Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri

bersaybulten -> Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 1:18:04)

Türk Telekom''la gelecek çok hızlı geldi!

Türk Telekom Videofon ile artık görebileceksiniz!

Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom görüntülü iletişim teknolojisi Videofon''u 31 Mayıs 2008 tarihi itibariyle piyasaya sunuyor.  Türk Telekom ile yapılacak 2 yıllık  kontrat ile birlikte ayda sadece 29 YTL''ye görüntülü konuşma devri başlıyor. Lansman kampanyası kapsamında Türk Telekom, Videofon cihazını da ücretsiz sunuyor.

Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, ev ve iş yeri telefonları gibi sabit hatlardan görüntülü konuşma imkanı sunan Videofon''u 31 Mayıs 2008 tarihi itibariyle piyasaya sunuyor. Türk Telekom, Videofon hizmetinden yararlanmak için başvuran ilk 100.000 müşterisine ücretsiz sunduğu Videofon cihazının yanında 24 ay boyunca, her ay 3.000 dakika görüntülü konuşma fırsatını tüm vergiler dahil ayda sadece 29 YTL''ye sunuyor.

Videofon hizmeti, Türk Telekom mühendislerinin, 1,5 yıldır devam eden altyapıda optimizasyon ve adaptasyon çalışmaları ile şirketin ve Argela mühendislerinin ortak Ar-Ge çalışmaları sonucunda müşterilerin kullanımına sunuluyor. Görüntülü konuşma imkanı sunan Videofon hizmeti ev ve iş telefonlarının yanı sıra multimedya özellikli ankesörlü telefonlarda da kullanılabilecek.

Videofon ile çok şey mümkün!

Türk Telekom müşterileri Videofon''un sunduğu bir çok farklı hizmetten daha yararlanabilecek. Müşteriler, Videofon''u kullanarak  internet ortamında gezebilecek, e-posta ve mesaj gönderebilecek ve görüşme sırasında fotoğraf çekebilecek. Ayrıca, müşteriler, görüşme sırasında istedikleri anda karşı tarafa kendi görüntülerinin gitmesini engelleyebilecek.

Videofon kullanmaya başlayan müşterilerin yeni bir numara almasına da gerek olmayacak, çünkü mevcut ev veya iş telefonu numaraları Videofon için geçerli olacak. Aynı zamanda, cihazın SIM kart okuyucu özelliği sayesinde kullanıcılar cep telefonlarına kayıtlı telefon numaralarını cihaza kopyalayabilecek.

Yeni bir iletişim kanalı

Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, Videofon hizmetinin Türk Telekom''un bir buçuk yılı aşkın bir süredir gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları ve Argela ile birlikte yapılan Ar-Ge çalışmalarının bir ürünü olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: ''Türk Telekom olarak başlıca hedeflerimiz arasında yer alan Türk teknolojisinin ve inovasyonun gelişmesi için çok önemli yatırımlar ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İşte bu projelerimizden biri olan Videofon hizmeti, Türk inovasyonunun çok önemli bir ürünü. Grup şirketlerimizden Argela''nın geliştirdiği yazılım bu ürünün hizmete sunulabilmesinde büyük rol oynadı. Ürün üzerinde yapılacak iyileştirmelerle yakın zamanda Videofon ile televizyon seyretmek ve farklı katma değerli telefon hizmetlerinden faydalanmak da mümkün olacak. Videofon hizmetimiz ülkemizde teknoloji ve inovasyonun ne kadar ilerlediğinin ve dünya standartlarına geldiğinin çok önemli bir göstergesidir."

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ''Videofon hizmetimiz sayesinde uzakta yaşayan aile bireyleri, askerler, öğrenciler ve isteyen herkes yakınları ve arkadaşları ile görüntülü olarak konuşabilecek. Herkesin kolaylıkla kullanabileceği bu hizmetimizden tüm iş yerleri de toplantıları ve çeşitli görüşmeleri için yararlanabilecek. Türk Telekom olarak bu yeni hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz."

