AirTies Kopma Sorunu (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem

LastDestruction -> AirTies Kopma Sorunu (31 Mayıs 2008; 2:46:56)

Arkadaşlar...Bir sorunum var.Ben Evde 1 kişiyle interneti paylaşıyorum.Ana makina benim,benden Everest toplayıcımı birleştiricimi,sanıyorum ethernet cihazı olabilir,6 lı girişi var kablodan paylaştırıyosun..Neyse işte o tarz birşeyden interneti alıyor.Neyse geçelim bunları..

Modemim = AirTies RT-103

Yani kopmadan duramıyor desem yeridir.Belkide öyle sık sık değil ama,1-2 saat yada bilmiyorum belli olmuyor.Kopuyor,kopuncada bilgisayar kafayı yiyor hiç bir şeyi açmıyor taskmgr felan...Lütfen bir yardım edin..Eski Adsl im SpeedTouch da hiç kopmuyordu yine aynı ev ama kopuyor sürekli :S

Bu arada ADSL bağlantısı bana USB ile geliyor..

LastDestruction -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (31 Mayıs 2008; 2:57:43)

Yardımcı olabilecek birisi yok mu.............ADSL i USB den alıyorum,ama sürekli kopuyor anlıyamıyorum..Eski adsl'im de böyle deildi..

MrtPlt -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (31 Mayıs 2008; 9:37:20)

hemen söyliyeyim bunun sebebini ana hattan çıkan kablolar başka bi yere gitmiycek sadece splitter Sizde digiturk veya uydu varsa anahattan kablo gidiyorsa onu çek sorun düzelecektir yardımcı olduysam ne mutlu

Denemeci08 -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (31 Mayıs 2008; 10:22:18)

hocam diguturle ilgisini anlayamadım... splitteri istediği yere takabilir bence bilgisayarda sorun var task maneger adsl problemiyle kilitlenmez. bence sne önce bi format at bilgisayara

LastDestruction -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (31 Mayıs 2008; 13:46:10)

Ya ben onu öylesine söyledim tabi bilgisayarın formata ihtiyacı var biraz ama,ben sürekli kopmasını anlıyamadım :S

ccnablade -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (31 Mayıs 2008; 20:56:11)

sende bu "everest hub" galiba ondan baglanmayi denedin mi? o zamanda kopma olayi oluyor mu?

ISEN39 -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (2 Haziran 2008; 1:50:57)

arkadaşlar ben de aynı modemi aldım bende de benzer bi problem var tek başıma kullanmama rağmen belli bi süre sonra modemin programı sapıtıyo intertten düşüyorum alakalı olabilir mi die okudum yazıyı ben de bi soram dedim belki aynı durum söz konusudur [:(]

ccnablade -> Cevap: AirTies Kopma Sorunu (10 Haziran 2008; 20:15:39)

firmware surumleri guncel mi ? hattinizda baska modem deneyin ondada aynisini yapiyormu? sorun modemden diyorsaniz destek hattini arayin airtiesin.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125