256k olması büyük bir sorun değil.. yani yetmez değil... çok sevdiğim telefonlardan sirocco ve e50 256k... ama önemli bi nokta tabi yeni modellerin çoğu, hatta tümü 16m... Yani sonuçta bence vereceğin paraya değmesi ve ileriye yönelik olması açısından 16m tercih edebilirsin... onun dışında 256k olması telefonu kullanılmaz yapmaz... Nacizane fikrimdir..
arkadaşta var ekranı canlı ve net işletim sistemide symbian var sanırım özellikleri sana göreyse alınabilecek bir model... ama ben nokia 6500 Slide almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...
telefonu inceleyip kurcalamış biri olarak 256k veya 16m olduğunun çok farklı olacağını söyleyemem.ekrnı gayet canlı ve netti...
sence nasıldır yüzbaşım bende inşallah ağustos sonunda alıcam bi tane. ben şu sırayla kullandığım için telefonu:müzik,film,kamera,internet. yani alınabilir bi telefonmu.aslında samsung a da güveniorum açıkçası
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500