Tv Kartı Tavsiye eden ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları

appachii -> Tv Kartı Tavsiye eden ? (1 Haziran 2008; 2:50:02)

Arkadaşlar 22 ' Lcd monitörüme tv kartı almak istiyorum.Avermedia mı skystar 2 yi mi tavsiye edersiniz.Tv kartı hakkında bilgim yok.Türksata bakan bir çanağım ve çiftli Lnb im var.Türksat yayınlarını digital olarak izlemek istiyorum.Bi de bu karasal digital yayın olanlardan alma diyolar , bu ne demektir.Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum , hangi tv kartını almalıyım [sm=dontknow.gif]

kyer -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 10:34:48)

skystar 2....yada skystar3 avermesia dan daha iyidir her zaman

aristokrat06 -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 10:42:17)

[image]http://img520.imageshack.us/img520/3141/skyvision5za.jpg[/image]

Rádèøή -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 10:54:32)

SkyStar3!

En az 10 tane tavsiye topici bulabilirsin bu forumda. Onları bi incelesen yeter ;)

sugarboy -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 11:03:05)

avermedia a700 (eğer kasada kullancaksan) harici kullancaksan skystar 3 usb derim... ama ben kesinlikle skystar3 derdim kullanıyorum ve çok memnunum [sm=ok.gif]

aristokrat06 -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 11:09:05)

skystar3 alarak hayatının hatasını yaparsınız

sharp'ın sitesine giriyorum tuneri ile alakalı bir sey bulamıyorum.olmus olabilir artı chipsetinin de ne oldugu bilinmiyor ne idüğü belirsiz bir cihaz.forumunda da technisat firmasına vermiş veriştirmiş. meyve veren ağaç taşlanır hesabı. ben 2.5 ss2 kullandım hiç bana mısın demedi tamam tuneri çok iyi degil ama chipseti mükemmel artı skyvision da profesyonel yapılandırılmış bir cihaz twinhan tunerli artı satis sonrasi destek de sonsuz! bilmiyorum artık

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 11:17:44)

quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

skystar3 alarak hayatının hatasını yaparsınız

sharp'ın sitesine giriyorum tuneri ile alakalı bir sey bulamıyorum.olmus olabilir artı chipsetinin de ne oldugu bilinmiyor ne idüğü belirsiz bir cihaz.forumunda da technisat firmasına vermiş veriştirmiş. meyve veren ağaç taşlanır hesabı. ben 2.5 ss2 kullandım hiç bana mısın demedi tamam tuneri çok iyi degil ama chipseti mükemmel artı skyvision da profesyonel yapılandırılmış bir cihaz twinhan tunerli artı satis sonrasi destek de sonsuz! bilmiyorum artık

söylermisin ne hatasıymış bu?? sen bizim şimdi hatalar içinde yüzdüğümüzümü sanıyorsun? bırakın böyle boş yorumları azıcık destekli bir yazı okusam haklısın diyeceğim ama maalesef yok

skystar3 ü kullanmadan karar verme kullansaydın farkı görür vazgeçemezdin.
acaba ss2 mi ne idüğü belirli bir cihaz das originale haaa gülerim buna[sm=s17.gif][sm=s17.gif]

skyvision konusunda söylediklerine katılıyorum ama skystar3 ondanda performanslı[:'(]

aristokrat06 -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 11:21:26)

sana gore boş yorum olabilir ama anlayan anlar guzel kardeşim

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 11:35:10)

quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

sana gore boş yorum olabilir ama anlayan anlar guzel kardeşim

daha mantıklı şeyler yaz güzel kardeşim yok sharpın sitesinde bişey bulamadım, yok sitesinde ss2 ye atıp tutmuşlar, şeklinde yazılarla bir yere varamazsın
ss2 bende kullandım bende ufak tefek hata vermesi ve az kanal bulması dışında sorun yaşamadım ama ss3 daha performanslı diyorum kullan sende gör. daha performanslısı varken sorun yaşamasamda neden daha zayıfını kullanayım kendin diyorsun tuneri iyi değil diye neye dayanarak diyorsunki ne idüğü belli olmayan bir firma diye kadıköyde git kendi gözlerinle gör. ss2 yi türkiyeye ilk getiren ve tanıtan firmada senin ne idüğü belli değil dediğin firma. adamlar boş boş oturduklarınımı sanıyorsun kartlarını en performanslı hale getirmeye çalışıyorlar ve başarılılarda.

yaa ben hayatımın hatası olacak bişey göremedim aslında ss2 aldığımda da hayatımın hatası diye bişey göremedim nasıl vardın bu kanıya açıklarmısın?

valenciaendoor -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 11:57:52)

skyvision aldım.merkezi uydu sistemine bağladım.şu an sorunsuz kullanıyorum.tavsiye ederim.

appachii -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 12:08:34)

kasa içinde kullanıcam aslında...avermedia a700 iyi diyolar tavsiye edermisinz.

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 12:53:18)

quote:

Orjinalden alıntı: appachii

silikon tunerli kartları tavsiye etmem
averde silikon tunerlidir.

