Giriş | |
|
|
|
1 Haziran 2008; 0:03:17
|
|
|
Samsung Mobile, 13 Mart 2008 tarihinde Londra Hilton Park Lane'de düzenlenen 2008 Mobile News Awards organizasyonunda Yılın Üreticisi ödülüne layık görüldü. Samsung Mobile'ın ödülü, TV sunucusu ve komedyen Simon Amstell tarafından Samsung Mobile yetkililerinden Mark Mitchinson'a verildi. Samsung Mobile'ın; cep telefonu ürün serisini oluşturmadaki başarısı, müşteri hizmetlerindeki dikkat ve kalitesi ve 2007 senesi içerisinde ulaştığı kayda değer satış artışı nedeniyle bu ödüle layık görüldüğü açıklandı. Devamı http://www.letsgomobile.org/tr/3497/samsung-mobile/
|
|
1 Haziran 2008; 2:11:52
|
|
|
helal olsun adamlara
|
|
1 Haziran 2008; 9:03:19
|
|
|
bu aralar aştı kendini samsung.kim ne derse desin diğer markalardan çok çok fazla satıyor. özellikle e 250 başlı başlına yeter nerdeyse herkeste var
CORE 2 DUO E4400 2.00 GHZ@3.33 GHZ(STOKFAN) TIKLA 2 MB CACHE 800 MHZ@1333MHZ | GİGABYTE P35 DS3L | VİSTA ULTİMATE |SPARKLE NVİDİA 8500 GT (512MB) 128 BİT DDR2|3 *1 GB DDR2 KİNGSTON 667 MHZ|SAMSUNG 320 GB 7200 SATA 2 + SAMSUNG 160 GB 7200|
|
|
|
|
|
1 Haziran 2008; 11:02:51
|
|
|
Türkiyede en çok satanlarda 2. sıraya yükseldi. İzlediği "ince" politikası baya 1 kullanıcı çekti. Bu başarı bedava kazanılmış değil yani. Bende olsam bende seçerdim.
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N97even. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" QVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh Batarya |
|
|
|
|
1 Haziran 2008; 11:28:42
|
|
|
Doğru karar ... quote:
Türkiyede en çok satanlarda 2. sıraya yükseldi. İzlediği "ince" politikası baya 1 kullanıcı çekti. Bu başarı bedava kazanılmış değil yani. Bende olsam bende seçerdim. Evet kesinlikle birçok kullanıcının dikkatlerini üzerine çekti.
|
|
|
1 Haziran 2008; 12:46:02
|
|
|
adamların tasarımlar süper fiyatlar uygun ben de samsungu seçerdim
|
|
|
1 Haziran 2008; 14:01:14
|
|
|
hakediyor adamlar. bravo
|
|
|
1 Haziran 2008; 19:05:01
|
|
|
arkadalar her şeyden önemlisi müşteri hizmetleri ve teknik servis desteği bozulan telefonun kaliteli ve kısa zamanda tamiri bence en önemli unsur. ayrıca reklam gibi olmasın ama tr'deki samsungun en büyük distiribütrörünü bilirsiniz 5 harfli t***a diye heh işte o teknik servis samsungun dünyadaki 1 numaralı hizmetini veren servisi seçildi
|
|
|
1 Haziran 2008; 19:22:31
|
|
|
Bir Samsung kullanıcısı olarak tebrik ederim
|
|
|
1 Haziran 2008; 22:36:37
|
|
|
KesinLikLe Hakediyordu..
|
|
1 Haziran 2008; 23:11:29
|
|
|
t***a diye övdüğün şirket bursadaki şubesinde çrakları çalıştırıyordu 6 ay önce.şimdi bilemem ne yapıyor ama 6 ay önce servisteki teknik elemanları ARÇEL*K şirketi satın aldı ve t***a da işi bilmeyen adamlar vardı quote:
Orjinalden alıntı: mtelektro arkadalar her şeyden önemlisi müşteri hizmetleri ve teknik servis desteği bozulan telefonun kaliteli ve kısa zamanda tamiri bence en önemli unsur. ayrıca reklam gibi olmasın ama tr'deki samsungun en büyük distiribütrörünü bilirsiniz 5 harfli t***a diye heh işte o teknik servis samsungun dünyadaki 1 numaralı hizmetini veren servisi seçildi
|
|
2 Haziran 2008; 21:47:40
|
|
|
Bi de biraz daha güçlü bataryalar koysalar telefonlara çok daha iyi olacak ama... Hala nedendir bilinmez düşük bataryalar koyuyorlar... U900 mesela. Tamam çok şık, dokunmatik, kamerası iyi, bilmemnesi iyi ama 800 mAh batarya var. En az 1000~ olmalı bence bu telefonda. Veya benzer telefonlarda da batarya sorun...
Acer 5920G - Intel C2Duo T7500 2.2 GHz | 2 GB Ram | nVidia 8600M GS 256 MB | 160 GB HDD - Windows Vista Home Pre. SP1 Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 - Verbatim 640 GB 3.5" Harici HDD Samsung U700 - Samsung U3 1 GB - Creative EP 630
|
|
|
|
|
3 Haziran 2008; 14:46:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: aliass t***a diye övdüğün şirket bursadaki şubesinde çrakları çalıştırıyordu 6 ay önce.şimdi bilemem ne yapıyor ama 6 ay önce servisteki teknik elemanları ARÇEL*K şirketi satın aldı ve t***a da işi bilmeyen adamlar vardı quote:
Orjinalden alıntı: mtelektro arkadalar her şeyden önemlisi müşteri hizmetleri ve teknik servis desteği bozulan telefonun kaliteli ve kısa zamanda tamiri bence en önemli unsur. ayrıca reklam gibi olmasın ama tr'deki samsungun en büyük distiribütrörünü bilirsiniz 5 harfli t***a diye heh işte o teknik servis samsungun dünyadaki 1 numaralı hizmetini veren servisi seçildi amacım polemik yaratmak ya da reklam yapmak değil zaten samsungu bilen biliyor gerisi de pek önemli değil ama ben istanbul şubesindeyim ve bir çok arkadaşım da orada neredeyse bizim okulun tüm mezunları orada ve mezun olduğumuz okul trnin sayılı okullarından + 2 yada 3 ay gece gündüz işe başladığımız zaman eğitim ve sertifika programları düzenleniyor işe yaramayanları 2 ay içinde çıkarıyorlar işten bu konu burada NOKTA
|
|
|
3 Haziran 2008; 15:30:41
|
|
|
D900 gibi bir telefon geçen sene 400 Ytl olunca çok manyak satıldı tabi. Burda herkesin elinde olur oldu yani.. Tebrik ediyorum ama Samsung çok iyi. Şu batarya süresinide çözseler çok güzel olur
|
|
4 Haziran 2008; 11:42:51
|
| | | |