* Tek tablada 320 GB kapasite sunar * Endüstrinin en güvenilir ve kanıtlanmış dikey manyetik kayıt teknolojisiyle sunulur * Yüksek performans sunar (( 115 MB/sn sürdürülebilir veri oranı))
o 16 MB ön arabellek * Çevre dostu o Bekleme sırasında önceki ürünlere göre en çok yüzde 43 oranında daha az güç harcayarak, müşterilerin düşük güçte çalışan sistemler kurmasını sağlar o Zorlu RoHS çevre koşullarına uygundur
* Hacim sunmak için teknoloji (bölgesel yoğunluk, PMR) ile kanıtlanmış bileşenlerinin en iyi kombinasyonundan yararlanır * Endüstri lideri olan 5 yıllık sınırlı bir garantiyle birlikte sunulur
İdeal Uygulamalar
* Oyun PC'leri * Üst Seviye PC'ler * Genel amaçlı PC'ler * İş istasyonları * Masaüstü RAID 1 veya 0 sistemleri (tek sistemde <3 disk) * USB/FireWire/eSATA kişisel harici depolama
***ST3250410AS***:
Temel Özellik ve Yararları
* SATA 3 GB/sn arabirimi * Maksimum kapasite ve güvenilirlik için dikey kayıt teknolojisi * 16 MB ön arabellek * Ultra hızlı performans * Üstün güvenilirlik * Fısıltıdan sessiz çalışma * Taşıma sırasında gerçekleşebilecek hasarlara karşı Geliştirilmiş G-Force Protection
((78 MB/sn maksimum sürdürülebilir veri aktarım hızı))
* Clean Sweep kalibrasyonu ve Directed Offline tarama teşhisi * RoHS (tehlikeli maddelerin sınırlandırılması) ile uyumlu * 5 yıl garanti
Uygulamalar
* Genel amaçlı PC'ler * Performans PC’leri * Oyun PC'leri * İş istasyonları * Masaüstü RAID * Kişisel harici depolama aygıtları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Haziran 2008; 5:17:51 >
500 lüklerin okuma hızı 90mb/sn civarı ortalama. ama bu 320 lik çok ciddi fark atmış 500 lüklere, raid de 200mb ı bile geçebilir gibi görünüyor. tam olarak bir şey söylenemez ama 410as ın değeri hemen hemen doğru, burdan yola çıkarak 320gb diskin de 5 mb/sn daha aşağısını alarak kullanımda olabilecek değeri bulabiliriz.
Arkadaşlar bu diski [ST3320613AS] bulabileceğim bir internet mağazası ya da Ankara'da bir yer var mı?
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Tekmar, olbim , vatan ı aradım yok, bir de zeon diye bir yere sordum, stoğa gelmemiş dedi Sanırım Türkiyede yok bu ürün google (tr) da arattığmda hiçbir sayfada çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Haziran 2008; 18:53:18 >
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Aslında erişim süresi ile ilgili bir bilgi yok, yada ben bulamadım ama 320gb tek plaka olduğu için 15 den fazla almayacağı kesin, birkaç sitede (erişim süresi yok) 108mb/s ulaştığını söylüyorlar!!
Edit: Söylediklerimi geri alıyorum disk kötüymüş o access time ile bu diskten adam olmaz, isterse 150mb/s versin, düşünsenize vista nın açılışını??
Ben 410 3.aac alıyorum arkadaşlar, fikrim değişti, ne diyorsunuz??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 1 Haziran 2008; 19:10:01 >