Dün 9dk konuşma sürem kalmıştı ve 50 kontörüm vardı. arkadışda kampuslü. nasılsa 10dk 1 kontör die 1 saat konuştuk. ben teli bi kapadım 1 kontör kalmış. meğer 2 saatlik konuşma bitince teli kapamazsan kampuscell tarifesi ile konuşmuyorsunuzmuş. bunu bana daha şimdi söylüyorlar 50kontörüm gittikten sonra. siz sakın bu hataya düşmeyin 2 saatlik konuşma biter bitmez kapatın yeniden arayın. şimdi siteye şikayet yazıcam bakalım ne cevap gelcek
TÜRKCELL in veriği kampanya görüşmesi bitmeye yakın ( O ANKİ ABONELİK HAKKINIZLA GÖRÜŞEDEN YARARLANMAK İÇİN ), konuşmanıza son verin ve tekrar görüşmeye başlayın. ayrıca TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ sizin konuşma zamanınıza ve aboneliğinize göre düşmesi gereken kontürü HATA VARSA geri yükleme yapıyor.
Am2 64bit Athlon x2 3600+@2400mhz/ Biostar 690G X1250 vga / 2x1 gb Corsair ddr2 667 mhz / 4x250gb sata2 / Samsung 20x Sata dvd rw / Coolor Master 380W Case / Airties Wirelles adsl2 modem / Go Global 19" 4ms LCD
değişti o.her on dakikası bir kontor oldu.sorun şu arkadaş normal kontorlerinden değilde hediyeden başlarsa konuşmaya hediye bittikten sonra her dakika için bir kontor gidiyor dikkat etmek lazım buna.
quote:
Orjinalden alıntı: Always0007
mantıksız bir konu olmamış mı biraz?
tuhaf bişey yok bunda. 10dk'sı bir kontör 10dakikadan sonraki her dk içinse 1 kontör tahsil ediyodu sanırım turkcell
10dk da bir açıp kapamak gerekiyor kısaca fazla ödeme yapmamak için
Bu Sabah mesaj geldi ve 42 kontörüm iade edildi. bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem telefon ile değil internet üzerinden yapın şikayetinizi. ben telefondan yaptım geri veremeyiz dediler internetten yaptım 3-4 gün sonra kontörlerim yüklendi.