Başvurudan sonra 3 iş günü içerisinde Videofon bağlanacak

Başvuru süreci ile bilgi veren Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel ise Videofon hizmetinden yararlanmak isteyenlerin sabit hat müşterisi olması ve en az 1024/256 Kbps hızında internet (ADSL) bağlantısına sahip olması gerektiğini belirtti. Çamlıbel sözlerine şöyle devam etti: ''Bu aboneliklere sahip olan müşterilerimizin tek yapması gereken Türk Telekom çağrı merkezine, bayilerine veya ofislerine başvurmak. Başvurularının ardından 3 iş günü içerisinde müşterilerimizin ev veya işyerinde Videofon kurulumu çalışanlarımız tarafından gerçekleştirilecek."

Videofon kullanıcıları her türlü soru ve destek için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri''ne de başvurabilecek.

Merc4eve -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 9:07:55)

Şimdi ben 1024/256 adsl abonesiyim. Hiç bir ek ücret ödemen videofon sahibi olabilcekmiyim ??

S.T.A.L.K.E.R -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 10:17:54)

ya başlarım şimdi bunların fone videosuna ben zaten görüşmek istediklerimle sesli ve görüntülü olarak icq msn vs konuşuyorum

bunlar boş işler şu internet hızlarını arttırsınlar kafamı fena bozuyorlar zaten [sm=biggrinking.gif] sada sola gösteri yapmaya benzemez hız istiyoruz [sm=akuma.gif][sm=bansign.gif]

rmemis -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 10:45:09)

Bence TT bir hizmet yapmak istiyor ise ilk once ADSL aboneliği için Telefon aboneliği zorunluluğunu kaldırsın. Her ay boş yere 14YTL sabit ucret oduyoruz.[>:]

Bew -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 11:00:03)

daha elimizdeki 2 mb lik interneti adam gibi kullanamiyoz adamlarin zoruna bak hafta sonu geldinmi internet 256 dan farksiz

BODYGUARDS -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 11:58:18)

bunn için geç kalındı gereksiz birşey[:'(]

aristokrat06 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 13:05:08)

[:-]

hikmetg -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 13:29:34)

+1

[:-]

Önce sabit ücreti kaldırsınlar telefonlardan. [:-]

DraGonS -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 13:48:57)

TTNET yüzünden teknoloji anlamında karanlık çağda yaşıyoruz. Nerede VDSL???????? [:-][:-]

N_Ozgur_Dbay -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 14:51:57)

[:-][:-][:-][:-][:-] bıktım usandım bu tt den adam gibi iş yapın kan emiciler [:-][:-][:-][:-][:-]

p1azma -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 15:05:54)

adsl de kıyak yapıcaklarına videofon cıkardılar
dunyada 10 yılldır var zaten [:-]

ADSL de hız ve indirim isteriz [:o][sm=s18.gif]

mav1li -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 15:08:45)

quote:

Videofon hizmetinden yararlanmak isteyenlerin sabit hat müşterisi olması ve en az 1024/256 Kbps hızında internet (ADSL) bağlantısına sahip olması gerektiğini belirtti.

[sm=s17.gif]

[:-][:-][:-]

kantırcı_1 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 15:27:22)

ya bırakın bunları.eepc 900 rüteimden kalkıyor türkiyeye yeni geliyor.Millet 20mbit baglantıları 15euroyoa kullanıyo biz kotlaılarla uğraşıyoruz.Millet cepten 3,5gy ye bağlanıyor biz daha 2gy yi bile kullanamıyoruz.Birde diyorlarki artık türkiye amerka ve avrupayı eskisi gibi 20 sene önceden değil 5 sene geriden takip ediyor...Böyle giderse türkiye ye hiç bir zaman gelecek gelmeyecek....[:-]

gungort -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 15:49:38)

Önce 3G ihalesini iptal ediyorlar. Sonrada yarı devlet telekom Videofon çıkarıyor. Demekki niye iptal edilmiş 3G anlaşıldı. Yoksaya şimdiye kadar cep telefonlarımızla çoktan görüntülü görüşme yapıyor oluyorduk. Ah güzel türkiyem. Birbirimizin önünü kesmekten ilerleyemiyoruz.

Millet yurtdışında mobile internette uçuyor resmen bizde ise halen dar bant var.Teknoloji var, yatırım var, insan gücü desen en iyisi var. ama olmuyor işte...

