Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG ALDIM VE PİŞMANIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> LG >> LG ALDIM VE PİŞMANIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ben_

1 Haziran 2008; 2:46:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar LG ile yaşadığım sorunun son durumunu açıklıyorum.
ürünü aldığım ankara NOVA bilgisayar, LG türkiye distribütörü BOĞAZİÇİ bilgisayar; LG yetkili servisi TECPRO bilişim ve teknoloji hizmetleri hakkında başta SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI olmak üzere ANKARA TİCARET ODASI DİSİPLİN KURULU'na, TÜKETİCİ KORUMA MERKEZİ'ne, TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİ'ne, bilişim sektörü derneği TUBİDER e şikayet dilekçemi gönderdim...

olay kısaca lg e500 uapspt marka ürünün ekran kartının 8600 gs olmaması(yada onu destekleyen çevre birimlerine sahip olmaması) durumundan ürünümün iadesini talep etmemle başladı. LG nin bu konudaki duyarsızlığı,distribütör firmanın ilgisizliği,teknik servisinin beni geri dönüş yaptığını iddaa edip kandırması ve ürünü alalı 2 ay oldu ve LG nin türkiyedeki bu ayıbını duyurabildiğim her yere duyurmak için yazıyorum..

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 3:07:45 

katoloğunda ekran kartı 8600gs yazmasına rağmen başka bir kart mı çıktı bilgisayarda?

ASUS A8JE || ASUS A6JC || ASUS M51VR || COWON S9 CURVE 16GB CHROME BLACK || SHURE E500PTH || WESTONE UM2 || BILKENT UNIVERSITY
ben_

1 Haziran 2008; 3:14:24 

ekran kartı her katalogda 8600 m gs olarak verilmiş.
ama 8600 M GS ekran kartları 128 bit memory bus a sahip ama bende 64 bit
bu kartlar ya overclocklu 8400 yada board bunu desteklemiyo.
buda ben ve benim gibi birçok tüketiciyi mağdur ediyor.

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 3:21:13 

kartın 64 bit olduğunu nereden biliyorsunuz belki baktığınız program bunu yanlış gösteriyordur. benim laptoptaki x1450 128bit fakat gpu-z 64bit olarak görüyor.

ASUS A8JE || ASUS A6JC || ASUS M51VR || COWON S9 CURVE 16GB CHROME BLACK || SHURE E500PTH || WESTONE UM2 || BILKENT UNIVERSITY
ben_

1 Haziran 2008; 3:26:47 

riva tuner,cpuz,ve bikaçtane daha programda test ettim.
kaldıki asus f3sv kullanan bir arkadasımın ekran kartı da 8600 gs olmasına rağmen aynı testlerde 128 bit çıkıyor.

ben_

1 Haziran 2008; 3:31:44 

aida32 ve everestte denemiştim hepsi aynı sonucu verdi.

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 3:45:15 

peki oyun performansı nasıl diğer 8600gs kartlara göre? en iyi böyle anlaşılır bence kartın kaç bit olduğu.

ben_

1 Haziran 2008; 3:48:51 

farcry bile oynayamıyorum. enemy territory yükledim ekran o kadar kötüydüki ayarları en düşük seviyeye bile getirsem yinede performansı yerlerdeydi.
bu kartın crysis i mediumda oynattıgını duymuştum.benim bilgisayarım haricinde. tabiiki LG nin bu laptoplarda neyi nasıl yaptığını bilmiyorum ama bilgisayarı aldığım günden beri uğraşıyorum..

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 4:11:54 

gerçekten çok ilginç bir durum. inşallah çözersiniz sorunu. ilk defa böyle birşey duyuyorum. belki sizin bilgisayarın ekran kartında bir üretim hatası falan vardır. gerçekten ilginç.

ben_

1 Haziran 2008; 4:15:44 

konuyla ilgili LG call center da ERKAN KÜÇÜK adında biri bana bunun boardla ilgili olduğunu söyledi. yani düşünsenize çift çekirdekli pentium işlemciniz var ve size amd işlemci destekleyen board veriyorlar. aynı şey...

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 4:19:58 

değişim yapmayı kabul ettiler mi?

ben_

1 Haziran 2008; 4:23:30 

tabiiki hayır...
son 2 aydır BOĞAZİÇİ bilgisayar beni tecpro servisine onlarda gerekli yazısmaları yaptıklarını söyleyip beni beklettiler.
LG call center benden koreyle yazısmamı ısteyecek kadar acınası olduklarını gosterdı.
ürünün değişminide istemiyorum artık. LG ve BOĞAZİÇİ bilgisayarın bana yaşattıklarından sonra hiçbir LG ürününe ve BOĞAZİÇİ bilgisayarın distribütör olduğu hiçbir markaya güvenmiyorum...

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 4:32:41 

bilgisayarın anakartında sorun olduğunu kabul ediyorlar ve değiştirmiyorlar öyle mi? çok ilginç. şikayetvar.com a yazın bu durumu kesinlikle

ben_

1 Haziran 2008; 4:37:00 

yazdım...
onlarda şikayeti LG e ilettiler. call center dan beni aradılar.konuyla ilgili yetkili kişilerle görüştüklerini söylediler. 1 hafta boyunca her gün aradım ve her seferinde benden telefon numaramı ve e-mail adresimi istediler. enson ürünle ilgili koreyle yazıstıklarını söylediler..
sonraki günlerde koreyle benim yazısmamı istediler. lg alırken korece bilmem gerektiğini bilmiyordum. bu yazısmayı istediğine pişman olan call center çalışanı bu yazısmalar bittikten sonra bana dönüş yapıcağını söyledi. hala koreden cevap bekliyorlar heralde..

canozpinar

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 4:55:46 

mutlaka dönmeleri lazım. bunların ne kadar üstüne giderseniz o kadar çabuk sonuç alınıyor. eğer kısa sürede dönmezlerse siz ısrarla aramaya devam edin.

wolkan33

1 Haziran 2008; 11:21:44 

ben_ kardeş bu konuda ben de sana yardımcı olanilirim yani en azından benim de bi katkım olabilir. Benim bilgisayar ı servise göndermiştim bsürü arıza yapmıştı bu ekran kartı olayınıda yazdım bana board desteklemiyor cevabı geldi. Banane board desteklemiyosa benim kartım 128 lik se ben 128ini de kullanmak isterim ne gerekiyosa yapalım

ben_

1 Haziran 2008; 17:02:47 

arkadaşım konuyla ilgili bana irtibat kurabileceğim telefonunu adını ve soyadını yazan bir mail atarsan pazartesi bakanlığa gittiğimde senin adını tüketici heyetine verebilirim..
herhangi1iiii@hotmail.com adresim...

visceroid

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 17:26:00 

forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samsung NC10 - Blue & Hp Pavilion DV5 - 1130 & LG KC910 - Renoir

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> LG >> LG ALDIM VE PİŞMANIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Erdi Özüağ (Fx57) ile CeBIT üzerine söyleşi
Almanya'da düzenlenen CeBIT 2009'da Donanım Haber'i temsilen yer alan Erdi Özüağ ile CeBIT üzerine söyleşi
EkoSolar güneş panelleri ve LED aydınlatma
Güneş Enerjisi Panelleri, LED Aydınlatma ve Rüzgar Türbin'leri hakkında bilmek istedikleriniz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız