Giriş | |
|
|
|
11 Temmuz 2008; 13:53:04
|
|
|
Eurobattle Topal_KurBaa saglam oyuncuları clana bilen alırık
|
|
11 Temmuz 2008; 14:24:29
|
|
|
5 yıl önce eurobattle da başlamıştım dotaya son 1 yıldır artan noob sayısı ve maphackerlar yüzünden elimi sürmüyorum.maphack olayına bir çözüm bulamadılarmı hala? hatırladığım kadarıyla oyunla ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışırım.
|
|
|
11 Temmuz 2008; 14:25:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: savageness aaaa ne kadar acaip Radyasyo_N b sey yazmamış Ne alaka
|
|
11 Temmuz 2008; 20:42:30
|
|
|
Eurobattle OversizeD
|
|
|
11 Temmuz 2008; 20:56:14
|
|
|
daha önce de soran olmuş fakat cevap göremedim, acaba bu serverlarda oynamak için orjinal oyun şart mı ?
|
|
|
11 Temmuz 2008; 22:47:03
|
|
|
Hayır şart deil ..
|
|
12 Temmuz 2008; 12:00:19
|
|
|
eurobattle theshiver (theshiver)
|
|
12 Temmuz 2008; 12:30:02
|
|
|
Bende oynarım ,fakat çok eski ve çok iyi bir oyuncu değilimdir ,2 aydır oynuyorum.Download dan artakalan zamanlarda server açarım TR SSx -sd diye gider :).Noob, Pro ,Eu,Br vesayre ayrımlardan nefret ederim.Eurobattle da oynuyorum , oynarken en keyif aldığım charda Rhasta dır :).Herkes sevmez sanırım bu charı kullananda pek yoktur fakat durdurucu ,yavaşlatıcı vesayreden çok Rhasta yı 'killer' olarak kullanırım.Kullanması zevklidir özellikle Hex yapınca karşımdakinin hali beni çok güldürür :).Önce bir tuzak ulti sonra, 4.75 bir ipe bağlama seansı, sonrasında vodoo sonra hex active ve monoton bir şekilde bu işlemler devam ettirilerek kurbana nallar diktirilir. :)
|
|
|
12 Temmuz 2008; 12:33:21
|
|
|
Benide ekle arkadaşım hamachideki nickim Shon_Samurai eurobattleda idcann
|
lev@
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
|
 |
|
14 Temmuz 2008; 18:19:15
|
|
|
beyler bişey düşünüyorum herkez axeye 2 vg kasıyo bnce hepsi amele yani bu forumda olmayıpda kasanlar çünkü oyunun sonralarında herkez 20+ olduğu zaman herkezde it gibi itemlar oluyo artık vg mg işe yaramaz tarask asault felan kasmak gerek benim favori oyun başlangıcım pt vg dir ama defe onunla yetinmem özellikle tanksa herom mesela axeye :vg pt bf(fury)sy,eğer doru düsüt coşmuşsam oyunda tarask yaparım bide millet axeye sy yapılmaz diyo ama en sevdiim item hız vermesinden dolayı barata 1 sy 2 bash vlad pt kasıyon hız:426 (nyanlış hatırlamıyorsam ) herneyse konumuz axeye 2 vg kasan ameleler haklı deilmiyim sizce yani oyunda tarask kasamadan adamlar bitirecek konumdaysanız "yaw çok ölüyom bi tane daha vg kasam " düşüncesiyle hareket edebilirsiniz ama pt yi yaptıın gibi atacka önem vermeden direk 2 vg yaparsan kolay kolay ölmezsin millet 16 17 olana kadar ama sonra çok saçma oluyo boşuna 2k gold git onun yerine bf yi tamamla
|
|
|
|
|
14 Temmuz 2008; 18:32:46
|
|
|
bence axe cok dandik bi hero oyun basında alıcan 2 3 kill icin axe alınmaz sonradan fazla kill alamaz iyi bi takım oyunu yoksa. bide su vg yi her heroya kasanlara hastayım sadece axeye kasılmadı o da birden fazla olmamalı...
|
|
14 Temmuz 2008; 18:36:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yilmas761 bence axe cok dandik bi hero oyun basında alıcan 2 3 kill icin axe alınmaz sonradan fazla kill alamaz iyi bi takım oyunu yoksa. bide su vg yi her heroya kasanlara hastayım sadece axeye kasılmadı o da birden fazla olmamalı... bir noob yorumu
lev@
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
|
 |
|
18 Temmuz 2008; 15:17:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yilmas761 bence axe cok dandik bi hero oyun basında alıcan 2 3 kill icin axe alınmaz sonradan fazla kill alamaz iyi bi takım oyunu yoksa. bide su vg yi her heroya kasanlara hastayım sadece axeye kasılmalı o da birden fazla olmamalı...
|
|
|
|
|
18 Temmuz 2008; 20:34:32
|
| | | |