St Batuhan -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 18:44:57)

Para kazanmak icin resmen
Telefon hattın olucak[15 ytl]
İnternetin olucak [29 ytl]
Her ay 3000 dakika icin 29 ytl
İnternet baglantı ücreti[kalkmadıysa yada inmediyse fiyat] 59ytl
Toplam
132ytl
tabi bunlardan her ay ödenecek olanı
73 ytl ne o görüntülü iletisim
sanki msn falan bi ise yaramıyor al 40 ytl ye güzel bir webcam ki daha ucuzlamısta olabilir sonra msnden görüntü ses karısık bedava konus saatlerce [:'(]

alpkopat -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 18:48:26)

Evet gerçekten türk telekom çok hızlı... İnternetimi iptal etmeye gittim 4 gün sonra iptla edebileceklermiş sistemleri arızalıymış. İnternetimi iptal etmek için dumanla merkeze haber veriyolar heralde....

Stargate_0404 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 19:07:55)

BAN BAN BAN

Yetti be..Teknolojiden anlamıyoruz ya bizlere her şeyi yutturmaya çalışıyorlar...TTnet sen önce kablolarını düzelt..MUHA MUHA MUHAAAAA

selchuk_ -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (31 Mayıs 2008; 23:52:22)

bos ısler bunlar, kablosuz net gelıssın bıraz daha arap telekom bakalım ne satıcak mıllete...

ssonerb -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 1:11:27)

arkadaşlar anlıyorum hepimiz adsl konusundaki yetersizligi kınıyoruz fakat gereksiz oldugunu düşündüğünüz uygulama ülkemiz için önemli bir gelişimdir.
bizler adsl kullanmaya mecbur oldugumuz için yani ne kadar yavaş olursa olsun bagımlısı oldugumuzu ve kullanacagımızı aslada bırakmayacagımız bildikleri için bu hız konusunda yavaş davranmakta üzgünüm ama haklılar.kacınız adsl yavaş ben kullanmıyorum gelin iptal edin diyor veya diyoruz????????
bu uygulama yeni oldugu için yeni üyeler yeni abonelikler kazanacaklar ve her ay catır catır sabit ücretlerini alacaklar.telekomun sahibi babam olsa şimdiye elini öpmüştüm sanmayınki bizi cok sevdiklerinden goruntulu konusmayı ülkemize getirdiler.ben şahsen her ay 110 ytl sabit catır catır ödüyorum telekoma allah sonumuzu hayır etsin.
2. olarak bir cogunuz msn ıcq skype ile bunları yaptıgını solemiş kusura bakmayın ama kaçımızın babaları dedeleri bunları kullanabiliyor.ülkemize hayırlı uğurlu olsun biraz daha sabır.hayırlısıylada en geç 2009 da vdsl tüm ülkede yaygın halde kullanılabilecek.şimdilik sürünmeye devam.

V1ncent -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 3:59:57)

bu yeni bi teknoloji diye yutturulmaya çalışılıyo bunu ben msn ilk çıktığından beri kullanıyorm (özellikle manitalarla)[sm=s17.gif]

MrPerFormance -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 11:16:50)

quote:

Orjinalden alıntı: ssonerb

arkadaşlar anlıyorum hepimiz adsl konusundaki yetersizligi kınıyoruz fakat gereksiz oldugunu düşündüğünüz uygulama ülkemiz için önemli bir gelişimdir.
bizler adsl kullanmaya mecbur oldugumuz için yani ne kadar yavaş olursa olsun bagımlısı oldugumuzu ve kullanacagımızı aslada bırakmayacagımız bildikleri için bu hız konusunda yavaş davranmakta üzgünüm ama haklılar.kacınız adsl yavaş ben kullanmıyorum gelin iptal edin diyor veya diyoruz????????
bu uygulama yeni oldugu için yeni üyeler yeni abonelikler kazanacaklar ve her ay catır catır sabit ücretlerini alacaklar.telekomun sahibi babam olsa şimdiye elini öpmüştüm sanmayınki bizi cok sevdiklerinden goruntulu konusmayı ülkemize getirdiler.ben şahsen her ay 110 ytl sabit catır catır ödüyorum telekoma allah sonumuzu hayır etsin.
2. olarak bir cogunuz msn ıcq skype ile bunları yaptıgını solemiş kusura bakmayın ama kaçımızın babaları dedeleri bunları kullanabiliyor.ülkemize hayırlı uğurlu olsun biraz daha sabır.hayırlısıylada en geç 2009 da vdsl tüm ülkede yaygın halde kullanılabilecek.şimdilik sürünmeye devam.