åziz -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 13:47:47)

Selamlar

28" için Avermedia Hibrit düşünüyorum kablolu kullanıyorum. Digitale belki geçerim diye Analog+ Digital olan Hibrit modelini düşündüm ne dersiniz

Saygılar...

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 14:05:18)

quote:

Orjinalden alıntı: åziz

Selamlar

28" için Avermedia Hibrit düşünüyorum kablolu kullanıyorum. Digitale belki geçerim diye Analog+ Digital olan Hibrit modelini düşündüm ne dersiniz

Saygılar...

eğer analog kullanacaksanız aver analog da başarılı bir karttır.

åziz -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 15:32:15)

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Selamlar

Saygılar...

Selamlar

Biliyorum 97 den itibaren Avemedia TVphne98 kullanıyordum Vista 64bit olayı bitirdi kartımı driveri yok.
Bundan dolayı kart yeniden alacağım ama Digital de olsun belki geçerim tekrar kart almam gerekmesin Diye Digital + Analog olan Hibrit mdelini düşünüyorum.
Tek düşüncem 28" lcd de ne kadar verimli olur ve digital performansıanalogdan eminim.(gerçi hiç bir zaman tam ekran izlemiyorum hep çalışırken arkada TV açık oluyor okadar alıştım ki evde Tv izlemem şimdi kart yok sanki evde Tv yok gibi)
Saygılar...

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 16:42:49)

quote:

quote:

quote:

Selamlar

Saygılar...

Selamlar

Biliyorum 97 den itibaren Avemedia TVphne98 kullanıyordum Vista 64bit olayı bitirdi kartımı driveri yok.
Bundan dolayı kart yeniden alacağım ama Digital de olsun belki geçerim tekrar kart almam gerekmesin Diye Digital + Analog olan Hibrit mdelini düşünüyorum.
Tek düşüncem 28" lcd de ne kadar verimli olur ve digital performansıanalogdan eminim.(gerçi hiç bir zaman tam ekran izlemiyorum hep çalışırken arkada TV açık oluyor okadar alıştım ki evde Tv izlemem şimdi kart yok sanki evde Tv yok gibi)
Saygılar...

size tavsiyem analog kart alın. digitali hemen düşünmüyorsanız bekleyin dvb-s2 yayınlar yaygınlaşınca ona uygun bir kart tercih edersiniz.

åziz -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 20:00:41)

quote:

size tavsiyem analog kart alın. digitali hemen düşünmüyorsanız bekleyin dvb-s2 yayınlar yaygınlaşınca ona uygun bir kart tercih edersiniz.

Selamlar

Peki hangi kart Analog olarak 70 -80 YTL ise Hibriti alırım ona göre[8D] . Aver super 007 50 YTL mi aver 303 mü 80 YTL vermek yerine 100 YTL hibriti almak daha mantıklı değilmi ne dersiniz?

Saygılar...

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 20:35:07)

quote:

quote:

Selamlar

Peki hangi kart Analog olarak 70 -80 YTL ise Hibriti alırım ona göre[8D] . Aver super 007 50 YTL mi aver 303 mü 80 YTL vermek yerine 100 YTL hibriti almak daha mantıklı değilmi ne dersiniz?

Saygılar...

80 analoğa vermektense 100 hibrite vermek daha mantıklı tabiiki

gittigidiyorda 2.el analogları neden düşünmüyorsun 30-40 ytl e bulabilirsin. 64 bit sürücüsüde varsa düşünebilirsin[:'(]

åziz -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 22:30:13)

Selamlar

Son soru [8D] DVB-S ve DVB-T S ve T Farkı nedir
Avermedia DVB-S Hybrid Digital+Analog+FM (PCI)
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=1782
Avermedia DVB-T Hybrid+FM Pci ANALOG TV KARTI
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=3054

Bu ikisinden Biri hangisi 28"LCD yi ve Vista gerçi vista destegi var ikisininide
AVerTV Super 007 50YTL , yada hangi analog modeli iyi bilmiyorum
http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=22
AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital 106 YTL
http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=346

son ihtimal 10 gün önce pc almak için bol bol araştırdım sonra, o yok bu var bu yok coğunu değiştirdim. Gidip birini alıp çıkacam ama hibrit modelini bulamadığım için uzadı bu hafta sonu birini yada başka bir modeli alıcağım

Yardımlarınız için teşekkürler [&:]

GG den alım yaptım daha önce hep sıfır ürünler. GG bir güzelligi baya ucuzada bulabiliyorsun yada normal satış fiyatından yüksek satıyorlar Hibrit modeli 136 YTL ye satanlar var
Saygılar...

