KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell

RocKMyC -> KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (31 Mayıs 2008; 13:14:52)

Dün 9dk konuşma sürem kalmıştı ve 50 kontörüm vardı. arkadışda kampuslü. nasılsa 10dk 1 kontör die 1 saat konuştuk. ben teli bi kapadım 1 kontör kalmış. meğer 2 saatlik konuşma bitince teli kapamazsan kampuscell tarifesi ile konuşmuyorsunuzmuş. bunu bana daha şimdi söylüyorlar 50kontörüm gittikten sonra. siz sakın bu hataya düşmeyin 2 saatlik konuşma biter bitmez kapatın yeniden arayın. şimdi siteye şikayet yazıcam bakalım ne cevap gelcek

serkanevreka -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (31 Mayıs 2008; 14:21:41)

evet bana da olmuştu aynı şey[:'(]

çok geç -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (31 Mayıs 2008; 15:15:24)

böyle bir saçmalık hayatımda görmedim
ilklerin operatörü turkcell[8D]

Vodafone TR -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (31 Mayıs 2008; 19:28:44)

Daha ne beklenirki TURKCELL'den

illa bi yerden bi yamuk yapacak gizli saklı

ogameci -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (31 Mayıs 2008; 19:44:53)

Turkcell'dir ne yapsak yeridir.

ayhan173 -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (31 Mayıs 2008; 20:00:11)

bendede olmuştu aynısı , müşteri hizmetlerini arayıp geri kontörlerimi almıştımmm

Bukalemun -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (1 Haziran 2008; 11:28:14)

TÜRKCELL in veriği kampanya görüşmesi bitmeye yakın ( O ANKİ ABONELİK HAKKINIZLA GÖRÜŞEDEN YARARLANMAK İÇİN ), konuşmanıza son verin ve tekrar görüşmeye başlayın. ayrıca TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ sizin konuşma zamanınıza ve aboneliğinize göre düşmesi gereken kontürü HATA VARSA geri yükleme yapıyor.

s.volkan -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (1 Haziran 2008; 11:30:22)

Eminmisin bunun olduğuna :)

Bence sen kontörlerini kontrol et :)

ufo -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (1 Haziran 2008; 21:57:08)

hesap etmedikleri yazılımsal bir olaydır arayın düzeltirler.

Always0007 -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (2 Haziran 2008; 0:04:21)

mantıksız bir konu olmamış mı biraz?

tuhaf bişey yok bunda. 10dk'sı bir kontör
10dakikadan sonraki her dk içinse 1 kontör tahsil ediyodu sanırım turkcell

10dk da bir açıp kapamak gerekiyor kısaca fazla ödeme yapmamak için

veziroglu -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (2 Haziran 2008; 0:53:47)

değişti o.her on dakikası bir kontor oldu.sorun şu arkadaş normal kontorlerinden değilde hediyeden başlarsa konuşmaya hediye bittikten sonra her dakika için bir kontor gidiyor dikkat etmek lazım buna.
quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

mantıksız bir konu olmamış mı biraz?

tuhaf bişey yok bunda. 10dk'sı bir kontör
10dakikadan sonraki her dk içinse 1 kontör tahsil ediyodu sanırım turkcell

10dk da bir açıp kapamak gerekiyor kısaca fazla ödeme yapmamak için

s.volkan -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (2 Haziran 2008; 11:16:37)

Geçen ay bu durumu yaşamıştım ama öle bişey olmamıştı..Hatalı bilgi olmasın arkadaşlar..

Bugün tekrar deneyeceğim :)

propesyonel -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (3 Haziran 2008; 16:00:58)

itiraz edip kontorleri geri iste [:'(]

cemsaglam -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (3 Haziran 2008; 23:52:17)

Evet bu sorun oluyor. Hediye Kontörün bitince diğer kampanyaları görmüyor sistemleri ana hesapdan yemeye başlıyo kontörleri.

RocKMyC -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (4 Haziran 2008; 16:14:46)

Bu Sabah mesaj geldi ve 42 kontörüm iade edildi. bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem telefon ile değil internet üzerinden yapın şikayetinizi. ben telefondan yaptım geri veremeyiz dediler internetten yaptım 3-4 gün sonra kontörlerim yüklendi.

uzil -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (4 Haziran 2008; 20:44:06)

hemen turkcell i kötülemişsiniz kaymak gibi kampnaya işte geride vermişler[sm=ok.gif]

propesyonel -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (5 Haziran 2008; 12:40:08)

bu alemde turkcell'den şaşmayacaksın arkadaş . son yaptığı kampayalara baksana [:'(]

wertyon -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (6 Haziran 2008; 10:44:49)

bugun aynı olay banada oldu. 8 hediye kontorüm kalmıştı ve konuşmam 2 saat sürdü ve benimde başka kampanyadan hediye kontorlerim olmasına rağmen herhangi bir uyarı vermeden normal kontorlerimden 119 kontor gitmiş.turkcelli arayıp şikayette bulundum bugun. ama iade edemeyiz sistem böyle işliyo dediler. bende herhangi bir duyurunuz varmı sistemin böyle işlediğine dair dedim, yok dediler ama sistem böyle çalışıyo bilmeniz gerekli falan dediler.bnde kontorlerimi geri istedim yoksa gerekli yerlere şikayette bulunacağımı söyledimm..

kocaog!u -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (6 Haziran 2008; 13:14:22)

quote:

Orjinalden alıntı: MyC-TeK

Bu Sabah mesaj geldi ve 42 kontörüm iade edildi. bu sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem telefon ile değil internet üzerinden yapın şikayetinizi. ben telefondan yaptım geri veremeyiz dediler internetten yaptım 3-4 gün sonra kontörlerim yüklendi.

Dün gece aynı sorunu bende yaşadım, telefon kapanır kapanmaz aradım müşteri hizmetlerini, saat gecenin 2 si :) Tam yarım saat uğraştırdım tele çıkan kızı, yazık kıza ya, çok çekti benden, İtiraz kaydımı aldılar, değerlendirip bilgilendireceklermiş, bekliyorum bakalım geri gelecekmi kontorler.
İnternette tam olarak nerden yaptınız başvuruyu, link verme imkanınız var mı acaba, birde ordan yazayım, az buz değil 47 kontorüm gitti, bide bu sorun yüzünden müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım ordan da 2 kontor eder 49 kontor. Müşteri hizmetlerine onu da söyledim, dedim o 2 kontorümü de istiyorum :D

wertyon -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (6 Haziran 2008; 15:05:20)

quote:

Orjinalden alıntı: wertyon

bugun aynı olay banada oldu. 8 hediye kontorüm kalmıştı ve konuşmam 2 saat sürdü ve benimde başka kampanyadan hediye kontorlerim olmasına rağmen herhangi bir uyarı vermeden normal kontorlerimden 119 kontor gitmiş.turkcelli arayıp şikayette bulundum bugun. ama iade edemeyiz sistem böyle işliyo dediler. bende herhangi bir duyurunuz varmı sistemin böyle işlediğine dair dedim, yok dediler ama sistem böyle çalışıyo bilmeniz gerekli falan dediler.bnde kontorlerimi geri istedim yoksa gerekli yerlere şikayette bulunacağımı söyledimm..

evet arkadaşlar biraz önce turkcellden aradılar ve kontorlerimi geri yüklediler sorunsuzca. görüşmeyi hediye kontorlerimden düştüler...hatta bu sorun için harcadığım 2 kontorüde ayrı gönderdiler...

kocaog!u -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (6 Haziran 2008; 16:46:24)

Az önce aradılar ve kontorlerimin geri yükleneceğini söylediler, 2 dakika sonra baktım yüklenmiş.
Bu adamlar işini biliyor, helal olsun ne diyelim...

mechul19 -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (7 Haziran 2008; 14:57:33)

valla adı turkcell bazen --- oluyor normaldir..

Eswod -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (11 Haziran 2008; 18:47:10)

Turkcell bir kampanya yapıyorsa arkasında mutlaka bir çakallık vardır..

HmB_SaL -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Haziran 2008; 14:40:13)

bende yakalanmıştım bu çakallığa ama 12 knt ile atlatmıştım ben

meliksah -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (13 Haziran 2008; 18:28:19)

arkadaşar 30. gün tekrar 100 kontor yükledim.. 2 saat bedava olayı gelmemiş.. 31. gün mü yüklemeliydim.. ya da yarın birgün gelir mi tekrar acep? bilen eden varmıdır?

propesyonel -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (13 Haziran 2008; 19:43:01)

"unutma her ay yalnızca ilk kontor yuklemende 120 dk kazanırsın" diye mesaj gelmedi mi

meliksah -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (13 Haziran 2008; 22:41:56)

yokk yaff maalesef.. neden öle sordun?

propesyonel -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (14 Haziran 2008; 0:24:44)

quote:

Orjinalden alıntı: meliksah

yokk yaff maalesef.. neden öle sordun?