size şahsen katılıyorum.[:'(]

Ayrıca aranızda kurtlar vadisini izleyen varsa bu uygulamayı görmüştür [8D]

lordofvarde -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 12:22:02)

arkadaslar ben ukraynada yasıyorum. simdi o bizim cok degerli devlet insancıklarına sorsanız ukrayna hakkında oooo komunist devlet bi is yapmaz hic bisey yok oralarda falan derler. ama biz ukraynada saniyede 20 mb hızlı 30 GB kotalı interneti 25 dolara kullanıyoruz. isterseniz 40 dolara sınırsızı da var. ustelik buralarda internet internet baglatmak icin 10 un uzerinde farklı sirekt var. Ben turkiyeme kesinlikle bok atmıyorum ama gercekten teknoloji konusunda insanlarımız cok kotu kandırılıyor. en kotu hizmeti en pahalıya turk insanı kullanıyor. ustelik bunlarda sanki yeni teknolojiymis gibi onlerine sunuluyor. Gsm ihalesinden goruntulu konusma olayını neden iptal ettikleri ortada. Bizim devlet insancıklarımız demekki ceplerine iyi para indiriyorlar bu gibi olaylardan. Forum kurallarına aykırı olmasa hepsine bi guzel soverdim.
SAYGILAR.

Batuist -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 13:39:32)

quote:

Orjinalden alıntı: lordofvarde

Gsm ihalesinden goruntulu konusma olayını neden iptal ettikleri ortada...

işte olay budur... bunun başka açıklması olamaz... [:'(][:'(]

milyondabir -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 15:17:05)

cem yilmaza tarkana vs ona buna gereksiz o kadar paralari verirken alt yapiniza yapsaydiniz ya yatirim bir sene onceden reklam yaptilar super hizgeliyor daha hala ordada bsiey yok koskaca ulkenin en yuksek hizi 4 mbit 4mbit kullanıyorum bende ama hiz 3.4 lerde cikiyor arada ki kaydi dusunun.

birde temiz bir hiz alsak o hizi bile alamiyroum yeter insanlari kandirdiginiz turcell bile 100 mbit 100 ytl veriyordu hediyeleri modem vs cabasi

3 mbit alinca adamlar laptap hediye ediyor 1 mbitde masa üstü sistem

ama bolgemde yok sansima 2008 sonu itibariyla ist ozlellikle her yeri alacak diger illerdeded hizli hizli yayiliyor ilk fırsatda gececem

adamlar resmen turkcell bekliyor onlşar gelsin bir hiz cikarsin bizde cikaralim ama ne cikararsaniz cikarir

alt yapiniz onunla kiyaslanmiyacak bu kafayla gititiginiz icin cok abone kaybedeceksiniz

yazik lar olsun sizlere suan mecburuz ve gebeyiz resme size baska secenegim olmadiginden tekekom suan

4mbit rezilligi

caress_mvo -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 15:19:35)

İnterneti olanın bi işine yaramaz...

gallagher2001 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 16:30:17)

Videofonmus... Geciniz...

gorkem9000 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 18:26:06)

Bunları yapana kadar siz bi İNternet hızını artırın bunları sonra yapsanızda olur [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

KaraKanarya -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 19:10:17)

tekelom batsın da, güzel Türkiye mizde internette hızın, ucuzluğun, konforun, hizmette kalitenin önü açılsın, bıktık artık, ne zaman yokolacak bu tekelom.......Servis sağlayıcıların rekabet edebildiği, teknolojisini getirip, kurup, abonelik alabildiği bir ortamı sağlayamadılar gitti halen, kotayla bilmemneyle dolandırılmaktan bıktık..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

archvortex -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 19:41:44)

videofon dediğin msn in görüntülü konuşmasının telefon şekli. tanıtımlarından gördüğüm kadarıyla görüntü akıcı değil kalitesi tartışılabilir. bir de internet istiyor çalışmak için

BeyzadeM -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 19:57:56)

quote:

Türk Telekom''la gelecek çok hızlı geldi!

