Tuş kilidindeyken "Slide to unlock" yerine aşağıdaki gibi parmağınızı basılı tutarak açabilirsiniz.
Yapmak için - Customize programı yoksa kurun - Çalıştırın - "Theme Browser" a girin - Sağ alttan "All themes" i seçin - Sağ üstten "Search" tıklayın - Finger yazıp "Search" yapın - "FingerprintV2" yi seçin - Sağ üstten "Download" - Bitince download ve kurma işi sol alttan "My themes" i seçin - "FingerprintV2" yi seçip - En alttan "Apply Theme to Device" deyin
Tamamdır, artık tuş kilidinden çıkmak için parmak basmanız yeterli.
Not : Parmak izi ayrımı yapmıyor.
Fingerprinttounlock var ayni yerde ,ben onu yukledim gayet guzel hic degilse ekrana dokununca kilit acilmio azcik yana cekmek lazim bu sayade milleti kandirma sansi yuksek.."Aaa bak senin parmak izini almio bak benim parmak izini nasil alio... gibi .
Ben yükledim ama hiçbirşey olmadı sorun nedir acaba bilen var mı? Bir de daha önceden mainslider ın temasını değiştirmiştim Ama finger olayı çıkmadı yüklememe rağmen.
Fingerprinttounlock var ayni yerde ,ben onu yukledim gayet guzel hic degilse ekrana dokununca kilit acilmio azcik yana cekmek lazim bu sayade milleti kandirma sansi yuksek.."Aaa bak senin parmak izini almio bak benim parmak izini nasil alio... gibi .
Apply theme to device demek gerekiyor kurduktan sonra.
quote:
Orjinalden alıntı: Lammez11
Ben yükledim ama hiçbirşey olmadı sorun nedir acaba bilen var mı? Bir de daha önceden mainslider ın temasını değiştirmiştim Ama finger olayı çıkmadı yüklememe rağmen.