Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Tv Kartı Tavsiye eden ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Tv Kartı Tavsiye eden ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
appachii

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2008; 2:50:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 22 ' Lcd monitörüme tv kartı almak istiyorum.Avermedia mı skystar 2 yi mi tavsiye edersiniz.Tv kartı hakkında bilgim yok.Türksata bakan bir çanağım ve çiftli Lnb im var.Türksat yayınlarını digital olarak izlemek istiyorum.Bi de bu karasal digital yayın olanlardan alma diyolar , bu ne demektir.Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum , hangi tv kartını almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appachii -- 1 Haziran 2008; 2:48:49 >

kyer

3 Haziran 2008; 10:34:48 

skystar 2....yada skystar3 avermesia dan daha iyidir her zaman
aristokrat06

3 Haziran 2008; 10:42:17 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 3 Haziran 2008; 10:40:48 >

Dh 2006 Üyeleri

artık zamanımız yok sadece ölecek kadar zamanımız kaldı!
Rádèøή

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 10:54:32 

SkyStar3!

En az 10 tane tavsiye topici bulabilirsin bu forumda. Onları bi incelesen yeter ;)

Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır;
Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
sugarboy

3 Haziran 2008; 11:03:05 

avermedia a700 (eğer kasada kullancaksan) harici kullancaksan skystar 3 usb derim... ama ben kesinlikle skystar3 derdim kullanıyorum ve çok memnunum

Pm atanlar lütfen gsm doğrulamasını yapın mesajlarım size ulaşmıyor! Sonra yanıtlamıyor diyorsunuz!
aristokrat06

3 Haziran 2008; 11:09:05 

skystar3 alarak hayatının hatasını yaparsınız

sharp'ın sitesine giriyorum tuneri ile alakalı bir sey bulamıyorum.olmus olabilir artı chipsetinin de ne oldugu bilinmiyor ne idüğü belirsiz bir cihaz.forumunda da technisat firmasına vermiş veriştirmiş. meyve veren ağaç taşlanır hesabı. ben 2.5 ss2 kullandım hiç bana mısın demedi tamam tuneri çok iyi degil ama chipseti mükemmel artı skyvision da profesyonel yapılandırılmış bir cihaz twinhan tunerli artı satis sonrasi destek de sonsuz! bilmiyorum artık

Dh 2006 Üyeleri

lokosit

3 Haziran 2008; 11:17:44 

quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

skystar3 alarak hayatının hatasını yaparsınız

sharp'ın sitesine giriyorum tuneri ile alakalı bir sey bulamıyorum.olmus olabilir artı chipsetinin de ne oldugu bilinmiyor ne idüğü belirsiz bir cihaz.forumunda da technisat firmasına vermiş veriştirmiş. meyve veren ağaç taşlanır hesabı. ben 2.5 ss2 kullandım hiç bana mısın demedi tamam tuneri çok iyi degil ama chipseti mükemmel artı skyvision da profesyonel yapılandırılmış bir cihaz twinhan tunerli artı satis sonrasi destek de sonsuz! bilmiyorum artık

söylermisin ne hatasıymış bu?? sen bizim şimdi hatalar içinde yüzdüğümüzümü sanıyorsun? bırakın böyle boş yorumları azıcık destekli bir yazı okusam haklısın diyeceğim ama maalesef yok

skystar3 ü kullanmadan karar verme kullansaydın farkı görür vazgeçemezdin.
acaba ss2 mi ne idüğü belirli bir cihaz das originale haaa gülerim buna

skyvision konusunda söylediklerine katılıyorum ama skystar3 ondanda performanslı

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
aristokrat06

3 Haziran 2008; 11:21:26 

sana gore boş yorum olabilir ama anlayan anlar guzel kardeşim

Dh 2006 Üyeleri

lokosit

3 Haziran 2008; 11:35:10 

quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

sana gore boş yorum olabilir ama anlayan anlar guzel kardeşim

daha mantıklı şeyler yaz güzel kardeşim yok sharpın sitesinde bişey bulamadım, yok sitesinde ss2 ye atıp tutmuşlar, şeklinde yazılarla bir yere varamazsın
ss2 bende kullandım bende ufak tefek hata vermesi ve az kanal bulması dışında sorun yaşamadım ama ss3 daha performanslı diyorum kullan sende gör. daha performanslısı varken sorun yaşamasamda neden daha zayıfını kullanayım kendin diyorsun tuneri iyi değil diye neye dayanarak diyorsunki ne idüğü belli olmayan bir firma diye kadıköyde git kendi gözlerinle gör. ss2 yi türkiyeye ilk getiren ve tanıtan firmada senin ne idüğü belli değil dediğin firma. adamlar boş boş oturduklarınımı sanıyorsun kartlarını en performanslı hale getirmeye çalışıyorlar ve başarılılarda.

yaa ben hayatımın hatası olacak bişey göremedim aslında ss2 aldığımda da hayatımın hatası diye bişey göremedim nasıl vardın bu kanıya açıklarmısın?

O BİR ROTTWEİLER
valenciaendoor

3 Haziran 2008; 11:57:52 

skyvision aldım.merkezi uydu sistemine bağladım.şu an sorunsuz kullanıyorum.tavsiye ederim.

NADAS...
appachii

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Haziran 2008; 12:08:34 

kasa içinde kullanıcam aslında...avermedia a700 iyi diyolar tavsiye edermisinz.

lokosit

3 Haziran 2008; 12:53:18 

quote:

Orjinalden alıntı: appachii

kasa içinde kullanıcam aslında...avermedia a700 iyi diyolar tavsiye edermisinz.

silikon tunerli kartları tavsiye etmem
averde silikon tunerlidir.

O BİR ROTTWEİLER
åziz

3 Haziran 2008; 13:47:47