Hadi yaaa ciddi mi? [sm=kop.gif]

Bizde kektik yedik dimi.Neti hızlandırın biraz yemişim görüntüsünü videosunu bilmem nesini.[sm=bansign.gif]

arizaservisi -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 21:29:33)

yani diyorlar ki 14 ytl telefon sabit ücreti + 30 ytl minimum internet ücreti + 29 ytl videofon = minimum 73 ytl bütün kullanıcılardan alalım parayı kıralım. sizin mevcut olan internetinizden sömürerek size videofon hizmet verelim bize bi ton para bayılın.
ben burdan bunu anlıyorum.

Psiacron -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (1 Haziran 2008; 23:42:34)

Ya hani vdsl2 geliyodu vdslin vsini görsem yeter bana..

bekle bekle bekle insanları ayı oynatır gibi oynatıyorlar afedersiniz.

p1azma -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 0:58:36)

konuyu acan sayın firma yetkilisi
bir fikrinizi alsaydık
bu kadar tepki var ortada

bir cevap vermek zahmetinde bile bulunmuyorsunuz [:o]

videofonu bosverinde ADSL den haber varmı
indirim veya hız artısı
insanlara bu lazım [>:]

MdbK -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 1:33:15)

Burhan Altıntop bu yazıyı okumuş olsaydı diliyle çıkardığı sesle beraber o ünlü hareketini yapardı.
Amannn dırt..

Su Borusu -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 1:58:39)

MdbK[sm=s17.gif]

sorceress -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 3:03:41)

Sayın firma yetkilisi. Kusura bakmayın ama bizim millet artık uyandı.Kendini sömürtmez eskiden olduğu gibi.Sizin firmaya bir rakip çıksın,hemen gidip ondan internet alacak ve TT net aboneliklerini kapattıracak bir çok kullanıcı mevcut.[sm=s15.gif]

El_domingo -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 10:45:01)

siz niye firmaya kızıyorsunuzki...telekom eninde sonunda ticari bi kuruluş mevcut kapitalist sistemde elinden geldiğince milleti somurecektir....
kaldıkı telekomun %49 u hala devletin...asıl kızmanız gereken sebest piaysa koşullarını olurturmayan yada oluşturamayan milleti nasıl yolarımın zihniyetindeki hukumet politikaları...

MMTC -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 14:58:33)

Bende eleştiri yazısı bekliyordum (başlıktaki espridendir herhalde) bir baktım çok mağrifetmiş gibi bir reklam yazısı. Bunları geçiniz efendiler! Türk kanallarının Avrupa yayınlarında bir hat reklamları izliyorum buradaki ile kıyaslayınca kanım donuyor! Avrupada bir hat al diye adam hattın yanında bedava sınırsız internet (Üstelik 1-2 mbitte değil 8 mbitten başlıyor ve açtırma gibi saçmalık yok zaten internetin değeri yok, hatla birlikte açılıyor istesen de istemesen de!), bilmemkaç bin dakika her yöne bedava konuşma, çok şık en yeni teknoloji telsiz telefon veriyor, 4.99€ aylık sabit ücret, asgari ücret 1000€ düşünün! Bizim telekom görüntülü konuşma ayağına 29 ytl daha ekliyor faturaya. Sabit ücret saçmalığıyla her ay 15 YTL'den az olmayan telefon faturası çabası! Birde 1 mbit sınırsız internet kullandığını düşünelim (Kotalı kullanıyorsan bundan daha pahalıya geleceği için aklından bile geçirme! Paran yoksa sana özgür internet de yok, görüntülü konuşma da yok!). Her ayda 49 YTL de o! Ne etti? 93 YTL! Bu fiyat asgari ücretin 4'te 1'i! Millet karnını mı doyuracak yoksa telefonla görüntülü mü konuşacak? Durum böyle ortada iken ben daha ne yorum yapayım? [8|]

Kerub -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 16:58:25)

Haram olsun! bizi elimiz mecbur diye kazıklayan bu zihniyetteki insanların aldıkları paralar...

freestyler7 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 17:17:49)

quote:

