Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DOTA FAN CLUP

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: DOTA FAN CLUP Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Riqimaru

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008; 20:44:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Leoric için Butterfly mı Tarasq mı bakalım;

(5500 Gold)
+35 Strenght (35 damage + 35x19=665HP + 3.5 Regen)
+300 HP
+11 Regen

(6000 Gold)
+30 Agility (+%30 attack speed)
+30 Damage
+30% Attack Speed
+30% Evasion

___________________________________________________________________________________

Tarasq ile 35 damage, 965 HP, 14.5 regen kazanıyoruz.
Butterfly ile 30 damage, +60% attack speed, 30 evasion kazanıyoruz.

İlk bakışta tarasq almak mantıklı geliyor, sonuçta hero tank ve bu eşya ile 1000'e yakın hp 15 de regen kazanıyoruz. Eğer takımda Knight Davion gibi daha sağlam tank yoksa kesinlikle tarasq alınmalı.

Eğer takımda strenght heroları çoğunluktaysa ve damage herosu gerekliyse de butterfly almak akıllıca olur. Ayrıca 1v1 oyunlarda da butterfly daha işlevsel olacaktır.
Carnige

27 Eylül 2008; 20:52:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Leoric için Butterfly mı Tarasq mı bakalım;

(5500 Gold)
+35 Strenght (35 damage + 35x19=665HP + 3.5 Regen)
+300 HP
+11 Regen

(6000 Gold)
+30 Agility (+%30 attack speed)
+30 Damage
+30% Attack Speed
+30% Evasion

___________________________________________________________________________________

Tarasq ile 35 damage, 965 HP, 14.5 regen kazanıyoruz.
Butterfly ile 30 damage, +60% attack speed, 30 evasion kazanıyoruz.

İlk bakışta tarasq almak mantıklı geliyor, sonuçta hero tank ve bu eşya ile 1000'e yakın hp 15 de regen kazanıyoruz. Eğer takımda Knight Davion gibi daha sağlam tank yoksa kesinlikle tarasq alınmalı.

Eğer takımda strenght heroları çoğunluktaysa ve damage herosu gerekliyse de butterfly almak akıllıca olur. Ayrıca 1v1 oyunlarda da butterfly daha işlevsel olacaktır.

Eğer ikisinden biriyse taraq daha iyi bir tercih bence fakat şunuda düşünmek lazım bu heronun ihtiyacı olan item nedir?? eğer tarasq alırsak +1k hp ile daha fazla savaşıcakki bu ultiyle beraber çok çok daha uzun bir zaman olur ayrıca 14,5 hp regen bir tankın kesinlikle sahip olmak isteyeceği bir özelliktir çünkü en ufak bir actionda takımınızı bırakıp b yapmak bütün takım için çok kötü sonuçlarabilir eğer damage için kasıyorsak butterflydan daha iyi ve daha ucuz itemlerde kasabilirizki bence gerekli olanda budur

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
Riqimaru

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008; 20:56:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Eğer ikisinden biriyse taraq daha iyi bir tercih bence fakat şunuda düşünmek lazım bu heronun ihtiyacı olan item nedir?? eğer tarasq alırsak +1k hp ile daha fazla savaşıcakki bu ultiyle beraber çok çok daha uzun bir zaman olur ayrıca 14,5 hp regen bir tankın kesinlikle sahip olmak isteyeceği bir özelliktir çünkü en ufak bir actionda takımınızı bırakıp b yapmak bütün takım için çok kötü sonuçlarabilir eğer damage için kasıyorsak butterflydan daha iyi ve daha ucuz itemlerde kasabilirizki bence gerekli olanda budur

Leoric'deki life steal'ı unutmamak lazım, butterfly ile %60 daha hızlı life steal yapacak, canı inmez zaten. İlk başta ben de mantıksız buldum butterfly'ı ama oyunun gidişatına göre alınabilirmiş

Eurobattle.net Kurulum Rehberi
DH Satranç Kulübü
DH Akvaryum Kulübü
DH Dota Fan Clup
Carnige

