Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
windows mobile'da voip kullanmak ne kadar mümkün?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> windows mobile'da voip kullanmak ne kadar mümkün? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Always0007

30 Mayıs 2008; 23:24:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Skype dışında direkt olarak telefona yükleyebilceğimiz bir voip hizmeti var mı?

mesela ben uzun yıllardır nonoh ve justvoip adlı iki voip sağlayıcısını kullanıyorum bunları veya benzer programları WM da kullanmak ne kadar mümkün?

Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı.
Achina

31 Mayıs 2008; 0:30:24 

fring yükle sip ayarları var. onunla beraber kullanabiliyon..
www.fring.com

Always0007

31 Mayıs 2008; 0:34:22 

Sip ayarlarının nasıl yapılcağına dair bilgi verisen sevinirim

nonoh veya justvoip'i fring ile nasıl kullanıcam mesela veya diğer voip programlarını?

Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı.
ettu

1 Haziran 2008; 1:26:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

nonoh veya justvoip'i fring ile nasıl kullanıcam mesela veya diğer voip programlarını?

Evet bende telefonumda (Hp iPAQ 514) hem www.lowratevoip (şehiriçi çok ucuz) hemde www.smslisto.com (şehiriçi bedava) kullanıyorum.
Bu programlardan aldığın kredileri, telefonunun sip özelliğini (bu özellik telefonunda varsa) kullanarak yada Fring yükleyip sip ayarlarını Fringe girerek de kullanabilirsin. Fringin diğer özellikleri ise telefona ayrı bir özellik katıyor.
Ayrıntılı bilgiler forumun Hp iPAQ514 köşesinde çok detaylı anlatılıyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_14751227/mpage_56/key_/tm.htm

TQ2

1 Haziran 2008; 11:14:00 

bu sip ozelligi sadece wi-fi ile baglanildiginda mi yoksa edge vs ile de kullanilabilir mi? gerci edge ile normal telefondan daha pahaliya denk gelir sanirim..sadece wi-fi ile kullanim limitlense mantikli olur.

quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Evet bende telefonumda (Hp iPAQ 514) hem www.lowratevoip (şehiriçi çok ucuz) hemde www.smslisto.com (şehiriçi bedava) kullanıyorum.
Bu programlardan aldığın kredileri, telefonunun sip özelliğini (bu özellik telefonunda varsa) kullanarak yada Fring yükleyip sip ayarlarını Fringe girerek de kullanabilirsin. Fringin diğer özellikleri ise telefona ayrı bir özellik katıyor.
Ayrıntılı bilgiler forumun Hp iPAQ514 köşesinde çok detaylı anlatılıyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_14751227/mpage_56/key_/tm.htm

ettu

1 Haziran 2008; 15:56:40 

quote:

bu sip ozelligi sadece wi-fi ile baglanildiginda mi yoksa edge vs ile de kullanilabilir mi? gerci edge ile normal telefondan daha pahaliya denk gelir sanirim..sadece wi-fi ile kullanim limitlense mantikli olur.

Evet aynen dediğin gibi telefonunda wi-fi özelliği varsa, voip ile telefon etmeyi bedava yada çok ucuza getirebilirsin. Yoksa edge yada gprs üzerinde yaparsan bol bol kontörün gider.
Bilgisayarımdan, cep telefonumdan yada sip adaptörümden (bilgisayar olmasına gerek yok) voip ile takır takır hem de bedavaya şehiriçi ve şehirler arası (haftalık 200 dakika bedava ve 90 gün süreyle smslisto ile) arayabiliyorum.

TQ2

1 Haziran 2008; 22:32:18 

cevap icin cok saol..smslisto uyeligim var zaten bedava sms icin aldim yurt disina ama meger yalanmis 3-5 beles sms veriyor sonrasinda para kesiyor ama y.disi ile konusma acisindan da en uygunlarindan biri smslisto..peki bu SIP ayarlarini yaparsam telefondan normal rate'ler uzerinden mi gidecek yoksa phone2phone gibi baglanti basina 5 euro cent mi kesecek, sip ucretlerinde bir degisiklik var mi? bazilarinda var anladigim kadariyla ama cok fazla degildir sanirim..

quote:

quote:

