her yöne 1 kntr kampanyasına kayıt olanlar şimdi kntr yüklerlerse enaz 100 kntr tekrar bir ay boyunca her yönü dk sı 1 kntr e arayabilecekler. Arkadaşlar link istemeyin çünkü yok.ben yükledim msj geldi.kuzene söyledim inanmadı turkcell extraya sordu "yok öle birşey" dedi.iddia üzerine o da kntr yükledi ona da o msj geldi.o da her yöne dk sı bir kntr e konuşuyor.
telefonum 6230i.webcamla msjı ççekip paylaşmak istedim ama olmadı çok parlak çıktı.pc suite aracılığıyla smsı sizlerle paylaşayım...
benim hat kampuscelli kuzeniminki bir fiyat tarifesindeydi...
quote:
Orjinalden alıntı: cem409
senin kampusselli mi?
quote:
Zaten kampanya 30 Haziran'a kadar devam edecek!
web sayfasında kampanyanın 30 hazirana devam edeceğine dair bir bilgi göremedim.daha önce 14 gün kadar önce web sayfasında bu kampnaya bitmiştir yazıyordu.
PC:İşletim:WİNDOWS XP PRO Pentium4 2400MHZ Anakart:AsusP4S8X-MX DVD Rw:LG GSA H55N Monitör:LG L222W Ses:Realtek ALC655 Samsung SP0411N 40GB ,ekran kartı: Sis 651_561FXCanon A550(7,1mp),Praktica Digicam 3Mp(digital 6MP)
evet kampanyanın kaydı bitti ancak kampanya koşulları 30 hazirana kadar korunacak.tabi ki bu koruma daha önce kayıt yaptıranlara.mesela ben halen kullanıyorum.bu ay başından beri yanlış ücretlendirme yaptılar.ben de aradım müşteri hizmetlerini, görevli kız sağ olsun benden az bilgiliydi.kampanya bitti diyordu ıslarla. ben de inat ettim ve talep formu doldurttum bu konuda. ertesi gün geri geldi fazla düşülen kontörler...şimdi hep 1kontör düşüyor.
1 Haziran 2008; 17:08:41
quote:
Orjinalden alıntı: netcii
evet kampanyanın kaydı bitti ancak kampanya koşulları 30 hazirana kadar korunacak.tabi ki bu koruma daha önce kayıt yaptıranlara.mesela ben halen kullanıyorum.bu ay başından beri yanlış ücretlendirme yaptılar.ben de aradım müşteri hizmetlerini, görevli kız sağ olsun benden az bilgiliydi.kampanya bitti diyordu ıslarla. ben de inat ettim ve talep formu doldurttum bu konuda. ertesi gün geri geldi fazla düşülen kontörler...şimdi hep 1kontör düşüyor.
evet kayıt olanlar için kampanya 30 hazirana kadar devam ediyor
ben geçen hafta merak edip araştırdım . haziran sonuna kadar her yüklemede 30 gün boyunca her yöne dakikası 1 kontore konusmaya devam edecekmiş kayıt olanlar