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (3 Haziran 2008; 23:49:33)

quote:

Selamlar

Son soru [8D] DVB-S ve DVB-T S ve T Farkı nedir
Avermedia DVB-S Hybrid Digital+Analog+FM (PCI)
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=1782
Avermedia DVB-T Hybrid+FM Pci ANALOG TV KARTI
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=3054

Bu ikisinden Biri hangisi 28"LCD yi ve Vista gerçi vista destegi var ikisininide
AVerTV Super 007 50YTL , yada hangi analog modeli iyi bilmiyorum
http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=22
AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital 106 YTL
http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=346

son ihtimal 10 gün önce pc almak için bol bol araştırdım sonra, o yok bu var bu yok coğunu değiştirdim. Gidip birini alıp çıkacam ama hibrit modelini bulamadığım için uzadı bu hafta sonu birini yada başka bir modeli alıcağım

Yardımlarınız için teşekkürler [&:]

GG den alım yaptım daha önce hep sıfır ürünler. GG bir güzelligi baya ucuzada bulabiliyorsun yada normal satış fiyatından yüksek satıyorlar Hibrit modeli 136 YTL ye satanlar var
Saygılar...

dvb-s çanak anten ile yayınları alabildiğimiz digital yayın
dvb-t ise çanak antene gerek olmadan küçük bir anten ile izlenebilen digital karasal yayınlardır.

dvb-t izleyebilmek için bulunduğunuz yörede dvb-t yayınların yani digital karasal yayınların yapılması gerekli.
zannedersem istanbulda 17-18 adet yayın dvb-t uyumlu

åziz -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (4 Haziran 2008; 9:58:03)

quote:

dvb-t ise çanak antene gerek olmadan küçük bir anten ile izlenebilen digital karasal yayınlardır.

dvb-t izleyebilmek için bulunduğunuz yörede dvb-t yayınların yani digital karasal yayınların yapılması gerekli.

Selamlar

Çok teşekkür ederim Galiba Hibrit DVB-s modelini alacağım % 75 %25 Analog bir kart Hibriti seçmemedeki amaç daha yeni bir kart galiba.

Saygılar...

Rádèøή -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (4 Haziran 2008; 10:24:32)

quote:

quote:

Selamlar

Çok teşekkür ederim Galiba Hibrit DVB-s modelini alacağım % 75 %25 Analog bir kart Hibriti seçmemedeki amaç daha yeni bir kart galiba.

Saygılar...

Analog radyo yayınlarını dinleyebilmek için bende ilk olarak o karta yönelmiştim. Buralarda bi yerlerde bayağı açıklama olan bi topic olması lazım benim açtığım.

Fakat yaptığım araştırma ve değerlendirmelerden sonra analog yayından vezgeçip SS3 aldım ve çok ama çok memnunum... Biliyorum ki çok doğru bi karar vermişim ;)

gerey -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (6 Haziran 2008; 8:42:24)

quote:

quote:

Bu yorumu neye gore yaptigini aciklayabilir misin acaba? Ben daha once bu konuda bir baslik yazmistim, bazi verilere dayanarak.

Ve buna gore de silikon tunerler artik can tunerlere gore hem performans hem de duyarlilik olarak daha iyi.

Ve can tuner uretimi de nerdeyse sona erecek. Daha once de soyledigim gibi can tunerler de, CRT monitorler gibi tarihe karisacak.

Hoscakal

lokosit -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (6 Haziran 2008; 13:32:28)

quote:

Orjinalden alıntı: gerey

quote:

quote:

Bu yorumu neye gore yaptigini aciklayabilir misin acaba? Ben daha once bu konuda bir baslik yazmistim, bazi verilere dayanarak.

Ve buna gore de silikon tunerler artik can tunerlere gore hem performans hem de duyarlilik olarak daha iyi.

Ve can tuner uretimi de nerdeyse sona erecek. Daha once de soyledigim gibi can tunerler de, CRT monitorler gibi tarihe karisacak.

Hoscakal

o yazıyı okumuştum ama yayın yakalamada o kadar maharetli değiller. aver bende kullandım digital tv kartları içinde bayaa geride kalıyor (performans açısından) bunun tek sebebide tunerinin yayınları yakalayamamasıdır.
zannedersem aver kullanıyorsun bir ss2-ss3 yada skyvisionla kıyasla farkı kendinde göreceksin.

hamitozlu -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (7 Haziran 2008; 18:39:24)

Arkadaşım temel bilgi belki biliyorsun belki bilmiyorsun ama tekrarlayım,
Kablolu yayınlarda analog tv kartı kullanmak zorundasın, dijital tv kartları çanak antenlerde kullanılır.
Karasal sayısal yayınlar ile ilgili olarak malesef şu anda sadece 3 kanal çekmekte :P Yeni fırlatılan uyduyla birlikte karasal sayısal yayınlar artacak ileriye dönük alabilirsin tabi o zaman fiyatları düşer :D

akula2005 -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (7 Haziran 2008; 20:41:59)

Ucuz ve iyi performans istersen INCA öneririm. Ancak benim fikrimi sorarsan şimdiki aklım olsaydı Avermedia veya Skystar alırdım.

bahattintopaloglu -> Cevap: Tv Kartı Tavsiye eden ? (8 Eylül 2008; 0:32:23)

sanırım ss3 ağı basıyor. bir muhalefet dışında bu işi bilenlerin yorum sonuçları ss3 gösteriyor. bende alacaktım, ss3 PCI alayım.
sanırım usb den daha mantıklıdır. fark varmı bilmiyorum ama taşıma yapmayacağım neticede...

teşekkür ederim arfkadaşlar...

[sm=type.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.578125