Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
d-smart 49.kanaldaki hd kanal

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> d-smart 49.kanaldaki hd kanal Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Næccm

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 2:48:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar normal d-smart 49. kanalda discovery/eurosport hd die bi kanal gelmis acaba bu kanali izleyebilen varmi
icerigi hakkinda bilgisi olan varmi tesekkurler

©Copyright 2008 - 2012 Næccm MP4 Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Megas XLR
mstclk

2 Haziran 2008; 18:37:38 

arkadaşım ben iki gün önce aldım. iki akşamdır görüntü 1 saniye gidiyor 1 saniye sonra geliyor.. sürekli bir duraksama var. geceleri yayın çok güzel discovery hd de. eurosportta hd tenis maçına denk geldim. aynı anda sd yayınla karşılaştırma fırsatım oldu yanımdakilerin hd ne olduğunu bilmemelerine rağmen yorumlar çok çok iyidi.. artılarından ziyade eksileri çok ama ben pek zarar etmedim eski üyelimiğimi kapattım. receiverda 10 ytl zararı göz önünde bulundurursak şu an için durumumdan pek rahatsız değilim.

hdmi bağlantıyıda scart bağlantıyıda profigold altın uçlu kablolarla yaptım. sd yayında karşılaştırdım. forumda bir cok kişi kötü dedi ama bence hdmi farkı hemen belli oldu. cep telefonuyla çektiğim bir kaç fotoyu ekleyeyim gerçekte çok daha akıcı güzel..
gerisini zamanla hepimiz görücez.

(bu arada aktivasyonu kesinlikle tel ile yapın. 10 dakikada yaptırmama rağmen çıngar çıkartmadan geriye dönüş yapmıyorlar:)

Hd yayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Sd Yayın

Atv

discovery sd

iki yayın arasındaki fark fotoğrafların kalitesini göz önünde bulundurursak az çok belli olmuştur umarım.

koko69

3 Haziran 2008; 15:06:06 

Selamlar

Bu 10 ytl zararla geçiş olayını nasıl yaptınız ?

Saygılarımla
mstclk

4 Haziran 2008; 9:16:50 

eski cihazı alalı 1 ay olmuştu. alırken söylemiştim hd cihaz geldiğinde zararına alırmırsın diye.. ozaman tamam dedi.. sonra kem küm etti. neyse ben 10 ytl zarar ettiğimi düşünüyorum ama o iki cihazdan ne kadar kar elde etti onu bilemem. eski üyeliğim iptali içinde aradıklarında hd cihaz aldığımı söyledim sorun çıkmadı.

yeoum-jang

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 13:30:34 

bendede d-smart var götürsem öyle yapabilirmiyim yada fiyatı ekadar bu aletin

• Xbox 360 elite pal
  • Xbox360:Gta 4 (%60 )Nija gaiden (%25)
  • Xbox live :The last turk
mstclk

5 Haziran 2008; 15:49:27 

Arkadaşım onu bilemem. gönül ister ki aynı fiyata veya yakın bir fiyata geri verilebilsin. bence satıcınla bir görüş , benimki satıcının insifiyatifinde ki ve dayatmamdan kaynaklanan bir durum. alırken aldığım diğer bir bilgide hd yayının 1 yıllık ücretsiz değilde 6 aylık olduğudur. birde dün akşam 1 kaç dakika bakabildim eurosport hd yayını türkçe idi. umarım yavaş yavaş bazı şeyler yerine oturur.

koko69

5 Haziran 2008; 19:04:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mstclk

Arkadaşım onu bilemem. gönül ister ki aynı fiyata veya yakın bir fiyata geri verilebilsin. bence satıcınla bir görüş , benimki satıcının insifiyatifinde ki ve dayatmamdan kaynaklanan bir durum. alırken aldığım diğer bir bilgide hd yayının 1 yıllık ücretsiz değilde 6 aylık olduğudur. birde dün akşam 1 kaç dakika bakabildim eurosport hd yayını türkçe idi. umarım yavaş yavaş bazı şeyler yerine oturur.

Arkadaşımız zaten alırken konuşmuş olduğu için ve sanıyorum yakın zamanda aldığı için az zararla kurtarmış. Bizim gibi eski üyelere yönelik değişim kampanyaları zaten düzenler firma. Acele edilecek bir durum yok. Kaldı ki daha işin rengi belli olmadan bu ne acele!
Ben şahsen bu normal yayından da memnunum ve güzel görüntü alıyorum lcdden. İlerde d smart hd almadan dreambox 8000 i beklemek daha mantıklı geliyor bana. Ya da Hd 800 alınabilir. Çünkü Hd yayına para alete para beni yorar. Üstüne üstlük ilerisi muallakta . Karanlık kuyuya para atmak gibi geliyor bana.

Saygılarımla
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> d-smart 49.kanaldaki hd kanal Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Titan Amanda video incelemesi
Alinabilecek en performansli islemci sogutucusu Titan Amanda
Rainbow Six Vegas 2
Vegasın altını üstüne getirdiğimiz macera devam ediyor.