Evet aynen dediğin gibi telefonunda wi-fi özelliği varsa, voip ile telefon etmeyi bedava yada çok ucuza getirebilirsin. Yoksa edge yada gprs üzerinde yaparsan bol bol kontörün gider.
Bilgisayarımdan, cep telefonumdan yada sip adaptörümden (bilgisayar olmasına gerek yok) voip ile takır takır hem de bedavaya şehiriçi ve şehirler arası (haftalık 200 dakika bedava ve 90 gün süreyle smslisto ile) arayabiliyorum.

ettu

1 Haziran 2008; 23:51:26 

quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

cevap icin cok saol..smslisto uyeligim var zaten bedava sms icin aldim yurt disina ama meger yalanmis 3-5 beles sms veriyor sonrasinda para kesiyor ama y.disi ile konusma acisindan da en uygunlarindan biri smslisto..peki bu SIP ayarlarini yaparsam telefondan normal rate'ler uzerinden mi gidecek yoksa phone2phone gibi baglanti basina 5 euro cent mi kesecek, sip ucretlerinde bir degisiklik var mi? bazilarinda var anladigim kadariyla ama cok fazla degildir sanirim..

quote:

quote:

Sip adaptörün varsa sip ayarlarını yaptığında haftalık 300 dakika (önceki mesajımda yanlışlıkla 200 dakika yazmışım) sınırını aşmadığın takdirde, Ş.İ ve Ş.A bedava konuşabileceksin. Aynı ayarları cep telefonun için de yaparsan geçerlidir. Haftalık 300 dakika sınırını aşarsan dakika başına 2.5 cent keser. Phone2phone ararsan tabii ki ilk önce kendi numaranı sonra da karşı tarafı arayacağı için 5 cent yazar. Dünden beri hem sip adaptöründen hemde cep telefonumdan belirli aralarla 13 dakika kadar konuştum. Hepsi free idi ve hala 10€ kredim duruyordu. Bu arada küçük bir ayrıntı. Şayet yanlış anlamadıysam Bedava aramalarda yapılan görüşme zamanı 60 dakikayı geçmeyecek. Geçtiği takdirde normal tarife geçerli olacak diyor.
quote:

Fair Use and Restrictions
New users can try SMSLISTO out for free for a total of 60 minutes. During this trial period you can only call the destinations marked as free. Register your account by buying credit in order to extend your free calls.

TQ2

7 Haziran 2008; 15:53:07 

evet haklısın o 60dk konusunda gecmemesi gerekiyor tek seferde..yine de phone2phone bana oldukca mantikli geliyor sanki ses kalitesi daha iyi gibi..belki de psikolojiktir:) ustelik karsi taraftan kendini de aratabiliyorsun phone2phone ile..yani tr'den x bir ulkeyi aramak o x ulkeden tr'yi aramaktan pahali ile phone2phone ile ilk once karsi tarafi aratip sonra kendine baglarsan dusuk tarife ile konusabiliyorsun:)tabi karsidakinin haberi olmasi lazim arayacagindan yoksa durduk yere telefon caldi kimse konusmazsa kapatirlar herhalde :)

quote:

Sip adaptörün varsa sip ayarlarını yaptığında haftalık 300 dakika (önceki mesajımda yanlışlıkla 200 dakika yazmışım) sınırını aşmadığın takdirde, Ş.İ ve Ş.A bedava konuşabileceksin. Aynı ayarları cep telefonun için de yaparsan geçerlidir. Haftalık 300 dakika sınırını aşarsan dakika başına 2.5 cent keser. Phone2phone ararsan tabii ki ilk önce kendi numaranı sonra da karşı tarafı arayacağı için 5 cent yazar. Dünden beri hem sip adaptöründen hemde cep telefonumdan belirli aralarla 13 dakika kadar konuştum. Hepsi free idi ve hala 10€ kredim duruyordu. Bu arada küçük bir ayrıntı. Şayet yanlış anlamadıysam Bedava aramalarda yapılan görüşme zamanı 60 dakikayı geçmeyecek. Geçtiği takdirde normal tarife geçerli olacak diyor.
quote:

Fair Use and Restrictions
New users can try SMSLISTO out for free for a total of 60 minutes. During this trial period you can only call the destinations marked as free. Register your account by buying credit in order to extend your free calls.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> windows mobile'da voip kullanmak ne kadar mümkün? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azıyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansı mercek altında
Gigabyte Türkiye Röportajı
X58 ve Pasif soğutmalı HD4850 ekran kartı üzerine

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç