Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba Satallite L10 Ram Değiştirme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba Satallite L10 Ram Değiştirme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erh_tun

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 12:15:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğretmen kampanyasında verilen Toshiba Satallite L10 'un 256MB olan rami 1GB yapmak istiyorum. Bolu'da oturduğum için burada servisi yok. Rami dışardan alıp kendim takmak istemiyorum. Normal bilgisayar olsa yaparım ama bunda bir sorun olsun istemiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini sormak istiyorum. Buradaki bilgisayarcılar bu işi yapabilir sanırım ama bir sorun olmaması için nelere dikkat etmeliyim. İlgilenirseniz memnun olurum.

visceroid

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 13:08:34 

Dikkat edilecek çok fazla bir şey yok. Alıp kendin takabilirsin. Zaten garantisi bitti sanırım o cihazların. Çok büyütme olayı...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
kralkobra_kralkobra

31 Mayıs 2008; 15:44:09 

kendin takabilirsin.fazla büyütmene gerek yok .bilgisayarcılara boşuna para kaptırma
ramlerin mhz lerine dikkat etmeyi unutma

.... .... ... ..... .. .. . . ..
erh_tun

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 19:47:09 

Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Kendim değiştirmeye karar verdim. Kullanıcı klavuzuna ve Everest programına baktım ama kaç Mhz olduğunu bulamadım. Sadece PC2700 ya da PC2100 DDR SDRAM bilgisi var elimde. Şu an takılı olan ramin MHz sini nasıl bulabilirim?

visceroid

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 21:19:32 

Yanlış hatırlamıyorsam 533 MHz olması lazım...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
antidote

31 Mayıs 2008; 21:19:36 

pc2700 ddr 333 mhz demektir pc2100 ise ddr 266 mhz yani senin için 1gb ddr333 mhz ram almak mantıklı olur. zaten ramlari değiştirmeyecekmisin açıp baksan ramlarin üzerinde yazar daha garanti olmaz mı?

erh_tun

Sisteme Gözat

1 Haziran 2008; 13:12:48 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd13995

Bu adresteki yorumlara baktıığımda 333Mhz olması kesin gibi. Ama antidote'nin yazdığı gibi açıp bakmak en iyi yol. Sayfadaki ram iyimidir. Yoksa fiyat/performans açısından başka tavsiyeleriniz var mı?

antidote

1 Haziran 2008; 19:42:17 

orası pahalı buradan alabilirsin http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=326&pid=4394 ne marka aldığın çok farketmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 1 Haziran 2008; 19:41:14 >

erh_tun

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 21:50:13 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70953#tablnk

Buradaki ram indirimde şu an benim notebook a uygunmudur. Kapağını açtım 333Mhz olduğunu öğrendim bu arada.

antidote

9 Haziran 2008; 11:46:06 

quote:

Orjinalden alıntı: erh_tun

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd70953#tablnk

Buradaki ram indirimde şu an benim notebook a uygunmudur. Kapağını açtım 333Mhz olduğunu öğrendim bu arada.

uygun

erh_tun

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 19:59:18 

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bugün başka bir bilgisayarcıdan rami aldım. Takmaya çalıştım fakat klavuzunda söylediği gibi eski rami çıkartamıyorum. Yanındaki kulakçıklar rami çıkarmamı engelliyor. Rami nasıl takacağımı ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz. Gerçi rami çevirebilsem yanındaki kulakçıklardan çıkarmasını biliyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

erh_tun

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 22:29:20 

Rami sonunda taktım. Yanındaki kulakçıkları çekince kendiliğinden çıkıyormuş. Ben ilk başta döndürüp sonra rami çıkarmayı düşünmüştüm. İlgilenen herkese teşekkürler.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Toshiba Satallite L10 Ram Değiştirme Sayfa: [1]
Buraya git: