Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
COMPAQ PRESARİO C700 SERİES KULLANICILAR GRUBU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> COMPAQ PRESARİO C700 SERİES KULLANICILAR GRUBU Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : kod010203
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kod010203

1 Haziran 2008; 0:18:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar Compaq Presario C700 series kullanıcıların paylaşım alanı hayırlı olsun

Benim cihazım Compaq Presario C765et cihazımdan çok memnunum saglamlık bakımından performans kasa tasarımı kasa saglamlıgı çok hoşuma gitti.bazı markalar gıbı çatur çutur ses yapmıyor kasa sizinde düşüncelerinizi rica ediyorum

gecenın mavi yüzü
gazi027

9 Haziran 2008; 15:23:06 

piyasada şu an 699+kdv ye satılıyor sen nereden ve kaça aldın

hız olarak nasıl ayrıntılı olarak izlenimlerini yazarmısın
bende aynı ürün üzerinde duruyorum yeni alacaklara tavsiye edermisin

gurayk

13 Haziran 2008; 22:35:05 

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 20 gün önce bir c765et aldım. cihazla ilgili bu güne kadar olan izlenimlerim oldukça olumlu, son derece rahat ve sessiz çalışıyor. gerçi ben alırken ram'i 2gb'a yükselttim bununda etkisi var bu performansında. fan gürültüsü neredeyse yok denecek kadar az, sanki hiç çalışmıyormuş gibi cihaz, ayrıca öyle aşırı ısınmada yapmıyor. Bence fiyatına göre harika bir performans gösteriyor cihaz, almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...

well, I've been loved, so I know just what love is, and the lover that I kissed was always by my side...
muratback

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 17:46:56 

Bende bugun aldım c765et super bi makina bende 2 gb ramle kullanıyorum ses sorunu hiç yok kasa gorunumu cok hoş herkese kesinlikle tavsiye edebilirim

Satılık Orjinal Dizi Dvdleri
http://forum.donanimhaber.com/m_11959455/tm.htm
kafka66wagner

28 Eylül 2008; 0:20:16 

arkadaslar bu makina iyi hos da bende presario c751NR alali ,bir iki ay kullaniyorum. fekat bu makinada hic ses yok ciddi ciidii yaniii ses seviyesi cok dusuk bende bundan once 2005HP ve 2008 tosiba touchscreen vardi onlarda canarvar gibi ses geliyordu bunda kulaklukla bile sesi zor duyuyorum. bilmiyorum sizin ses kartlarinda bir deisiklik yaptinizmi benim ses karti saglam olmasina ragmen bir yolunu bulupta su sesi acamadim .Yazaten ugrasmadimda,hic vaktim olmadi ,,,, eger bir bilginiz varsa ne yapabilirim die sizden yardim istiyorum.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> COMPAQ PRESARİO C700 SERİES KULLANICILAR GRUBU Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Çizgi Elektronik CPU Turkey
Çizgi Elektronik öncülüğünde başlayan Türkiye'nin kendi işlemcisini üretmesini teşfik eden yarışma ile ilgili bilgi alıyoruz.
Crysis: Warhead (PC)
Yenilenmiş atmosferi ve aksiyonu ile hem Korelilerle hem de uzaylılarla olan mücadelemiz devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar