NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

kral_murat -> NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 12:52:26)

ARKADAŞALR BENDE Bİ NOKİA N95 8 GB VAR.ÇİN MALI. BUNUN 2,5,8,0, TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. BUNLARA FLASH MI NE ATILIYORMUŞ BUNLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİ.
BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİZ. SİSTEMSEL Bİ SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. TELEFON SIFIR.

NEDEN ÇİN MALI ALDIN MUHABBETİNE GİRMEYİN LÜTFEN

||_MusTy®_|| -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 14:16:21)

Çin malı bölümü değil burası Nokia bölümü [sm=icon_smile_wink.gif] Konu yanlış yerde..!!

ilengiz -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 14:50:58)

mstf_n72 katılıyorum

DrunkenLord -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 15:00:58)

gına geldi yaw bu çin malı nokiadan/topiclerinden [8|]

deserthawk -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 15:40:51)

quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

ARKADAŞALR BENDE Bİ NOKİA N95 8 GB VAR.ÇİN MALI. BUNUN 2,5,8,0, TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. BUNLARA FLASH MI NE ATILIYORMUŞ BUNLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIM EDEBİLİRMİ.
BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİZ. SİSTEMSEL Bİ SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. TELEFON SIFIR.

NEDEN ÇİN MALI ALDIN MUHABBETİNE GİRMEYİN LÜTFEN

nokia bölümüne yazarsan millet böyle muhabbete girer tabi.Nokia değil o NOKLA dır[8D]

kral_murat -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 16:12:29)

ÇİN MALI DİYE Bİ BÖLÜM WARMI.

ÇİN MALI KULLUNUYORUZ DİYE KÜFÜR EDİN BİRDE.[8|][8|]

BELKİ OTURDUĞUNUZ YERDE EDİYORSUNUZDUR.

ilengiz -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 16:46:29)

quote:

arkadaşım aldığın yerden yardım alsan.

galiba oradan yardım alamıyorsun.bende ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım birşey diyemiyorum.[sm=alala.gif]

kral_murat -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 17:55:22)

tamam arkadaşlar yardı edemeyenlere bişey demiyorum fakat ortada anlamsız bi kaos var. ne yapalım bizim sizin kadar paramız yok.orjinal alamıyoruz. bilen kişilerden yardım istiyoruz.

ama bilmeyenlerden laf yiyoruz [&o]

.:: NEJ@T ::. -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 18:07:01)

bende bilmiyorum ama her hangi bir telefoncuya sormanda fayda var birde nerden kaça aldın tv varmı çift hatlımı bende almayı düşünüyodum gerçi halada düşünüyorum ama kararsızım

aliass -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 18:42:24)

haklısın dostum sana bişey demiyoruz.arkadaşlar yardım edin murata.ne olacak sanki?belki yazılımsal olarak bir problem yaşıyordur format kodlarını verin çocuğa veya yeni yazılım yüklemesi için yardımcı olun yaw
quote:

tamam arkadaşlar yardı edemeyenlere bişey demiyorum fakat ortada anlamsız bi kaos var. ne yapalım bizim sizin kadar paramız yok.orjinal alamıyoruz. bilen kişilerden yardım istiyoruz.

ama bilmeyenlerden laf yiyoruz [&o]

__kartal__ -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 19:08:28)

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

bende bilmiyorum ama her hangi bir telefoncuya sormanda fayda var birde nerden kaça aldın tv varmı çift hatlımı bende almayı düşünüyodum gerçi halada düşünüyorum ama kararsızım

Almanı tavsiye ederim bende daha yeni anycool t818 aldım salıya gelcek daha önce çin malı 6300 kullandım orjinalinin aynısı hiç bir farkı yok sadece bişeyler yükleyemiyorsun o kadar ama anycool daha kaliteli çin malından anycool t818,t828,t838 modellerini öneriyorum

muRTah -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 19:55:56)

quote:

Estağfurullah arkadaşım. Ne alâkası var ? Çin malı telefonlarla ilgili konular yönetimin aldığı bir kararla "diğer marka ve konular" kısımında konuşuluyor. Forumda 200 küsur mesajın var. Bunu bilmen lâzım. Ola ki bilmiyorsun, nedenini bilmeden fevri tepkiler verme.
Saygılarımla.

aliass -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 20:02:05)

ama murtah dikkatini çekerim buraya cevap yazanlarda çocuğun üzerine çok gelmişler.dalga geçmişler biraz.neyse olayı büyütmeyelim gerilime hiç gerek yok yaw
quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Estağfurullah arkadaşım. Ne alâkası var ? Çin malı telefonlarla ilgili konular yönetimin aldığı bir kararla "diğer marka ve konular" kısımında konuşuluyor. Forumda 200 küsur mesajın var. Bunu bilmen lâzım. Ola ki bilmiyorsun, nedenini bilmeden fevri tepkiler verme.
Saygılarımla.

.MstF. -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (31 Mayıs 2008; 20:18:41)

güzelce adama ne yapması gerektiğini söyleyebilirdiniz bir küfretmediğiniz kalmış [sm=icon_smile_wink.gif]

PaWL0 -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (3 Haziran 2008; 23:01:48)

abi hakkaten bişi sorduguna pişman ettiniz adamı bu ne ya tamam o zaman adama laf diyen herkes adama n95 8 gb alsın o zaman sizden yardım istemez
haksızmıyım

|KİNG| -> Cevap: NOKİA N95 8GB ÇİN MALLARI HAKKINDA. (6 Haziran 2008; 19:48:58)

quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

Çin malı bölümü değil burası Nokia bölümü [sm=icon_smile_wink.gif] Konu yanlış yerde..!!

hani ben hiç nokia görmedim

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.5