKING -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (8 Haziran 2008; 15:29:17)

su iki desen cok guzel

http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Soft-Polycarbonate-Slim/dp/B00189G5OM/ref=pd_sbs_a_img_8

http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Soft-Polycarbonate-Slim/dp/B00189ECGK/ref=pd_sbs_a_img_16

Evolution -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (8 Haziran 2008; 15:33:28)

biraz bayan işi sanki[sm=icon_smile.gif]

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (9 Haziran 2008; 0:11:29)

Sizce bu asagıdaki resimler nasıl?

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Selamlar.

[img]http://www.hizliresim.com/2008/6/9/35.jpg[/img]

kandk -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (12 Haziran 2008; 20:42:51)

aynısının desensizini kullanıyorum... harika bir kılıf kesinlikle tavsiye ederim.... kaymıyor ele oturuyor ve tam karizme

sqrm -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (27 Haziran 2008; 18:24:07)

bodyguardz kılıf ile alakalı nasıl bir sıkıntı var. bende bunun satışını yapıyorum. sattıklarımdan hiç olumsuz yorum almadım. eşimde bu kılıfı kullanıyor ( bodyguardz 2mm solid polycarbonattan imal edilir) anlatabilirseniz sevinirim
quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

Sayın "qwert007".
Bende şuan kullanmış olduğum bodyguardz koruyucudan çok şikayetçiyim.
Sizin satmış olduğunuz 2 kılıfta çok hoşuma gitmiş. Bu kılıflar ile ilgili birkaç sorum olacaktı. Yanıtlarsanız çok sevinirim:

Teşekkürler.

qwert007 -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (28 Haziran 2008; 10:09:45)

Maddeleri yazan arkadaşın 5. maddede bahsettiği sorun sanırım bodyguardz uygulamasının biraz zor oluşu olabilir. Yani köşelerinin vs düzgün bir şekilde yapıştırılmasının cok dikkat gerektiren bir iş olması sanırım. Arkadaşın sözcüsü gibi hareket istemem ancak benim oradan anladıgım bu.

Selamlar.

Orjinal mesaj:

yasalt -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (28 Haziran 2008; 11:11:43)

Selamlar
Ben de su iMatt II den almayi dusunuyorum ama 2 sorum var;
1-Uygulama zor mu?
2-Vazgecip cikarinca iz kalacak mi iPhone da?
Saygilar

sqrm -> Cevap: Apple Iphone Polycarbonate Kılıf hakkında (28 Haziran 2008; 11:18:30)

quote:

Maddeleri yazan arkadaşın 5. maddede bahsettiği sorun sanırım bodyguardz uygulamasının biraz zor oluşu olabilir. Yani köşelerinin vs düzgün bir şekilde yapıştırılmasının cok dikkat gerektiren bir iş olması sanırım. Arkadaşın sözcüsü gibi hareket istemem ancak benim oradan anladıgım bu.

Selamlar.

Orjinal mesaj:

aslında sıvı kuruyunca kendiliğinden yapışıyor ama tabi dediğiniz gibi arkadaşın cevabı önemli...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.984375