27 Eylül 2008; 21:02:15 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Leoric'deki life steal'ı unutmamak lazım, butterfly ile %60 daha hızlı life steal yapacak, canı inmez zaten. İlk başta ben de mantıksız buldum butterfly'ı ama oyunun gidişatına göre alınabilirmiş

madem life steal kasmak istiyoruz o zaman satanic kasalım

%25 lfe steal
+25 str (ki leoric için +25 atak ve 475 hp anlamına gelir)
+5 armor

aktive edince 20 saniyeleğine +30 damage 15 lifesteal daha ekliyorki toplam %40 eder
ayrıca leoricteki lifesteal auro olduğu için orb efect diye sorunda çıkarmaz bf bencede iyi bir item ama ona gelene kadar kasılabilecek leoric için daha iyi itemler var

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.
SturdyHead
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

27 Eylül 2008; 21:04:41 

Arkadaşlar benim 6.55 Beta 30'u oynama fırsatım oldu istiyene'de link verebilirim.İki yeni hero var birisi Admiral adında STR herosu ve tamamen Damage herosu,Ultisi MS ve %100 Şansla 2x Kritik vuruyor (Melee hero)
Diğeri INT herosu İlk skilli harika adam sana yaklaştığı zaman geri itiliyor,Diğer skilini basınca kendine adam sana %100 miss atıyor (Range Hero)

Bu arada arkadaşlar kimse alınmasın ama ben STR herolarından tiksinirim,başlarda güçlü olurlar ezerler tamam ama unutmayın ki oyun hemen dönebiilir
Oyunu çeviren herolar zaten Troll,BroodMother,Void V.s Agility herolarıdır

Benim en sevdiğim hero TrollWarlord'dur. Başta Bot ve Dominator çıkarım ve onu Satanic'e tamamlarım. Ve oyunun sonunda Satanic,BKB,Treads;ButterFly,Crenium Basher ve SY ile oyunu bitiririm (Benim için SY'inin orb'u önemsizdir verdiği AS ve MS için alırım)

Oyunun en sevmediğim herosu Warlock'tur...
Carnige

27 Eylül 2008; 21:11:17 

quote:

Orjinalden alıntı: SturdyHead

Arkadaşlar benim 6.55 Beta 30'u oynama fırsatım oldu istiyene'de link verebilirim.İki yeni hero var birisi Admiral adında STR herosu ve tamamen Damage herosu,Ultisi MS ve %100 Şansla 2x Kritik vuruyor (Melee hero)
Diğeri INT herosu İlk skilli harika adam sana yaklaştığı zaman geri itiliyor,Diğer skilini basınca kendine adam sana %100 miss atıyor (Range Hero)

Bu arada arkadaşlar kimse alınmasın ama ben STR herolarından tiksinirim,başlarda güçlü olurlar ezerler tamam ama unutmayın ki oyun hemen dönebiilir
Oyunu çeviren herolar zaten Troll,BroodMother,Void V.s Agility herolarıdır

Benim en sevdiğim hero TrollWarlord'dur. Başta Bot ve Dominator çıkarım ve onu Satanic'e tamamlarım. Ve oyunun sonunda Satanic,BKB,Treads;ButterFly,Crenium Basher ve SY ile oyunu bitiririm (Benim için SY'inin orb'u önemsizdir verdiği AS ve MS için alırım)

Oyunun en sevmediğim herosu Warlock'tur...

Warlock melek gibi team herosudur hem kendi kasar hem gerek stunıyla gerek regeniyle arkadaşlarına yardım der bende aksine trollden nefret ederim çünkü hiçbir özelliği yoktur melee ol ulti aç adama tıkla yetenek gerektiren hiçbir yanı yok

SturdyHead
Uzaklaştırılmış

27 Eylül 2008; 21:18:04 

Haklısın gerçekten Troll'u kullanmak çok kolaydır,ama unutma ki riskli bir herodur Warlock hele bide hard noob takımdaysan...
Bunun nedeni takımın kasamaz ve bu yüzden ne regen etki eder ne de ulti,ve bütün suçu sana yüklerler.

Ayrıca sanki biraz bana laf sokuyorsun gibi bir hisse kapıldım,oyunun başlarında Troll gerçekten hard noob olur ve kasınca resmen kutsal bir herodur.
Ayrıca INT olarakta Destoyer,Rhasta ve Demon'u çok güzel kullanırım...

