Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPhone'a bağlandığınızda gitmek istediğiniz kısayollar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> IPhone'a bağlandığınızda gitmek istediğiniz kısayollar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Mayıs 2008; 12:34:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kablolu veya kablosuz IPhone'a bağlandığınızda ulaşmak istediğiniz yollar

Buradaki amaç,yapmış olduğumuz eylemlerin,Bilgisayarımızda tutulması için,IPhone'la "kablolu veya kablosuz bağlantıyla, ftp türü veya usb ile bağlanılan yöntem" kullandığımız programın birbirini görmesi neticesi,istediğimiz dosyaya ulaşabileceğimiz bağlantı yolları.

Ne işe yarar? Nasıl bir kolaylık getirir?
Her şeyden önce, Video ve müzik türü dosyalarınız için saatlerce beklemez,sürükle bırak yöntemiyle rahatça gerekli klasörün içine atarsınız.Böylelikle de boşuna download,yükleme için zaman öldürmemiş olursunuz.

Bu programlardan bazılarını sayarsak;
iPhone Browser
iPhone PC Suite
File Zilla
WinsCP
File Browser vsv vs
Not:Kimisinde tam olarak bu yolu izleyemeseniz de,ulaşacağınız yöntem böyledir.

Telefon Defteri'ne giden yol "Backup için gerekli"
/private/var/mobile/Library/AddressBook/

TimeCapsule giden yol "Backup için gerekli"
/private/var/mobile/Library/TimeCapsule/AddressBook/

IPhone'da Resimlerin bulunduğu kalasöre giden yol
/private/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE/

iTunes' da Ringtones' lere giden yol
/private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Ringtones/

iTunes' da müziklere giden yol
/private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music/

mxTube giden yol
/private/var/mobile/Media/MxTube/

iPhoneVideoRecorder Video'lara giden yol
/private/var/mobile/Media/iPhoneVideoRecorder/

IPhone'da NES oyunlarına giden yol
/private/var/mobile/Media/ROMs/NES/

IPhone'da Arama listesi yolu
/private/var/mobile/Library/CallHistory/

IPhone'da Not defteri yolu
/private/var/mobile/Library/Notes/

IPhone'da sms yolu
/private/var/mobile/Library/SMS/

IPhone'da Sesli arama yolu
/private/var/mobile/Library/VoiceDial/

IPhone'da Resim yolu
/private/var/mobile/Media/Photos/Thumbs/

İsteğe göre bu kısayollar daha da çoğaltılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 31 Mayıs 2008; 15:23:03 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
dravdan

31 Mayıs 2008; 12:45:47 

eline sağlık arkadaşım...

1
erkansonmez

31 Mayıs 2008; 13:19:03 

paylaşım için teşekkürler pc suite kullanıyorum sürekli
baya kolaylık sağlıycak

MrtPlt

31 Mayıs 2008; 13:48:19 

konuya açan kişiye baktım terettürsüz girip indiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtPlt -- 31 Mayıs 2008; 13:51:56 >

I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand
I wake in pain
I dream of love as time runs through my hand
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Mayıs 2008; 14:33:54 

quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

konuya açan kişiye baktım terettürsüz girip indiririm

Her hangi bir şey indirmiyorsun,sadece bilgi amaçlı yazılmış bir yazı :)
Ayrıca,güvenin için teşekkür ederim :)

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
NathanieL

2 Haziran 2008; 0:30:46 

Total vide converter dan film çevirdim fakat başka bilgisayarda olduğum için sycn yapamıyorum yaparsam benim library gidermiş.Öncelikle diyelimki yeni playlist oluşturup sycn yaptım iphone un içindeki daha önceden müziklerde gidermi yoksa sadece eski videolar gidip yerine yenileri mi gelir?
İkinci sorum iphone browser ile video atamıyor muyum?

Gravity is not responsible for people falling in love.
baha40n

2 Haziran 2008; 9:55:03 

quote:

Orjinalden alıntı: NathanieL

Total vide converter dan film çevirdim fakat başka bilgisayarda olduğum için sycn yapamıyorum yaparsam benim library gidermiş.Öncelikle diyelimki yeni playlist oluşturup sycn yaptım iphone un içindeki daha önceden müziklerde gidermi yoksa sadece eski videolar gidip yerine yenileri mi gelir?

Film'in uzantısını mp4 formatı olarak herhangi bir convertar'la değiştiriyorsun ve bunu herhangi bir Iphone'un içini görebileceğin program ile " File Zilla,iphone PC Suite, vs" rahatlıkla atma imkanın var.
Ayrıca, İTunes ile'de bunu yapabilirsin.
iTunes'a video atmak için "File" menüsünden "Add File To Library" linkine tıklıyoruz. IPhone formatına çevirdiğimiz dosyayı buluyoruz ve seçiyoruz iTunes'a atılmış oluyor. iTunes'a attığınız Videoları IPhone'unuzla Senkronize "sync" etmek için sol menüdeki "DEVICES" altından cihazınızı seçip, üst taraftan da Video'ya geçiş yapmanız gerekiyor. Ortaya çıkacak ekrandan istediğiniz Video'yu seçip, ekranın sağ altındaki Senkronize "sync" butonuna basmanız gerekiyor. Böylelikle Video'nuz seyredilir konuma gelmiş demektir.
Ayrıca, İTunes'ta summary de manuel yapıp apply diyince herkes bilgisayarda istediğini yükleyip değiştirebilir.

daft punk

13 Ağustos 2008; 12:13:25 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: NathanieL

Film'in uzantısını mp4 formatı olarak herhangi bir convertar'la değiştiriyorsun ve bunu herhangi bir Iphone'un içini görebileceğin program ile " File Zilla,iphone PC Suite, vs" rahatlıkla atma imkanın var.
Ayrıca, İTunes ile'de bunu yapabilirsin.
iTunes'a video atmak için "File" menüsünden "Add File To Library" linkine tıklıyoruz. IPhone formatına çevirdiğimiz dosyayı buluyoruz ve seçiyoruz iTunes'a atılmış oluyor. iTunes'a attığınız Videoları IPhone'unuzla Senkronize "sync" etmek için sol menüdeki "DEVICES" altından cihazınızı seçip, üst taraftan da Video'ya geçiş yapmanız gerekiyor. Ortaya çıkacak ekrandan istediğiniz Video'yu seçip, ekranın sağ altındaki Senkronize "sync" butonuna basmanız gerekiyor. Böylelikle Video'nuz seyredilir konuma gelmiş demektir.
Ayrıca, İTunes'ta summary de manuel yapıp apply diyince herkes bilgisayarda istediğini yükleyip değiştirebilir.

iphone browser ile mp4 filmleri hangi dosya içine atılıyor?

qral

13 Ağustos 2008; 23:10:37 

Peki bunla iphone nasıl bağlanıcaz?

daft punk

15 Eylül 2008; 19:11:28 

2.0 da videolar hangi klasörede?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> IPhone'a bağlandığınızda gitmek istediğiniz kısayollar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme