Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 20 gün önce bir c765et aldım. cihazla ilgili bu güne kadar olan izlenimlerim oldukça olumlu, son derece rahat ve sessiz çalışıyor. gerçi ben alırken ram'i 2gb'a yükselttim bununda etkisi var bu performansında. fan gürültüsü neredeyse yok denecek kadar az, sanki hiç çalışmıyormuş gibi cihaz, ayrıca öyle aşırı ısınmada yapmıyor. Bence fiyatına göre harika bir performans gösteriyor cihaz, almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
arkadaslar bu makina iyi hos da bende presario c751NR alali ,bir iki ay kullaniyorum. fekat bu makinada hic ses yok ciddi ciidii yaniii ses seviyesi cok dusuk bende bundan once 2005HP ve 2008 tosiba touchscreen vardi onlarda canarvar gibi ses geliyordu bunda kulaklukla bile sesi zor duyuyorum. bilmiyorum sizin ses kartlarinda bir deisiklik yaptinizmi benim ses karti saglam olmasina ragmen bir yolunu bulupta su sesi acamadim .Yazaten ugrasmadimda,hic vaktim olmadi ,,,, eger bir bilginiz varsa ne yapabilirim die sizden yardim istiyorum.