Orjinalden alıntı: cyberwar

adsl de kıyak yapıcaklarına videofon cıkardılar
dunyada 10 yılldır var zaten [:-]

ADSL de hız ve indirim isteriz [:o][sm=s18.gif]

MrPerFormance -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (2 Haziran 2008; 22:01:40)

Bizi taktikmi kurtaracak yoksa stratejimi.[8D]

ucarikacari -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 1:30:07)

yaw bu telekomu ne kadar [:-] lasak az
bunu internet üzerinden pekala yapabiliriz
bu bir yenilik değil
kotayı yükseltin fiyatı düşürün ve hızı yükseltin
yenilik böyle olur

MrPerFormance -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 1:46:33)

Acaba telekom forum sitelerini dolaşıyormudur. Bu feryatları görüyormudur. Zaten okusalar kepenk kapatırlar herhalde [8D]

ufukvtec -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 1:49:00)

dünyanınn parasını al sen bu millet den tut bir de böyle birşeyle milletin karşısına çık olacak iş değil,aldığınız sabit ücretin ya da adsl den aldığınız ücretleri düşürün ya da bunu yapamıyorsanız da dünyanın hiç bir yerin de olduğunu düşünmediğimm saçma sapan kotayı kaldırın!Hem 24 dolara yaklaşık sabit ücret alıcaksın üzerine bu da yetmezmiş gibi bir de kota koyucaksın,sizlerin elinize düşürdüler yaa bizi allah ıslah etsin ne diyelim kii...

MdbK -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 3:30:21)

quote:

Orjinalden alıntı: ufukvtec

dünyanınn parasını al sen bu millet den tut bir de böyle birşeyle milletin karşısına çık olacak iş değil,aldığınız sabit ücretin ya da adsl den aldığınız ücretleri düşürün ya da bunu yapamıyorsanız da dünyanın hiç bir yerin de olduğunu düşünmediğimm saçma sapan kotayı kaldırın!Hem 24 dolara yaklaşık sabit ücret alıcaksın üzerine bu da yetmezmiş gibi bir de kota koyucaksın,sizlerin elinize düşürdüler yaa bizi allah ıslah etsin ne diyelim kii...

Kota sadece biz de yok. Ama saçma sapan kota sınırları sadece bizde var 4gb ve 6gb nedir yani. Internetten bir tane DVD indirseniz tamam bitti gitti. Adam gibi kota sınırlamaları koymaları lazım mesela 10gb, 15gb ve 20gb herhalde 1mbit için uygun olur. Fakat TTNet'in altyapısına uygun olacağını sanmıyorum.. [8D][8D]

enoman -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 11:27:24)

cevap veriyorum:bizi hiçbişey kurtaramaz.[8D]böyle gelmiş böyle gitmez inşallah.[sm=s15.gif]
quote:

Orjinalden alıntı: MrPerFormance

Bizi taktikmi kurtaracak yoksa stratejimi.[8D]

serenissimo -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 12:29:24)

evet arkadaşlar bende şahsen uzun bir zamandır telekomdan tiksinir oldum ; doğru dürüst bir hizmet kalitesi bile yok ; denildiği gibi özellikle haftasonları hız oldukça düşüyor ; ama şunuda görüyorum bir firma daha girdi pazara türk.net ama maalesef onda da bir rekabet durumu göremiyorum tt tarifelerini aynen taklit ediyorlar , sözüm ona kendi altyapıları var [sm=s17.gif]

maalesef türkiye şirketler bazında hükümet destekli olarak tam bir vahşi kapitalizm dönemi yaşıyor , sanırım bu amerika da 1930 larda vardı. [:-] [:-] [:-]

.: mds :. -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 13:53:38)

[8|]

shanke -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 14:09:15)

Ttnet kendini Tekel Görüyo 2-3 rakip çıksa daha neler görücezz

MdbK -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 14:29:41)

Firma yetkilileri herhalde tanıtımlarını yapıp kaçıyorlar. Kullanıcılarının yorumlarını veya memnuniyetlerini hiç de önemsemedikleri ortada. Oturduğum bölgeye Tellcom veya başka bir ISP gelsin TTNet'ten bağımsız fiyatı daha pahalı da olsa hiç gözümü kırpmadan kapatıcam ADSL'imi.. [8|]

kuruwa -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 14:33:08)

quote:

Orjinalden alıntı: gungort

Önce 3G ihalesini iptal ediyorlar. Sonrada yarı devlet telekom Videofon çıkarıyor. Demekki niye iptal edilmiş 3G anlaşıldı. Yoksaya şimdiye kadar cep telefonlarımızla çoktan görüntülü görüşme yapıyor oluyorduk. Ah güzel türkiyem. Birbirimizin önünü kesmekten ilerleyemiyoruz.

