Giriş | |
|
|
|
4 Haziran 2008; 14:40:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA ya wepla dan üyelik alamıyorum yardım edermisiniz ? Wepladan üyelik alımı yok şu anda...ama bir arkadaş id veriyordu wepladan bir yaz istersen
|
|
|
4 Haziran 2008; 15:12:55
|
|
|
Ertunga : eurobattle Foot/Dota..Dotaya sadece milleti sinirlendirmek için girerim birde seksikelebek nickli bi herif gördüm forumdan mı acaba
""belaya hazir olun hem de cifte belaya dunyayi yozlasmaktan korumak icin tum insanlari kendi semsiyemizin altina toplayana kotulugumuzu yildizlara sicratana kadar Ertungaa ! Ruberu ! roket takimi her zaman isik hiziyla hareket eder ya teslim olun ya da savasmaya hazir olun ! "
|
|
|
|
|
7 Haziran 2008; 16:14:42
|
|
|
ben de euro battle da oynuyorum ID:Petshopboy oyuna yeni başladım oyunla ilgili sorularımı hangi bölümde paylaşabilirim? link atan olursa sevinirim
|
|
|
7 Haziran 2008; 16:30:06
|
|
|
Ya ben oynuyorum bu dotayı bilgisayara karşı falan internetten denemeye kalktım olmadı.İşte üyelik falan aldım, bi oyuna girdik, hero seçtim sonra bişeyler oldu herkes çıktı sonra sordum hata benden mi kaynaklanıyor diye, evet dediler ama ne olduğunu anlamadım.Biri adam akıllı Warcraft III ve Frozen Throne yi kurduktan sonra neler yapılacağını anlatabilir mi?(ayrıntılı olarak) Bir de şu terimleri yazarmısınız, wepla mepla nedir bunlar?
|
|
|
7 Haziran 2008; 16:36:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: doğukanözden bana banlist ve custom kick lazım...olan varsa paylaşabilir mi? apemom oyunu kurucam isteyen gelebilir forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama custom kick için http://www.securegamers.com/shadowfrench/ banlist için de wc3 banlist yaz google a bulursun
|
|
|
7 Haziran 2008; 16:41:12
|
|
|
Eurobattle ID : DivineTerror
|
|
|
8 Haziran 2008; 3:35:48
|
|
|
Eurobattle Net: IronNigthmare kullanıyordum Gulnarli yeni nickim
|
|
8 Haziran 2008; 4:22:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Doğukann Ya ben oynuyorum bu dotayı bilgisayara karşı falan internetten denemeye kalktım olmadı.İşte üyelik falan aldım, bi oyuna girdik, hero seçtim sonra bişeyler oldu herkes çıktı sonra sordum hata benden mi kaynaklanıyor diye, evet dediler ama ne olduğunu anlamadım.Biri adam akıllı Warcraft III ve Frozen Throne yi kurduktan sonra neler yapılacağını anlatabilir mi?(ayrıntılı olarak) Bir de şu terimleri yazarmısınız, wepla mepla nedir bunlar? Arkadasim sen bence biraz daha Bilgisayara karşı oynamaya devam et . Wepla server in adi
|
|
8 Haziran 2008; 12:10:21
|
|
|
eurobattle: theshiver
|
|
8 Haziran 2008; 12:21:51
|
|
|
Waxxi: TeedersdthbrusH
|
|
|
8 Haziran 2008; 13:06:27
|
|
|
super bir dusunce ya eurobattle id : hylprst
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 13:08:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Jiraya quote:
Orjinalden alıntı: Doğukann Ya ben oynuyorum bu dotayı bilgisayara karşı falan internetten denemeye kalktım olmadı.İşte üyelik falan aldım, bi oyuna girdik, hero seçtim sonra bişeyler oldu herkes çıktı sonra sordum hata benden mi kaynaklanıyor diye, evet dediler ama ne olduğunu anlamadım.Biri adam akıllı Warcraft III ve Frozen Throne yi kurduktan sonra neler yapılacağını anlatabilir mi?(ayrıntılı olarak) Bir de şu terimleri yazarmısınız, wepla mepla nedir bunlar? Arkadasim sen bence biraz daha Bilgisayara karşı oynamaya devam et . Wepla server in adi Yok o kadar kötü değilim :D Mesela 2 ye 2 de (normal zorluk) yenebiliyorum, tabii ben sizin seviyenizi bilmem, ama çok kötü değildir heralde?
|
|
|
8 Haziran 2008; 13:15:23
|
|
|
|
suanda oyun acsam kac kisi gelebilir ?
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 17:24:24
|
|
|
oynayın oynayın
M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP * AMD X2 5000+ Black edition * OCZ Reaper 1066 HPC 2GB dual kit * Sapphire 3870 ddr4 * Creative X-FI Xmusic * Samsung 940BW * Creative inspire p5800 * RAZER 1600DPI Plasma * Coolermaster Centurion B5 * Thermaltake Neon Mousepad * High Power 560W * Coolermaster GP Hyper Cooler Asus Sata LightScribe
|
|
|
|
|
8 Haziran 2008; 21:10:08
|
|
|
Frozen Throne'yi kurduktan sonra neler yapacağım tam olarak anlatabilecek olan var mı?(ben denedim, oyuna girdim online ama hata varmış herkez çıkmak zorunda kaldı, sorun olmasın diye yardım istiyorum.
|
|
|
10 Haziran 2008; 14:39:48
|
| | | |