Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DOTA FUNCLUP

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: DOTA FUNCLUP Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Hayalét

30 Ağustos 2008; 16:12:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Dota oynamayı cok iyi bilmedigim icin hangi itemleri yazacagımı bulamadım.Skeleton king
icin en iyi itemler nelerdir?Ayrıca bir yerde tank ve dsp diye skeletın king gordum.Skiller farklı verildiginde oluyor sanırım.Bunlar tam olarak nasıl.Bazı siteler buldum ama ing oldugu icin pek anlamadım.Ayrıca su sharon canavarını kestim.Düsen seyi de aldım.Simdi aktif old umu?Yoksa bisiler daha mı almamız lazım bu sharon canavarından düsen sey aktif olmak icin?Ayrıca ne fayda saglıyor bu item?

Oyuna göre item kasmalısın orb olarak satanic,manta vilademir,sange yasha vilademir kasarım oyunla karşıdaki herolara göre kasarım , pt bf hyperstone assaulta çevirmeye gerek olmadığını düşünüyorum mkb guinsoda güzel olur guinso int itemi işe yaramaz diye düşünmeyin karşınızda permabasherlar sütunurlar çok işe yarar mantayla.

AttackersİnTheForest

30 Ağustos 2008; 16:14:49 

quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Dota oynamayı cok iyi bilmedigim icin hangi itemleri yazacagımı bulamadım.Skeleton king
icin en iyi itemler nelerdir?Ayrıca bir yerde tank ve dsp diye skeletın king gordum.Skiller farklı verildiginde oluyor sanırım.Bunlar tam olarak nasıl.Bazı siteler buldum ama ing oldugu icin pek anlamadım.Ayrıca su sharon canavarını kestim.Düsen seyi de aldım.Simdi aktif old umu?Yoksa bisiler daha mı almamız lazım bu sharon canavarından düsen sey aktif olmak icin?Ayrıca ne fayda saglıyor bu item?

Skeleton King icin en iyi itemler:
*Power Treads(STR)
*Assault Curiass
*Heart of Tarasque
*Butterfly
ve late game için bir tane daha Plate Mail almak yeterlidir.
Mid Game atacker olmak için Butterfly+Plate mail.Late game de Assault ve HoT.
Mid Game tank için Assault + Plate Mail.Late game de Butterfly ve Hot.
DPS için ise HoT yerine Satanic alınır keyfine bakılır.

puhahahaha şakamısn sen leoric e butterfly

posetr

30 Ağustos 2008; 16:18:26 

of buttefly dedi ya

arkadaşlar bu arada yeni 1.21 serverı

www.dotazone.net bekleriz.

SanalKabus

30 Ağustos 2008; 16:27:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Skeleton King icin en iyi itemler:
*Power Treads(STR)
*Assault Curiass
*Heart of Tarasque
*Butterfly
ve late game için bir tane daha Plate Mail almak yeterlidir.
Mid Game atacker olmak için Butterfly+Plate mail.Late game de Assault ve HoT.
Mid Game tank için Assault + Plate Mail.Late game de Butterfly ve Hot.
DPS için ise HoT yerine Satanic alınır keyfine bakılır.

Butterfly değilde Battle Fury olmasın? Eğer butterfly ise leoric'de ne işi var agility iteminin?

Tank kasarken önemli olan sadece armor değildir.%30 evasion zaten öldürmesi zor olan leoric i daha da zor hale getirir.Kimi arkadaşlar bu yapılandırmayı ezik görse de tank herolarımda genel olarak kullandığım bir itemdir.Diğer arkadaşlar evasionun ne olduğunu bilmiyorlarsa cevabım yoktur zaten.Sırf %30 evasion icin bile alınabilecek bir item bana göre kim ne derse desin.

kadtas

30 Ağustos 2008; 16:37:07 

eudayım nickim kdrtsc

DFI P45 T2RS Plus(Max 590fsb atm) // E6600 2.39 ghz @ 3.6 ghz(Max 4120Mhz)&Cooling by Thermalright Ultra 120 Extreme // 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer 1066@1000 // SAMSUNG T240 // SAPPHIRE x1600 // FSP EPSILON 700W // Creative X-Fi Xtreme Music // Seagate FreeAgent Pro 1 TB // Seagate Barracuda 640 gb 7200.11 // LG DVD WRITER 20X // Logitech x-540 // CoolerMaster RC-690 // Canon LBP5000
Toshiba 46XF350 1080p // Toshiba hd-30 HDdvd player 1080p
bluemountain

30 Ağustos 2008; 16:50:43 

3 yıldır filan oynuyom hala sıkılmadım yaa nickim master76 eurobattle da oynuyorum yalnız evdeki internetim ağ bağlantısı ve çok yavaş ondan evde oynayamıyom kafeye gidiyorum mecbur ekleyebilirsiniz benide

Riqimaru

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2008; 11:46:24 

quote:

Tank kasarken önemli olan sadece armor değildir.%30 evasion zaten öldürmesi zor olan leoric i daha da zor hale getirir.Kimi arkadaşlar bu yapılandırmayı ezik görse de tank herolarımda genel olarak kullandığım bir itemdir.Diğer arkadaşlar evasionun ne olduğunu bilmiyorlarsa cevabım yoktur zaten.Sırf %30 evasion icin bile alınabilecek bir item bana göre kim ne derse desin.

Ona o kadar para yatıracağıma tarasq alırım atak da güçlenir. Evasion falan işim olmaz...

Eurobattle.net Kurulum Rehberi
DH Satranç Kulübü
DH Akvaryum Kulübü
DH Dota Fan Clup
geexer

1 Eylül 2008; 21:26:26 

Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
Janissary

1 Eylül 2008; 21:36:07 

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti

axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır ).

Eski Nick : JanissaryY
KeynesyeN1993

1 Eylül 2008; 23:43:05 

fun clup mı ıyyy iğrenç ingilizcen kaç senin

Sony Cyber-Shot DSC-T300
Sony Playstation 2
SanalKabus

2 Eylül 2008; 12:25:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Janissary

quote:

axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır ).

Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 2 Eylül 2008; 12:25:10 >

enflasyon

3 Eylül 2008; 19:09:04 

axe 18 den sonra gg

TurkishFist

3 Eylül 2008; 19:27:15 

Dostlar wepla oyunorum id yi geç almıstım 67 k
Bir ara pro oyunlarına giriyorum.
Sonra 5-6 ay onamadım baktımki unutmuşum

http://totalwar-turkiye.com
eenigmaticc

3 Eylül 2008; 19:40:04 

ekle benide hocam. wepla id: _LegendaRy_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenigmaticc -- 5 Eylül 2008; 20:40:50 >

MeTaLLiCaFaN cLuß
radyasyo_N

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Eylül 2008; 19:42:41 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Janissary

quote:

Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın.

Naga çok ezilir axe karşısında, hemde öyle böyle de değil.

Naacal
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Eylül 2008; 19:45:49