Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Modem ile ilgili bir sorun(Link ışığı)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Modem ile ilgili bir sorun(Link ışığı) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
thecaliph16
Uzaklaştırılmış

31 Mayıs 2008; 12:16:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba

pikatel ethernet modem kullanıyorum herşey düzgün çalışıyor internete giriyorum ama en geç 30 - 40 dk sonra dsl - link ışığı yanıp yanıp sönmeye başlıyor ve tekrar bağlanıyor.dolayısıyla internet kopuyor.bu neden oluyordur çözümü nedir?

1 hafta öncesine kadar böyle bir sorun yoktu ilk defa bugün oldu.bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer kolay gelsin
snandkmn

31 Mayıs 2008; 14:54:48 

Ya thecaliph16 kardeş bu sorun benim kuzenimde de var tam ben yazacakken sen de yazmışsın ama kimse yardımcı olmamış senin yine 30-40 dakkada bir oluyo bu modemde 1 dakikada bir oluyo hepten abartmış olayı...bi yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler......

thecaliph16
Uzaklaştırılmış

31 Mayıs 2008; 19:55:16 

quote:

Orjinalden alıntı: snandkmn

Ya thecaliph16 kardeş bu sorun benim kuzenimde de var tam ben yazacakken sen de yazmışsın ama kimse yardımcı olmamış senin yine 30-40 dakkada bir oluyo bu modemde 1 dakikada bir oluyo hepten abartmış olayı...bi yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler......

hmm iyi oldu yani bu konu

bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz...
ccnablade

31 Mayıs 2008; 20:58:12 

surekli kopma oluyorsa hattinizi kontrol ettirin. Adsl hattiniz oturmuyor olabilir. Adsl hat saglamsa modemi farkli bir calisan hatda kontrol edin.

Sessiz sular, derinden akar.
snandkmn

31 Mayıs 2008; 22:07:23 

Ben komple araştırdım modemle alakalı konuları bu marka bu model modemden herkes şikayetçi ve kimse işe yarar bir çözüm sunamıyo birkaç neden var bunlar arasında adaptörün watt gücü,modemin arızalı olması,hatta problem olması vb.gibi nedenler ama bunlardan hiç birisi yok bende tek çözüm (ki o da tam kesin bir çözüm değil)modemi komple değiştirmek sanırım tt net'in verdiği bu marka modemler komple arızalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snandkmn -- 31 Mayıs 2008; 22:06:04 >

thecaliph16
Uzaklaştırılmış

7 Haziran 2008; 11:19:22 

sorun hala devam etmekte
snandkmn

7 Haziran 2008; 14:38:56 

Dediğim gibi bu marka bu model modemler arızalı neden diğer modemlerde bu kadar fazla sorun yaşanmıyo da sadece bunlarda yaşanıyo

snandkmn

5 Temmuz 2008; 13:58:52 

Ya telefonun ana kablosunu (link)direk modeme bağladığımda sorun yok yani dolayısıyla modemde bir arıza yok.Dedim Splitter'da sorun vardır yeni Splitter aldım ancak olmadı yine neden oluyo acaba sorun nerededir yokmu yardımcı olacak bir arkadaş??Bana kabloları,ttnet bağlantısını kontrol et falan demeyin hepsi çalışıyo..

EXcom_Zkko

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 12:54:20 

quote:

Ya telefonun ana kablosunu (link)direk modeme bağladığımda sorun yok yani dolayısıyla modemde bir arıza yok.Dedim Splitter'da sorun vardır yeni Splitter aldım ancak olmadı yine neden oluyo acaba sorun nerededir yokmu yardımcı olacak bir arkadaş??Bana kabloları,ttnet bağlantısını kontrol et falan demeyin hepsi çalışıyo..

Ana kabloya takınca sorun yoksa modeme giden kabloyu değiştir.. Kablo sağlam görünüyor olabilir, ucuna normal telefon bağlayınca sorunsuz çalışır, ama modemi takınca hattan düşme yapar.. Çoğu kez başıma gelmiştir..

Samsung NV3 + 2GB Sandisk MiniSD
snandkmn

29 Temmuz 2008; 12:09:25 

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Ana kabloya takınca sorun yoksa modeme giden kabloyu değiştir.. Kablo sağlam görünüyor olabilir, ucuna normal telefon bağlayınca sorunsuz çalışır, ama modemi takınca hattan düşme yapar.. Çoğu kez başıma gelmiştir..

Dur bakalım bir de öyle deneyelim..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Modem ile ilgili bir sorun(Link ışığı) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Datateknikden okullara özel taşınabilir bilgisayar laboratuarı
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu,