Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KURAL DIŞI KONU.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> KURAL DIŞI KONU. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ELEKTROMARKET

31 Mayıs 2008; 23:32:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Alışverişlerimizi, ikinci el kısmında yapalım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

kral_murat

1 Haziran 2008; 8:45:18 

NOKİA BU TELEFONU PİYASAYA ÇIKARMAD DAHA. NASIL GARANTİLİ OLUYOR ???

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ARIKAN

1 Haziran 2008; 9:03:59 

BUNLARIN HEPSİ AYNI ÇİN MALLARI BUNLARDA PAZARLAMACI BU FORUM ARTIK PAZARLAMA FORUMU OLDU.ÇİN MALLARININ SATIŞ SİTESİNE ÇEVİRDİLER.FORUM YÖNETİÇİLERİ UYUYORLARMI?

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
mucofb54

1 Haziran 2008; 10:10:44 

aynı fabrikada aynı malzemelerle yapılıyor.

şemsilepervane

1 Haziran 2008; 12:08:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

BUNLARIN HEPSİ AYNI ÇİN MALLARI BUNLARDA PAZARLAMACI BU FORUM ARTIK PAZARLAMA FORUMU OLDU.ÇİN MALLARININ SATIŞ SİTESİNE ÇEVİRDİLER.FORUM YÖNETİÇİLERİ UYUYORLARMI?

+1903

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sadıkane belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur, ağyâr olur, dildâr olur,serdâr olur

__kartal__
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Haziran 2008; 12:20:25 

Fiyatınız çok yüksek garantilii diye de insanları kandırmayın bir yeri bozulsa kullanıcı hatası diyip hiç birşey yapmazsınız istediğiniz fiyatla 2 tane n99i alınır üste de para kalır
_FaCeS_

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 12:46:37 

Biraz önce geldim bu model 150 ytl Ankara'da Anladığım kadarıyla arkadaşın sattığı markalı faturalı garantili bundan dolayıdır ama yinede bu parayı kimse buna vermez.
Ayrıca bir düzeltme yapalım Piyasa'da N99i olarak satılan telefonun fiyatı 300 değil 180 ytl nakit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FaCeS_ -- 1 Haziran 2008; 12:47:44 >

ARIKAN

1 Haziran 2008; 13:56:01 

quote:

Orjinalden alıntı: _FaCeS_

Biraz önce geldim bu model 150 ytl Ankara'da Anladığım kadarıyla arkadaşın sattığı markalı faturalı garantili bundan dolayıdır ama yinede bu parayı kimse buna vermez.
Ayrıca bir düzeltme yapalım Piyasa'da N99i olarak satılan telefonun fiyatı 300 değil 180 ytl nakit.

EVET KARDEŞ 150 YTL DEN BAŞLAR.................................................500 E KADAR ÇIKARLAR.YAKALARSAM ÖPERİM MİSALİ.....GARANTİ OLSA NE OLUR HEPSİNİN SİSTEMİ,İÇİ AYNI...KASALARI DEĞİŞTİRİP BAŞAKA BAŞKA İSİM VER......SÜR PİYASAYA.......BU FORUMUDA PAZAR STANTI OLARAK KULLAN....HAYIRLI İŞLER.

kagan06

1 Haziran 2008; 15:10:15 

olmayan telefonun orjinali de oluyormus:)

ya cidden bunlara inanalar var mı?
kucuk sehırlerde yasayan arkadaslar sakın boylelerine inanmayın,
cin malının adı replika olmus, hatta daha da ileri gidilmiş orjinal olmus,

satıyosun bari dogruyu soylede insanlar senin gibilere kanmasın...

sen bu yalanı soyledıkten sonra senden 100 liraya bile almam telefonu,
arkadaslar cin e giden sagda solda arkadasınız vardır onlara aldırın telefonu , kıbrısa gidip gelen de bir ogrenci bulun onun pasaportla kaydını yapın (İlla cin malı alcam dıyorsanız)

eminim ki 100 dolar dan fazla degildir, garanti dersenız yukarda ki arkadas 500 e satıyor siz 5 tane alın elbet 3-4 tanesi calısacaktır alın sıze toptan garanti:)

1_TOSHIBA 46XF350 FULL HD LCD
2_PLAYSTATION 3 / NTSC__PSN=kagan06__TAKASLIK--SATILIK--SIFIR AÇILMAMIŞ== enemy territory :QUAKE WARS
3_TOSHIBA RD-XS27KE DVD RECORDER 1080P UPSCALE
4_P990i & NOKIA N 95-8 GB.
PyRRhiC

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2008; 15:28:34 

Özellikli bir cihazın ucuza satıldığını görünce,milyarlar verip telefon alan kişiler biraz kızıyor sanırım
Satılan telefonu almak zorunda değilsiniz arkadaşlar.İncelersiniz bakarsınız hoşunuza gitmediyse almazsınız bu kadar basit.Telefonu kullanıp memnun olan birçok kişi duydum tanıdım.Çin malı alan kullanıcılar her türlü riski göze alıp para veriyorlardır eminimki,onların yerine düşünmenize gerek yok.
Bu gibi durumlar için "Devletten çok devletçi olma " derler.
Katılıyorum.

