( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb.

jamboree -> ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (30 Mayıs 2008; 22:59:30)

Tuş kilidindeyken "Slide to unlock" yerine aşağıdaki gibi parmağınızı basılı tutarak açabilirsiniz.

[image]http://img133.imageshack.us/img133/8451/parmakju2.jpg[/image]

Yapmak için
- Customize programı yoksa kurun
- Çalıştırın
- "Theme Browser" a girin
- Sağ alttan "All themes" i seçin
- Sağ üstten "Search" tıklayın
- Finger yazıp "Search" yapın
- "FingerprintV2" yi seçin
- Sağ üstten "Download"
- Bitince download ve kurma işi sol alttan "My themes" i seçin
- "FingerprintV2" yi seçip
- En alttan "Apply Theme to Device" deyin

Tamamdır, artık tuş kilidinden çıkmak için parmak basmanız yeterli.

Not : Parmak izi ayrımı yapmıyor.

frstyl -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 3:29:17)

quote:

Orjinalden alıntı: jamboree

Not : Parmak izi ayrımı yapmıyor.

[;)][;)][;)]

Coctus -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 8:54:12)

bende cimadi ole bi tema acaba sizin sitede varmidir..

PHI -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 9:57:49)

- Çalıştırın

Customize 2.0'da mı bu? Bende bir önceki sürümü var da.(ipod)

Coctus -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 10:07:12)

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

- Çalıştırın

Benim Customize 2.0 var cikmadi bu thema anlamadim bende cok ayipp:P

jamboree -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 10:22:26)

Telefonu yeniden başlat yeniden search yap çıkar

quote:

Orjinalden alıntı: Coctus

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

- Çalıştırın

Benim Customize 2.0 var cikmadi bu thema anlamadim bende cok ayipp:P

sertach_khan -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 14:50:35)

:D parmak izi diil ozmn bu dokun açılsın olmuş

neptis -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 15:48:10)

Her önüne gelen dokunupta acacaksa ne anlamı kaldı ozaman parmak izi muhabetinee şifreli kullanmak daha doğru parmak dokusunu algılamıyormu yanii iş olsun diye mi yazmışlar bunu

Coctus -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 20:04:00)

Fingerprinttounlock var ayni yerde ,ben onu yukledim gayet guzel hic degilse ekrana dokununca kilit acilmio azcik yana cekmek lazim bu sayade milleti kandirma sansi yuksek.."Aaa bak senin parmak izini almio bak benim parmak izini nasil alio... gibi [:D].

DOBERDEN -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 21:33:38)

Arkadaşım jamboree paylaşım ıcın teşekkür ederım. Neptis arkadaşım siz bunu kurmayın kullanıcının parmak izini tanıyan bır programda siz yazında paylaşında bızdee yararlanalım..[:)]

Tecno -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 22:02:20)

Ya ben su Customize programıni kurdum ve actim ama sonra program kendi kendini kapatiyo..

Ankaragücü67 -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 22:23:55)

Customize bende de kendi kendine kapanıyor. Çözümünü bilen arkadaşların yardımını rica ederim. Teşekkürler.

Lammez11 -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (31 Mayıs 2008; 23:47:41)

Ben yükledim ama hiçbirşey olmadı sorun nedir acaba bilen var mı? Bir de daha önceden mainslider ın temasını değiştirmiştim Ama finger olayı çıkmadı yüklememe rağmen.

jamboree -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (1 Haziran 2008; 11:45:52)

Aynısı o da sadece parmak izi kırmızı

quote:

Orjinalden alıntı: Coctus

Fingerprinttounlock var ayni yerde ,ben onu yukledim gayet guzel hic degilse ekrana dokununca kilit acilmio azcik yana cekmek lazim bu sayade milleti kandirma sansi yuksek.."Aaa bak senin parmak izini almio bak benim parmak izini nasil alio... gibi [:D].

Apply theme to device demek gerekiyor kurduktan sonra.

quote:

Orjinalden alıntı: Lammez11

Ben yükledim ama hiçbirşey olmadı sorun nedir acaba bilen var mı? Bir de daha önceden mainslider ın temasını değiştirmiştim Ama finger olayı çıkmadı yüklememe rağmen.

suattok5210 -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (1 Haziran 2008; 14:21:34)

Arkadaşlar bende de program kendini kapatıyor menuye geri dönüyor, nasıl çalıştıracağız bu programı bir yardım etseniz??

Oğuzcana -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (1 Haziran 2008; 15:09:48)

Artistlik bir görünüm katıyor demek [8D]

mehmetix51 -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (1 Haziran 2008; 15:19:11)

quote:

Orjinalden alıntı: suattok5210

Arkadaşlar bende de program kendini kapatıyor menuye geri dönüyor, nasıl çalıştıracağız bu programı bir yardım etseniz??

Arkadaşlar bu sorunu düzeltmek için installerdan suid lib fix'i yükleyin sonra telefonu kapatıp açın geçecektir!![:'(](geçmezse pm atın!!!)

marikanwap -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (1 Haziran 2008; 19:23:33)

iphonenin ekranının parmak izi tanıması beklenemez... çünkü o bir parmak izi tarayıcısı değildir...

h_sencel -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (2 Haziran 2008; 9:15:45)

aynı sorun bende de var.apply theme to device dediğim halde hiç bir şey değişmiyor.yardım lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: Lammez11

PHI -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (2 Haziran 2008; 9:32:41)

customize 2.0 mı lazım bunun için illa?

eski sürümü için yapılabilir sanırım.

OzgurOz -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (2 Haziran 2008; 11:51:09)

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

quote:

Arkadaşlar bu sorunu düzeltmek için installerdan suid lib fix'i yükleyin sonra telefonu kapatıp açın geçecektir!![:'(](geçmezse pm atın!!!)

evet bu işe yarıyor.teşekkürler hocam

SINIRSIZ -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (5 Haziran 2008; 10:45:12)

Programı kaldırmak için ne yapmak gerekiyor..

marikanwap -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (5 Haziran 2008; 12:08:46)

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRSIZ

Programı kaldırmak için ne yapmak gerekiyor..

customizeden theme browser'e gir. alt sekmelerdem my themes'a gel. uninstall yap...

axi_St -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (6 Haziran 2008; 13:36:25)

BEN YUKLEDIM AMA BENI SARMADI ACIKCASI DOKUNUNCA ACILIYOR.

Tecno -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (7 Haziran 2008; 15:14:23)

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

quote:

eyvallah abi ise yariyo yaptim yükldim ve kullaniyorum deli bisi oldum insana kendisini ajanmis gibi hissettiriyor yahu [:D]

@---B-L-U-K---@ -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (7 Haziran 2008; 18:15:42)

Arkadaşlarım bu customize 2.0 da theme download ediyorum nasıl uygulucam my themes'e gelıyo ama Apple theme to Device yok sadece Preview var nedendır acaba summerboardda yüklü acaba onu kapatmammı lazım

@---B-L-U-K---@ -> Cevap: ( Tema ) "Slide to unlock" yerine parmak izi (7 Haziran 2008; 18:32:20)

çözdüm soruyuda ben sormusum cevabıda ben vermısım baska bi sorunum var sürükle ac dedıkten sonra iconlar var sadce arkaya resım nasıl koyabılırım

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.359375