Bir Mod Tasarlıyorum(Çizim içeride) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler

The Jolly Joker -> Bir Mod Tasarlıyorum(Çizim içeride) (1 Haziran 2008; 2:16:01)

Beyler şuanki kasa modum imzamdadır ''TIKLA'' ya basmanız yeterli.
Ben bu Thermaltake Shark kasanın ön kapağını söküp yeni bir mod tasarlıorum kafamda..
Çizim biraz uyduruk ama olsun en azından bi fikir olur..
Tüm detaylar çizimde yazmıyor o yüzden sadece kafanızda canlandırın zaten tüm detayları yazarsam benden önce birisi yapar muhtemelen[sm=icon_smile_big.gif]
Sizce yapsam nasıl olur yani şuanki kasamı bozduğuma değermi??
Teşekkür ederim.

[simage]http://img61.imageshack.us/img61/8201/spa0541bt3.jpg[/simage]

bozkurt_kadir -> Cevap: Bir Mod Tasarlıyorum(Çizim içeride) (1 Haziran 2008; 2:34:09)

Değermi değmezmı orası senın ustalığına kalır ama bu kadar seyı yapıcaksan en azından bıseler biliyosun heralde cok zor seyler değil ama sonunu dusunen kahraman olmaz dusunmeyen se hıc bıseye sap olamaz bencee.....[:'(]

tyndare0s -> Cevap: Bir Mod Tasarlıyorum(Çizim içeride) (1 Haziran 2008; 3:18:08)

Bence kesinlikle bu şekilde dha güzel olucak ama son fikir yine senin

bicontac -> Cevap: Bir Mod Tasarlıyorum(Çizim içeride) (1 Haziran 2008; 12:02:57)

hmm güzel bir tasarım olmus değişik hemde projeyi gerçekleştirince daha da güzel olacaktır sabırsızlıkla bekliyoruz...

The Jolly Joker -> Cevap: Bir Mod Tasarlıyorum(Çizim içeride) (1 Haziran 2008; 12:41:09)

Beyler arkadaşında dediği gibi yapamasam tasarlamam zaten ustalık önemli değil aslına bakarsanız daha kapsamlı bişiler yapmak istiorum yani şu Çinli kardeşin yaptığı gibi bişiler ama şuan için okadar bütçe ayıramam bu işe ..

Bakalım yapıcam ama dediğim gibi hala karar aşamasındayım..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125