redline rl-100csx hakkında_??? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri

trkkrsy -> redline rl-100csx hakkında_??? (30 Mayıs 2008; 18:56:27)

selamlar...

bayağı bi araştırdım uygun fiyata uydu yayını için... ss3 usblerimi araştırmadım... seoulümü... yu-ma-tuyumu... redlineyimi...

sonunda dedim redline iyidir... bunda da model belirlemem gerekiyodu... cs si cl si karman çorman bi durum [:)]

forumda okudum az çok kullanıcısı war bu aletin... şimdi bilenlere we bu cihaz sahiplerine sormak istediğim sorular wardı.

* kanal geçiş süresi nasıldır_? seultech 1453 fta war 0,6 saniyenin altında kanal geçişi demiş slogan hesabı_!

* bu cs ile rl arasındaki espiri sadece modul olup olmadığımı_?

* 4mb ram deniyor... diğer cihazlar 2mb. artısı oluyomu bu 4mb nin_? oluyosa ne_?

birde merak ettiğim bişii daha... ekran görüntüsünü we kumandasını göremedim bu aletin...

menüsünden için kötü yapılmış yorumları war... imkanı olan ekran görüntüsü yollayabilirmi_? (kumandayıda)

son olarak fiyat... 109 ytl. ye buldum sıfır garatili. araştırıyorum...

wereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.

saygılar.

frux -> Cevap: redline rl-100csx hakkında_??? (30 Mayıs 2008; 19:52:04)

Redline-rl-100csx modeli iyi bir seçim.. Evet flash olarak 4 mb; ilerisi için önemli bir artı!! Kanal geçişleri bayağı hızlı.. şifreli kanalları bile normal kanal gibi beklemeden açıyor..
Daha evvel seoul gs1180 uydudan güncellemeli ota cihazını iki ay kadar kullanıp, kardeşime verdim.. Kendime bu sefer redline csx100 modelini aldım..
Redline'nın kasası ve kumandası biraz daha kaliteli.. tavsiye ederim..

trkkrsy -> Cevap: redline rl-100csx hakkında_??? (30 Mayıs 2008; 22:30:12)

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Redline-rl-100csx modeli iyi bir seçim.. Evet flash olarak 4 mb; ilerisi için önemli bir artı!! Kanal geçişleri bayağı hızlı.. şifreli kanalları bile normal kanal gibi beklemeden açıyor..
Daha evvel seoul gs1180 uydudan güncellemeli ota cihazını iki ay kadar kullanıp, kardeşime verdim.. Kendime bu sefer redline csx100 modelini aldım..
Redline'nın kasası ve kumandası biraz daha kaliteli.. tavsiye ederim..

bilgiler için saol... peki görüntüsü nasıl netmi_?

D e n i z -> Cevap: redline rl-100csx hakkında_??? (31 Mayıs 2008; 2:06:32)

bendede RL-100CSX var görüntüsü süper ama seoul kadar kanal geçişleri hızlı degil arada saliselik fark vardır oda bence önemli degil,menüsü güncellemesi iyi alınır bu fiyata

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1099854