Bu kasa hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum arkdaşlar(özellikle kullanan arkdaşlardan yorum istiyorum)Haziran ayında bu kasayı almayı planlıyorumda size sormadan geçmeyeyim dedim.Şimdiden herkese teşekkürler....
ben kullanıyorum beş para etmez orjinal fanları çok dandik çok kısa sürede ses yapmaya başlıyor işçilik kalitesi çok düşük kullanılan malzeme kalitesi ve kalınlığı kötü eğer modifiye edicem ne olursa olsun alınır bende çok oynarım kasayla zaten diyosan alınır ama açıkça ben zamanında 250 ytl sanırım vermiştim çok pişmanım şimdi kestim biçtim oynayıpduruyorum istersen ulaşabileceğin biyerlerde bi bak şöle alıcı gözüyle anlarsın zaten .
Ben de geçen gün Feel Hurricane I aldım.Mod yapacağım için bunu şeçtim.Hatta 1-2 ufak mod yaptım.Yalnız Hur. I nın ek fan takma yeri yok.Hur. II ve var ama görünüşünü sevmedim.Hur.II nin.Bence Hur.I al.Psu yu değiştir yeter.
hurricane 1 ini kullanmıştım 2 de öyleyse hiç alma . işçilik malzeme kalitesi çok düşük ama hava sirkülasyonuna diyeceğim yok.gerçi hakkını yemiyim bana iyi dayanmıştı
işte arkadaşlar farkımız burda mış lı muş lu konuşuyoruz bazılarımız ise kağıt üstünde okudukları bilgileri kullanmış ta test etmiş gibi anlatıyor bu konuda kesinlikle kullanmadığım test edemediğm ürün üstünde kesin yorumlar yapmam
Ben kullanıyorum şuan güç kaynağını aldığım gün çıkardım ve kaliteli bi güç kaynağı kullanıyorum.Fanları ses yapıyor ama kafayı yormucak şekilde.Kasa içi havalandırmadan memnunum.Bu yaz kasaya 1-2 fan daha almayı düşünüyorum.Mod luyacam kasayı.
işte arkadaşlar farkımız burda mış lı muş lu konuşuyoruz bazılarımız ise kağıt üstünde okudukları bilgileri kullanmış ta test etmiş gibi anlatıyor bu konuda kesinlikle kullanmadığım test edemediğm ürün üstünde kesin yorumlar yapmam
haklısın kulak tan dolma bilgilerle bende çamur atar gibi hemen yargısız infaz yapmk yanlış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 2 Haziran 2008; 18:01:18 >
Amd Athlon64 Venice 3500+@2200Mhz*Asus A8V VIA K8T800 Mainboard*Asus TA-982 350W Black Chasis*Acer AL1916W 19" Wide Screen LCD*Sapphire X1650PRO AGP 256MB GDDR3 *Hi-Level 1GB+512MB Kingston DDRRAM*Asus DRW2014-L1 LightScribe Sata Dvd Writer*160GB Samsung HDD*ALTEC Lansing VS3251 5.1 Subwoofer Speaker System