ben 30 gün içinde 2.kez kontor yükleyince öyle mesaj gelmişti de ondan dedim

mylove -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (11 Ağustos 2008; 20:52:42)

Arkadaşlar bu 2 saatlik ücretsiz konuşma tüm turkcellilerlemi geçerli yoksa sadece kampuscellilerlemi geçerli ?

inexo -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (11 Ağustos 2008; 21:17:28)

kaşıkla verip kepçeyle alıyor bunlar

Bukalemun -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (11 Ağustos 2008; 21:29:48)

quote:

Orjinalden alıntı: mylove

Arkadaşlar bu 2 saatlik ücretsiz konuşma tüm turkcellilerlemi geçerli yoksa sadece kampuscellilerlemi geçerli ?

tüm trkcell hatlarla geçerli, yapmanız gerekne bizbizekampüslü isen ve 30 gün sonunda 100 kontür yükleyip 120dk(2 saat ) bedava hkk. kazandınsa bunu diğer trkcell lilerle kullan / bitir. sonrada kampüscell lilerle devam et. ancal 120dk nın 1-2 dk sı kala tlf kapatki ( tüket gitsin rastgele ) kampüscell tarifen aktif olsun :)

Bukalemun -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (11 Ağustos 2008; 21:33:54)

quote:

Orjinalden alıntı: meliksah

arkadaşar 30. gün tekrar 100 kontor yükledim.. 2 saat bedava olayı gelmemiş.. 31. gün mü yüklemeliydim.. ya da yarın birgün gelir mi tekrar acep? bilen eden varmıdır?

trkcell yönledirme yapıyor msj larla ama zaten online işlem merkezinden en son kontür yükleme gününüze bakıp işinizi sağlama alın ve 1 gün sonra 100 kontür yükleyin. aynı ay içinde 1 kez 100 kontür ( üzeri yüklemeniz gereksiz çünkü avantajı yok konbaraya hesiye kontür gelmiyor ) yükleyerek 120 dk ( 2 saat ) kazanmaktasınız gerisi hikaye.

BEN ŞÖYLE YAPIYORUM. ŞUANDA 1 KAMPÜS 1 DE O ANKİ DURUMUNA GÖRE ABONELİĞİNİ ( TARİFESİNİ ) SIK SIK DEĞİŞTİRDİĞİM YEDEK HATTIM VAR. ŞUANDA SÜPER TARİFEYE GEÇMİŞ DURUMDAYIM. KAMPÜSCELLE KULLANDIĞIM HATLA , DİĞER TRKCELL LİLERLE O HATKA 5DK 1 KONTÜR E KONUŞMAKTAYIM. KAMPÜSCELL E AY İÇİNDE KONTÜR LAZIMZA O HATTAN TRANSFER YAPIYORUM.

s.volkan -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 0:53:56)

Bu ay denedim bu hata düzeltilmiş [:'(]

ecece -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 1:15:25)

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

her on dakikası bir kontor oldu.

doğru mu bu? yani artık 10. dakikadan sonra dakikada 1 kontör düşmüyor biz dakika tutmaktan kurtulduk mu? [sm=heyo.gif]

hardihan -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 1:21:26)

aslında turkcell gibi bir büyük bir firmanın böyle küçük hatalar yapmaması lazım

zybk -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 12:20:38)

Bunu daha önce yaşayan çok arkadaş oldu ve burada yazılıp paylaşıldı..

Ama sen istersen söz sizde den mesaj yaz yada sikayetvar'a sikayet yaz belki geri kontör verirler..

Kuray -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 13:17:53)

120dk.yı Nereden bilicez
Online İşlem'de var fakat güncel değil ! Güncel Kullanım ve Ücretsiz Kullanım Güncel Olmuyor....
Telefondan bak derseniz de belki diğer gsm ararım ve güvenlik kodunu da unuttum.

plasmon -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 14:49:21)

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

120dk.yı Nereden bilicez
Online İşlem'de var fakat güncel değil ! Güncel Kullanım ve Ücretsiz Kullanım Güncel Olmuyor....
Telefondan bak derseniz de belki diğer gsm ararım ve güvenlik kodunu da unuttum.

*123*3# [:'(]

HmB_SaL -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 14:54:17)

evt düzelmiş iyi olmuş türkcell [sm=You_Rock_Emoticon.gif]

Kuray -> Cevap: KampusCell 2 Saatlik Konuşma hatası Herkes baksın önemli (12 Ağustos 2008; 15:15:55)

quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

quote:

Orjinalden alıntı: Kuray

120dk.yı Nereden bilicez

*123*3# [:'(]

HATTIM FATURALI

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.53125