Carnige

27 Eylül 2008; 21:20:47 

quote:

Orjinalden alıntı: SturdyHead

Haklısın gerçekten Troll'u kullanmak çok kolaydır,ama unutma ki riskli bir herodur Warlock hele bide hard noob takımdaysan...
Bunun nedeni takımın kasamaz ve bu yüzden ne regen etki eder ne de ulti,ve bütün suçu sana yüklerler.

Ayrıca sanki biraz bana laf sokuyorsun gibi bir hisse kapıldım,oyunun başlarında Troll gerçekten hard noob olur ve kasınca resmen kutsal bir herodur.
Ayrıca INT olarakta Destoyer,Rhasta ve Demon'u çok güzel kullanırım...

Sana söylemiyorum ama bence troll noob herosudur kasınca dediğin domi çıkana kadar koridorda dur sonra farmyap bi iki item kas yeter ulti açıp direk dalarsın yapılıcak hiçbirşey hiçbir taktik yoktur çok kill toplarsın ama bunların hiçbiri yetenekle olmaz heleki karşı takımda disabler yoksa daıtırsın ama bence trolle ne kadar kill alırsan al bu senin yeteneginden değil heronun imbalıgındandır

Riqimaru

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008; 21:25:21 

Jah'rakal aç gibi hero yav, kolay oynanır zor oynanır bunu salla 2 basher bitince 1v3 yapıp triple alıyorsun, eziyorsun adamları çok eğlenceli oluyor.

Warlock ise bence kazma, slowunun channeling olması çok kötü ve 1. skillini çok gereksiz buluyorum. Ama ultimate'i sağlam baya, refresher kasınca suyunu çıkarabiliyon oyunun

Eurobattle.net Kurulum Rehberi
DH Satranç Kulübü
DH Akvaryum Kulübü
DH Dota Fan Clup
SeRHaS

27 Eylül 2008; 21:28:38 

Weplada oynuyorum bende Acc: Serhas oyun kuruyorum genelde.Ben DH den seni tanıyorum diyen cıkarsa kıyak gecerim :D

SturdyHead
Uzaklaştırılmış

27 Eylül 2008; 21:29:54 

de kardeş çoğu Player INT'lerin önemini bilez mesela adam Blood ile Triple çeker ama kimse senin adama nasıl yardım ettiğini görmez ve HLL'ler adama gider sen sap gibi kalırsın adam Youtube'a videolarını koyar ilgi görür sen bakarsın.
Warlock kill herosu değildir sorun da burda zaten,ben mesela gider Mekasm kasarım kimse "saol" demez adamı heallerim yine aynı şey.
En iyisi sadece kendini düşünmek bence
Carnige

27 Eylül 2008; 21:32:29 

quote:

Jah'rakal aç gibi hero yav, kolay oynanır zor oynanır bunu salla 2 basher bitince 1v3 yapıp triple alıyorsun, eziyorsun adamları çok eğlenceli oluyor.

Warlock ise bence kazma, slowunun channeling olması çok kötü ve 1. skillini çok gereksiz buluyorum. Ama ultimate'i sağlam baya, refresher kasınca suyunu çıkarabiliyon oyunun

Slow channeling fakat max channelda ancak %84 oluyor yani o kadar beklemene gerek yok alchemistin stunı gibi ayrıca ilk skill bencede gereksiz onun yerine hem stat veriyorum ben

@sturdyhead

orasına bakarsan öyle istediğin kadar kendini parçala yinede yararın görmezden gelinir adamları ölümden döndürürsün ama bi teşekkür bile gelmez senin stunladığın adamları kesip triple yaparlar hemen hll ler yağar o yüzden adam akıllı bir teamle oynamak en iyisi destek snıfına giren herolar mesela dazzle warlock gibi herolar çok şie yararlar fakat asla tebrikleri alamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 27 Eylül 2008; 21:31:18 >

SturdyHead
Uzaklaştırılmış

27 Eylül 2008; 21:38:39 

Ve Birşey daha eklemek istiyorum çoğu player o değerli parasını Ward'a vermek istemez ve bunun sayesinde Rikimaru ve BroodMother iyi ksar
Hayalét

27 Eylül 2008; 21:41:49 

Troll mroll hikaye 2 hero bilirim Naga Roof.Nagayla o çok sevdiğiniz permabasherlerin kökünü kuruturum

Carnige

27 Eylül 2008; 21:48:41