Sorunsuz Alışveriş Yaptıklarım ; megaturk, nirvanaman, memet
ARIKAN

1 Haziran 2008; 16:28:21 

PyRRhiC
SÖYLE BAKALIM NE ÖZELLİĞİ VAR BU TELEFONLARI TV TÜNERİ HARİCİNDE....O KADAR BÜYÜTME GÖZÜNDE FOTOĞRAFINI SİTEYE YÜKLEDİM...5 SENE ÖNCEKİ TELERİN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAF..İSTERSEN VİDEOSUNUDA GÖNDEREYİ. 10FRS Mİ DESEM 15Mİ SANKİ AĞIR ÇEKİLE YAPILMIŞ GİBİ TELEVİZYON DIŞINDA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK. VARSA SÖYLEDE TARTIŞALIM...ELİMDE 1 TANE 818 ANYCOOL VAR...BÜTÜN ÇİN MALLARI İLE AYNİ MENÜSÜNE VE DE İKONLARINA KADAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE İNSANLARI KANDIRMAYALIM.......ŞU ANDA BU FİYATA YAKIN NOKİANIN 5700 TELEFONU VAR.370 YTL.NE İSTERSEN VAR MP3LÜ TELEFONDUR.umts VE DE 3 G Sİ VARDIR.İNSANLARI KANDIRMAYALIM LÜTFEN .....İSTERSEN SENDE FOTOĞRAF VE DE VİDEO KOYABİLİRMİSİN N99İ İLE ÇEKİLMİŞ ................KOYAMASSIN ÇÜNKİ 5 SENE ÖNCE ÇEKİLEN VİDEOLARDAN BETER OLDUĞUNU GÖRÜRLER DİYE.......ŞU ANDA O FABRİKAYA GİDİP ADINI TAZDIRIP KENDİ ADINLADA TELEFON YAPTIRABİLİRSİN YİNE DE SEVGİLER.....

PyRRhiC

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2008; 17:02:49 

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

PyRRhiC
SÖYLE BAKALIM NE ÖZELLİĞİ VAR BU TELEFONLARI TV TÜNERİ HARİCİNDE....O KADAR BÜYÜTME GÖZÜNDE FOTOĞRAFINI SİTEYE YÜKLEDİM...5 SENE ÖNCEKİ TELERİN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAF..İSTERSEN VİDEOSUNUDA GÖNDEREYİ. 10FRS Mİ DESEM 15Mİ SANKİ AĞIR ÇEKİLE YAPILMIŞ GİBİ TELEVİZYON DIŞINDA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK. VARSA SÖYLEDE TARTIŞALIM...ELİMDE 1 TANE 818 ANYCOOL VAR...BÜTÜN ÇİN MALLARI İLE AYNİ MENÜSÜNE VE DE İKONLARINA KADAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE İNSANLARI KANDIRMAYALIM.......ŞU ANDA BU FİYATA YAKIN NOKİANIN 5700 TELEFONU VAR.370 YTL.NE İSTERSEN VAR MP3LÜ TELEFONDUR.umts VE DE 3 G Sİ VARDIR.İNSANLARI KANDIRMAYALIM LÜTFEN .....İSTERSEN SENDE FOTOĞRAF VE DE VİDEO KOYABİLİRMİSİN N99İ İLE ÇEKİLMİŞ ................KOYAMASSIN ÇÜNKİ 5 SENE ÖNCE ÇEKİLEN VİDEOLARDAN BETER OLDUĞUNU GÖRÜRLER DİYE.......ŞU ANDA O FABRİKAYA GİDİP ADINI TAZDIRIP KENDİ ADINLADA TELEFON YAPTIRABİLİRSİN YİNE DE SEVGİLER.....

Benim çin malı telefondan beklentilerimi yazayım.
-3 inch ekran
-kaliteli ses gücü
-TV özelliği
-Çift hat
-Pil ömrü ( ki yedek bataryasıyla veriyorlar )
-Fiyatı

Bu özellikler benim için önemli.Yukarda bahsettiğin gibi bu cihazların fiyatları 370 YTL falan değil.Ben 180 YTL ye alıyorum bu yakınlarda.
Kusura bakma ama en kaliteli telefona milyarlar da versen 2 yıl sonra bozuluyor,tuşları basmıyor.Bu telefonu 6-7 aydır kullanan kişilerle tanıştım ufak tefek şeylerin dışında bir sorun olmadan çalışıyor.Benimde istediğim bu zaten.
Kusura bakmayın ama bir cep telefonuna milyarlar verecek kadar zengin değilim..

Sorunsuz Alışveriş Yaptıklarım ; megaturk, nirvanaman, memet
ARIKAN

1 Haziran 2008; 17:34:48 

eyvallah kardeş beklentilerin bunlarsa saygı duymakdan başka yapacak bir şeyim kalmıyor.....sevgilerimle

ARIKAN

2 Haziran 2008; 12:14:33 

Mr._Frodo
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

2 Haziran 2008; 12:55:29 

quote:

Orjinalden alıntı: _FaCeS_

180'e istanbulda nerden alabilirim?
ayrıca bu garanti falan hikaye telefon çin malı ve türkiyede servisi yok. kullanıcı hatası deyip
işin içinden çıkacakları da zaten belli. bu yüzden garantili diye buna 400 küsür ytl vermenin alemi yok.
ticaretbudur.com

3 Haziran 2008; 10:54:45 

N99i modeli Aslında başka bir marka ve model olarak ithal ediliyor.
Best Mobile D2000, D2000+, D2200 ve diğer modelleri kapak kasa değişimi ile Nokia görüntüsü verilerek satılıyor.
Arkadaş açıkca yazmış, orjinali yani millete nokia diye arz edilmemiş gerçek hali diye.
Bu bakımdan tebrik etmek lazım
Çünkü çoğu firma veya kişiler Nokianın bilinirlilşiğinden yararlanarak nokia diye satıyor.
Kopya CD, Fason Taklit mal, Telif hakkı kaçakcılığı gibi bir durum bu.
Eğer Best mobile ile Best olarak satacaksın.