Giriş | |
|
|
|
30 Ağustos 2008; 16:12:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero Dota oynamayı cok iyi bilmedigim icin hangi itemleri yazacagımı bulamadım.Skeleton king icin en iyi itemler nelerdir?Ayrıca bir yerde tank ve dsp diye skeletın king gordum.Skiller farklı verildiginde oluyor sanırım.Bunlar tam olarak nasıl.Bazı siteler buldum ama ing oldugu icin pek anlamadım.Ayrıca su sharon canavarını kestim.Düsen seyi de aldım.Simdi aktif old umu?Yoksa bisiler daha mı almamız lazım bu sharon canavarından düsen sey aktif olmak icin?Ayrıca ne fayda saglıyor bu item? Oyuna göre item kasmalısın orb olarak satanic,manta vilademir,sange yasha vilademir kasarım oyunla karşıdaki herolara göre kasarım , pt bf hyperstone assaulta çevirmeye gerek olmadığını düşünüyorum mkb guinsoda güzel olur guinso int itemi işe yaramaz diye düşünmeyin karşınızda permabasherlar sütunurlar çok işe yarar mantayla.
|
|
30 Ağustos 2008; 16:14:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero Dota oynamayı cok iyi bilmedigim icin hangi itemleri yazacagımı bulamadım.Skeleton king icin en iyi itemler nelerdir?Ayrıca bir yerde tank ve dsp diye skeletın king gordum.Skiller farklı verildiginde oluyor sanırım.Bunlar tam olarak nasıl.Bazı siteler buldum ama ing oldugu icin pek anlamadım.Ayrıca su sharon canavarını kestim.Düsen seyi de aldım.Simdi aktif old umu?Yoksa bisiler daha mı almamız lazım bu sharon canavarından düsen sey aktif olmak icin?Ayrıca ne fayda saglıyor bu item? Skeleton King icin en iyi itemler: *Power Treads(STR) *Assault Curiass *Heart of Tarasque *Butterfly ve late game için bir tane daha Plate Mail almak yeterlidir. Mid Game atacker olmak için Butterfly+Plate mail.Late game de Assault ve HoT. Mid Game tank için Assault + Plate Mail.Late game de Butterfly ve Hot. DPS için ise HoT yerine Satanic alınır keyfine bakılır. puhahahaha şakamısn sen leoric e butterfly
|
|
30 Ağustos 2008; 16:27:16
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus Skeleton King icin en iyi itemler: *Power Treads(STR) *Assault Curiass *Heart of Tarasque *Butterfly ve late game için bir tane daha Plate Mail almak yeterlidir. Mid Game atacker olmak için Butterfly+Plate mail.Late game de Assault ve HoT. Mid Game tank için Assault + Plate Mail.Late game de Butterfly ve Hot. DPS için ise HoT yerine Satanic alınır keyfine bakılır. Butterfly değilde Battle Fury olmasın? Eğer butterfly ise leoric'de ne işi var agility iteminin? Tank kasarken önemli olan sadece armor değildir.%30 evasion zaten öldürmesi zor olan leoric i daha da zor hale getirir.Kimi arkadaşlar bu yapılandırmayı ezik görse de tank herolarımda genel olarak kullandığım bir itemdir.Diğer arkadaşlar evasionun ne olduğunu bilmiyorlarsa cevabım yoktur zaten.Sırf %30 evasion icin bile alınabilecek bir item bana göre kim ne derse desin.
|
|
30 Ağustos 2008; 16:37:07
|
|
|
eudayım nickim kdrtsc
DFI P45 T2RS Plus(Max 590fsb atm) // E6600 2.39 ghz @ 3.6 ghz(Max 4120Mhz)&Cooling by Thermalright Ultra 120 Extreme // 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer 1066@1000 // SAMSUNG T240 // SAPPHIRE x1600 // FSP EPSILON 700W // Creative X-Fi Xtreme Music // Seagate FreeAgent Pro 1 TB // Seagate Barracuda 640 gb 7200.11 // LG DVD WRITER 20X // Logitech x-540 // CoolerMaster RC-690 // Canon LBP5000 Toshiba 46XF350 1080p // Toshiba hd-30 HDdvd player 1080p
|
|
|
|
|
30 Ağustos 2008; 16:50:43
|
|
|
3 yıldır filan oynuyom hala sıkılmadım yaa nickim master76 eurobattle da oynuyorum yalnız evdeki internetim ağ bağlantısı ve çok yavaş ondan evde oynayamıyom kafeye gidiyorum mecbur ekleyebilirsiniz benide
|
|
31 Ağustos 2008; 11:46:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus Tank kasarken önemli olan sadece armor değildir.%30 evasion zaten öldürmesi zor olan leoric i daha da zor hale getirir.Kimi arkadaşlar bu yapılandırmayı ezik görse de tank herolarımda genel olarak kullandığım bir itemdir.Diğer arkadaşlar evasionun ne olduğunu bilmiyorlarsa cevabım yoktur zaten.Sırf %30 evasion icin bile alınabilecek bir item bana göre kim ne derse desin. Ona o kadar para yatıracağıma tarasq alırım atak da güçlenir. Evasion falan işim olmaz...
|
|
|
1 Eylül 2008; 21:26:26
|
|
|
Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti
|
|
|
1 Eylül 2008; 21:36:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır ).
|
|
|
1 Eylül 2008; 23:43:05
|
|
|
fun clup mı ıyyy iğrenç ingilizcen kaç senin
|
|
|
2 Eylül 2008; 12:25:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Janissary quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır ). Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 2 Eylül 2008; 12:25:10 >
|
|
3 Eylül 2008; 19:09:04
|
|
|
axe 18 den sonra gg
|
|
3 Eylül 2008; 19:27:15
|
|
|
Dostlar wepla oyunorum id yi geç almıstım 67 k Bir ara pro oyunlarına giriyorum. Sonra 5-6 ay onamadım baktımki unutmuşum
|
|
|
3 Eylül 2008; 19:40:04
|
|
|
ekle benide hocam. wepla id: _LegendaRy_
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenigmaticc -- 5 Eylül 2008; 20:40:50 >
|
|
|
3 Eylül 2008; 19:42:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus quote:
Orjinalden alıntı: Janissary quote:
Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır ). Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın. Naga çok ezilir axe karşısında, hemde öyle böyle de değil.
Naacal
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
3 Eylül 2008; 19:45:49
|
| | | |