Millet yurtdışında mobile internette uçuyor resmen bizde ise halen dar bant var.Teknoloji var, yatırım var, insan gücü desen en iyisi var. ama olmuyor işte...

aynen katılıyorum gerçekten demekkı akp destegı ile bunlar turkcell in önünü bilerek kestiler ayıp artık bu yapılanlar

sadtneverdie -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 15:48:20)

insanlar ancak bu kadar salak yerine konur[sm=bansign.gif][sm=bansign.gif][sm=bansign.gif][sm=bansign.gif]

nold0r -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 17:16:20)

akp hep bişeylere karışıor ztn.atvnın tayyıbın kankasına satışı,aynı fırmaya memleket bu kadar açken 750 mılyon dolar kredı vermek kamu bankalarından,bır hıpotek almadan...allah once başımızdakılerı ıslah etsın,gerısı gelır.ama ben buna ınanıomuyum?asla.arkadaşlar kurtuluş savaşnda yapamadıklarını yaptı adamlar,memleketı somurge yaptı bızımkıler.sen bır ulkenın 'tekel' telefon saglayıcısının hısselerını nasıl olurda yabancılara satarsın...hersey burdan basladı

nold0r -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 17:24:22)

@gungort
teknoloji var demişsin [sm=s20.gif] keşke olsa.bır tane turk cep telefonu markası alayım?herhangı bır bılgısayar parçası ureten monıtor dışında,bır fırma alayım?
50 mılyonluk kore 45000 patent çkarmış geçen sene ... turkıyeyı soleyeyımmı?75 mılyon ınsanın oldugubir ülkede 157 patent.. umarım açıklayıcı olmuştur

taner11 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 18:58:46)

size kafayı yedirtecek bişe söyliyim bu haberin üstüne ucuz adsl nasıl oluyomuş görün. bulgaristanda 12 mbit hız limtisiz veri sizce aylık kaç para? sadece ve sadece 25 ytl ye denk geliyo.buyrun yediğimiz kazığı siz hesaplayın. tt [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

taner11 -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 19:02:26)

Düzeltiyorum 12 mbit aylık 20 ytl sınırsız ahanda linki
http://www.btc.bg/en/adsl/

moffaka -> Cevap: Türk Telekom’la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 19:24:27)

Telekomun patronu yada paul bilmemne şugün yerin dibine girse cenazesinde zil takıp oynamazsam herkezede biralar benden deyip 40 gün 40 gece kutlamazsam ahmet çakar gibi bikinimi giyerim huzurunuzda.

Birde buraya başlık açmış al sana cevap.. bu forum yermi..

serenissimo -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (3 Haziran 2008; 19:53:12)

quote:

Orjinalden alıntı: taner11

size kafayı yedirtecek bişe söyliyim bu haberin üstüne ucuz adsl nasıl oluyomuş görün. bulgaristanda 12 mbit hız limtisiz veri sizce aylık kaç para? sadece ve sadece 25 ytl ye denk geliyo.buyrun yediğimiz kazığı siz hesaplayın. tt [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

yaw bu bulgaristandaki adsl e türkiye den de abone alıyorlar mı ?

alıyolarsa ben geçerim tutmayın beniiiii [:D]

Born_To_O/c -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (4 Haziran 2008; 17:45:42)

bide internet aboneligi istiyor ve internet uzerinden calısıyor demekki kota da kullanıcak sonra 4 gb gectiniz lütfen masa altı [sm=s17.gif][sm=s17.gif]

.: mds :. -> Cevap: Türk Telekom�la gelecek çok hızlı geldi! (4 Haziran 2008; 19:06:51)

[sm=s20.gif]

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.234375